I helgen den 27/5 var det den första abiturientbalen i Linköping. Det var en väldigt stor dag för mig då jag länge sätt fram emot den här dagen. Jag fick spendera den med underbara människor och vänner och göra en av de saker som jag älskar mest, att dansa. Men det är inte riktigt slut där jag fick uppleva den här dagen i en klänning som jag sytt helt själv. Jag kunde inte vara mer stolt och nöjd med mig själv samt dagen i helhet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då är man tillbaks i skolan och syandet är i full gång. Sömnaden till gymnasie arbetet är helt klart och resten ligger inte långt bakom. Snart får man lämna in allt för bedömning. 

Likes

Comments

Under tråkiga och sysslolösa lov dagar får man hitta på något att göra. Fick lite plagg utav min syster men de här två var lite stora. Ville ju inte kasta bort dem så var bara att sätta sig framför symaskinen och börja sy. Blev riktigt bra även fast jag inte mätte innan och så har man sparat lite pengar också. A win win situation!

Likes

Comments

Jag älskar min utbildning och mitt valda program. Nu är jag klar (eller nästan klar) med en till utav våra kurser som ingår i specialisering 4. Det har varit så roligt och jag har fått utmana mig själv på en ny nivå. Nu är det bara det sista kvar att göra portfolion.

Likes

Comments

Välkommen in till min sy hörna. Jag ska göra mitt bästa med att inspirera så väl er som mig själv. Med allt som hör sömnaden till så blir inte bara sy och tyger utan även mönsterkonstruktion och fackteckning.

Likes

Comments