Om 3 dagar flyttar vi Tussen till en nytt stall i Dalsjö. Jag har tidigare haft medryttarhäst i det stallet, så känner redan ägaren och några andra som har stallplats där. Dessutom har Amanda sin medryttarponny där så då får jag roligt sällskap!

Nu när jag flyttat kommer jag även rensa mina/Tussens grejer. Så kommer antagligen upp en liten bloppis här. Det kommer vara schabrak, täcke, benskydd, pannband mm. Håll utkik!Likes

Comments

Hej!
Idag tog jag ut en ganska sprattlig Tuss ut ur hagen. Det var så pass varmt att jag svampade av henne med lite vatten innan vårt lilla longeringspass.
La ut lite bommar att jobba över på volten, hon tycker det är mycket roligare så också.
Det första varvet gick helt okej, men det andra, haha, jag vette 17 vad som hände.. Hon fick världens jäkla tokryck och hoppade över tre bommar på raken och sprang och bocka och hade för sig. Jag kunde inte hålla mig speciellt seriös så hela passet blev mest lek. Bustuss..

Förresten har Sleeping with Sirens släppt ett nytt album! Det heter Madness och jag är beroende av det! Tycker verkligen att ni borde kolla in det på Spotify eller nåt.

Nu ska jag snart åka till stallet igen och kvällsfodra..Likes

Comments

Jag vill testa på något nytt. Jag har bestämt mig att bli Genderfluid. Jag orkar inte bry mig om kön, könsroller och könsnormer.

Jag orkar inte bry mig om hur folk ska/kommer reagera, det viktigaste är väl ändå att jag mår bra och trivs i det jag gör? Jag tänker heller inte förändra mig bara för att någon tittar snett på mig eller kommenterar, jag kommer inte bry mig ett skit. Folk ska ge fan i att lägga sig i någon annans liv. Det är såå många som inte vågar vara sig själva, bara för att andra ska lägga sig i, styra och ställa efter hur de själva tycker.

Sen kommer det inte spela så stor roll vad man kallar mig. Filip eller Filippa är jag. Man får kalla mig vad man vill. Mitt pronomen spelar heller inte så stor roll. (Han/Hon/Hen)

Jag gör inte detta för uppmärksamhet, jag gör det bara för att det känns bäst för mig. Jag tänker inte leva efter hur alla andra tycker och tänker, jag vill bara gå min egen väg.

Här är en liten kortfilm jag och Fanny hittade igår, handlar om transsexualitet. Jättesöt <3


Likes

Comments

Närcon sommar 2015.. Det har varit helt amazing trots ganska dåligt arrangemang! Seriöst, min hjärna är fortfarande kvar på närcon och lever vidare..
Dessa fem dagar har varit helt galet bra asså. Konvent är alltså rena rama himmelriket. ALLA är annorlunda på något sätt. Jag har träffat 20+ pers som jag på något sätt blivit vän med. Och det är typ i alla åldrar, från ca 12 till 30, haha.

Jag har sovit sammanlagt 6 timmar på 5 dagar, druckit vätskeersättning och glömt bort att äta på 12 timmar typ 3 gånger. Jag har mått perfa ändå! Men man glömmer verkligen bort att äta, sova, dricka! Man vill inte gå miste om nånting. Tex så dygnade halva närcon sista natten.

Sen, det var så himla lätt att träffa nya där. Jag gick ensam en gång, påväg upp till mysrummet, så stoppade ett gäng mig och sa "Du är cool, vill du vara med på sanning eller konka?". Så jag stannade där, blev en tjejs närconhaff och kysste någon random persons abs bara för att jag valde konka. Nu är jag vän med nästan alla de på facebook och kommer antagligen träffas igen på Nc vinter.

Det värsta var nog att åka hem. Jag skulle seriöst kunna bo där, haha. Det var så otroligt tråkigt att behöva gå tillbaka till det gamla vanliga, alla trångsynta människor som bara dömmer... Blääää.. Men har ändå saknat Tussen rätt mycket.

Kommer garanterat på fler konvent. Nästa blir Dalcon nästa månad här i Dalarna, falun sedan Närcon vinter i Stockholm (2016). Ska även försöka ta mig till Peppcon nästa år samt Storcon.

Nu ska jag äta lite frukost.. Och planera kommande konvent ;)

Likes

Comments

Imorgon, onsdag, åker jag ner till Linköping tillsammans med min kompis Lova. Där ska vi spendera 5 dagar på ett av Sveriges största konvent, med över 7000 besökare! Det ska bli jätteroligt där och hoppas på bra väder. Kommer kanske ta med mig kameran, och i sådana fall kommer jag nog fota cosplays. Hade själv velat cosplaya med har tyvärr inte råd...

Jag känner verkligen "Närconpeppen" och längtar massor tills vi åker!

Förresten kommer nog uppdateringen vara ganska off, eftersom jag inte har någon mobil att blogga ifrån.. Men lovar att blogga när jag väl kommit hem och så fort jag har orken!!


Likes

Comments

Bjuder på lite bilder från en "fotografering" för ca 3 veckor sedan. Min låtsassyrra Felicia, som ni har sett tidigare i bloggen, har tagit bilderna. Jag kommer ihåg att Tussen var jättedryg och det var sent på kvällen så det blev inte de bästa bilderna. Förresten, kika gärna in på Felicias blogg www.felicia.hebert.se


Likes

Comments

Hej!

Jag har inte vart speciellt aktiv på sistonde pga brist på teknisk utrustning. Bland annat har min mobil gått sönder och vägrar starta och min dator + kamera har varit ute i stugan. Jag har för det mesta varit hemma i stan såå...

Iallafall har det inte hänt speciellt mycket på sistonde, det är ju sommarlov och det finns typ 0 att göra. Jag har typ för det mesta varit hemma och slöat, varit med kompisar hemma i borlänge samt avesta och varit i stallet.

För resten är Tussi skadad.. För typ 3 veckor sedan trassla hon in sig i ett grimskaft och fick en ganska stor brännskada vid karleden. Hon haltade i över en vecka, men hon gör det inte längre och såret ser fint ut så jag satt upp för första gången igår. Har även vart ut och gått med henne i några dagar innan. Vi ska snart flytta henne också och när vi väl flyttat ska jag börja fokusera mer från marken. Ska tex komma igång med Långa tyglar träning igen, kanske börja med AR (akademisk ridkonst) och ganska mycket mer klickerträning. Sen att skaffa en vagn så jag kan börja köra. Hon börjar bli gammal och har ju lättare att få ont i ryggen (och såväxer ju jag, har gått upp en hel del i vikt..) Sen om jag börjar med AR kommer hon ju kunna bära upp mig mycketmycket bättre.

Nu ska jag vara med Fanny en sista dag på ett tag, så sticker jag till stugan imorn och kan börja bli mer aktiv. Kraaaaaaam.

(förresten, här får ni min nya favoritlåt :D)

Likes

Comments

Våra reaktioner på Tekopparna 😉

Busunge..

Bilder från själva zoo:et kommer imorgon!

Likes

Comments