Måste säga att det var sjukt längesen jag uppdaterade här. Har värken haft tid, ork eller energi att sätta mig framför en dator och försöka komma på något roligt att skriva om när inget har varit roligt under de senaste månaderna. Såklart har jag stöd från min pojkvän och mina underbaraste vänner men bortsett från det så kommer de inte kunna ändra på hur mitt liv ser ut just nu även om de bedövar det värsta.

I nu läget kommer jag få återigen flytta för tionde gången i mitt liv & för mig är flytt något som stressar mig väldigt mycket. Stressen blir alltid som värst när jag dessutom går i skolan & inte får något som helst stöd från min nuvarande fosterfamilj. Detta är något som påverkar oftast mina betyg i skolan men också mitt mående, & eftersom jag är en sådan person som inte riktigt vet vad jag ska göra av med all denna negativa energi som jag får till mig, så klandrar jag fel personer när jag vet att dem egentligen inte har något med detta att göra.

Detta är såklart något jag personligen måste träna bort.

Bortsett från det så har jag under de senaste dagarna funderat på om jag ska hoppa av skolan. Grejen är att tiden räcker inte till. Jag vill kunna ha tid för dem jag älskar , det jag älskar & min utbildning men det känns som att bägaren snart kommer rinna över, för jag vet inte hur mycket mer stress jag kan ta. Jag försöker verkligen att planera & dela upp min tid för allt men det är alltid något jag missar, & om jag nu skulle haft tid så är det alltid något jag skiter i på grund av all slitage. Detta gör att viktiga personer blir ledsna, eller känner sig som en mindre del utav mitt liv för att dem missförstår min situation, vilket är skit jobbigt!

Kan verkligen inte förstå att jag snart har klarat 50 % av gymnasiet. Det är svårt att ha sådan energi till att klara av saker som i detta fallet skolan när man inte riktigt har sin fosterfamilj som bakkar en. Antar att jag får vara min egen familj ;)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har det gått några dagar sen jag senast uppdaterade här. Just nu är det svårt att skriva om någonting här på bloggen eftersom allt är så jävla oklart. Som vanligt har jag vaknat & fått kämpa till skolan & i skolan för att klara av dom långa dagarna. Klassen är inte alltid den bästa klassen när det kommer till konflikter & nu drar jag verkligen inte alla över en kam men dsvdv, samt har de största konflikträdslan ever så det är omöjligt att lösa skit, vilket blir ännu jobbigare att gå till skolan överhuvudtaget. Har skolkat ganska mycket pågrund av ingen ork. Gör inte som jag, stay in school.

Det har varit väldigt mycket frågor om varför jag bor i Linköping & liknande vilket jag håller för mig själv tills vidare, då folk gillar att omvandla det man säger och göra om det till något helt okänt, men så småningom så kommer jag att skriva ut det här på bloggen när saker har lugnat ner sig lite.

På Måndag kommer jag & min soulmate Sara börjar träna på allvar & ja, det låter ju som ett skämt för egentligen vill man så gärna träna & det brukar hålla bra i 3 dagar innan man tappar inspirationen & går tillbaks till bad habits. Men denna gång måste det vara på riktigt. 

Utöver allt mår jag väl helt okej, det är väl de bästa jag kan må efter allt. Blir nog några storytimes här på bloggen om allvarliga händelser som har hänt under sommarlovet för jag hamnar alltid i skiten haha, typiskt jag.Vad skulle ni tycka om det? Kanske till och med i Video?

Likes

Comments

Hej mina kära läsare, hur mår ni?

Jag mår bra, thanks for asking. Så man vill ju aldrig ha tråkigt på helgerna, så när man hör om någon fest eller festival så plingar det till i öronen. Därför blir det Rave ikväll i Linköping för mig & bästavännen Erik för att lyxa till det på ett så oerhört onyttigt sätt som möjligt. Eftersom jag & Erik aldrig får festa själva utan att någon utav våra kompisar ska fucka ur, som att hamna bakom tält med pedofiler & försvinna spårlöst så tänkte vi ta detta på ett vuxet sätt & lämna småbarnen hemma. At the moment väntar jag bara på att tiden ska gå fortare så jag kanske först dra till Sara & fixa till mig lite extra, samt titta till min "beloved" Chappo & sedan dra till stan för att fixa iordning mig, möta Erik & förkröka innan vi drar vidare till festivalen. Får försöka dra några bilder så jag kan skriva om detta imorgon, men kan tyvärr inte lova något för man vet ännu inte vad som väntar en.

Ursäkta men skriva ganska korta inlägg för jag själv är en sådan person som hatar att läsa bibeln, därför tar jag gärna på mig er skor & skriver korta inlägg så ni slipper läsa så mycket. WIn Win.


Likes

Comments

Halloj!

När detta inlägget laddas upp, sitter jag nog på lektion & dör av tråk. Nästan så att jag har den där hemlängta känslan i magen. Idag tror jag det blir gym & bad på Medley. Tycker verkligen ni ska passa på & hämta en en veckas kort därifrån. Det är gratis & du får under 1 veckas tid bada & träna hur mycket du vill. Tipsar starkt, sedan är det kul där överhuvudtaget. Är inte en erfaren bloggare , så har ingen aning vad jag ska skriva om. Det är inte direkt så att jag har valt nån särskild kategori, som t.ex. hästar, Fotboll eller liknande. Tar förmodligen bilder & skriver något kort så ni får veta mer om vad som har hänt i eftermiddag. Stay tuned

Likes

Comments

Svär, jag är den största oseriösa bloggaren ever, men vart är inspirationen??

Idag var jag & min älskade side hoe Sara i stan & tänkte ta varsin salted caramel Frappe på Espresso men första caféet hade inget is & hade ingen möjlighet att göra några kalla drycker & den andra var nerstängd så vi båda två fick ta (jag vette fan vad det heter) varsin dryck på Waynes coffee vilket var helt okej. Fick iaf 10 kr rabbatt då jag betala med en hundring, det kostade 88 & jag fick22 kr tillbaka. Win win!!

Sedan träffade vi två kompisar & det blev nån slags "photoshoot" helt plötsligt & fick några snygga bilder. Det tog inte långt förrens vi hamnade på gymmet & jag & Sara lekte boxare & boxade varandra. Btw inga skador.

Enjoy eller nåt

Likes

Comments

Under denna vecka har det hänt sjukt mycket. Det har varit både bra och dåliga dagar. Jag har fått besked om att snart få flytta hemifrån så är sjukt taggad, träffat många nya människor som man inte ångrar alls. Men jag har också känt mig väldigt skoltrött och låg på energi. Det var igår då glaset rann över. Jag hamna i en jobbigt konflikt med tre tjejer som väljer att hota mig till livet & kränka på i verkligheten och över nätet. Satt i en så obehaglig sits att polisen var tvungna att vara på plats, men det hjälpte ju såklart inte. Men utöver det så har jag tagit hand om problemet och får bara hoppas på att det löser sig så småningom. 

Likes

Comments

Har ej bloggat på ett tag vilket jag ber så mycket om ursäkt för. Har varit mycket & haft mycket för mig men tänkte dra igång igen. Mitt liv har ju ändå blivit mer intressant så har ganska mycket att skriva om så det är ju positivt. Uppdaterar er med två bilder från trädgårdsföreningen i linköping

Likes

Comments

Många undrar varför jag inte bor kvar i Amerika ( USA ) & jag tänkte att ni ska få nu veta sanningen.

Det började med att jag föddes i en liten ort, minns ej vart med min Mamma & mina två syskon , Kevianna & Brianna som då rimmade med mitt namn Syannah. Vi hade dåligt pengar & min mamma fick tjäna fram pengar på andra sätt. Hon sålde sig till andra killar som kom hem till oss & köpte droger för dom pengarna. Huset var litet & varje natt fick jag & mina syskon sova på golvet. Men ändå gjorde vi det bästa utav situationen & försökte vara glad, jag & mina syskon. Min mamma mådde väldigt dåligt på både ett fysiskt & psykiskt sätt & tog ut mycket av hennes ilska på oss genom att slå oss med bälte & skickade oftast mig till min mormor. Där var det såklart ännu värre. Där tvingades jag kolla på läskiga filmer & om jag sa ifrån så skulle mormor gå ut, hämta närmaste pinne & slå mig med det. Kanske inte låter som en stor grej men om man var så gammal som 4 som jag så är det en stor grej.

Vid åldern 4 fick vi besök av polisen & togs till barnhem. Där fick jag besöka många föräldrar men hamnade alltid tillbaks på samma ställe.

Snart fick jag en fast familj. Fick sova i säng & få ordentligt med mat så det betydde väldigt mycket för mig. Mina systrar & jag skylldes åt & vi träffades inte så många gånger efter det. Det var bra i början, jag trivdes verkligen & snart fick jag en lillasyster som också blev adopterad & henne döpte dom för Kajsa & inte långt efter fick jag namnet Fifi.

Som sagt, det var bra i början tills jag en dag bjöd hem min kompis (nu är jag 8 år), vi skulle sova över & ha jätte roligt. Jag & min kompis skulle bada, hennes namn var Essence & hon var skolans populäraste tjej. Min då kallade pappa kom in & började ta på oss när vi var nakna & inget kunde göra. Ni förstår nog vad jag menar, det är ett känsligt ämne att skriva om. 

Min kompis vart så klart skräckslagen, mer än vad jag var eftersom jag visste inte att det var fel & det var inte första gången jag hade blivit utsatt. Min kompis åkte hem & en anmälan gjordes av hennes mamma & snart var min Låtsaspappa på förhör hos polisen. Några dagar senare fick han komma hem under tiden polisen skulle utreda & det var då han sa till oss att vi skulle packa ihop våra saker för vi skulle åka på semester, men det verkliga skälet var att han planerade att rymma ifrån problemet.

Vi packade fort & tog ett flygplan till Sverige. De sexuella övergreppen fortsatte av pappan & jag var helt hjälplös. Mamman gjorde ingenting även om hon visste vad som pågick. Det tog inte lång tig förrens poliserna hittade oss i Sverige då jag hade använt en dator på skolan jag gick på & tagit kontakt med min gamla skola i Usa. (Anledningen till att vi hittades). 

Jag var 9 år & fick fortsätta mitt liv genom att flytta runt till olika fosterfamiljer. 

Detta är en händelse som kommer alltid jaga mig. Många förstår inte hur det är att ha blivit behandlad på detta sätt & hur förnedrad & kränkt man känner sig när man väl kommer på hur fel det är. Det är svårt att växa ifrån en sån här händelse men jag tror att alla vi som har blivit utnyttjad på fel sätt har också en chans i livet med lite hjälp & rätt personer omkring oss.

Har du några frågor så är det helt okej att ställa i kommentarsfältet. 

Likes

Comments

Asså har nog inte varit med om nåt sjukare. Jag är skit rädd för tandläkare, vet inte riktigt vad det är men det är när dom står över en med massa jävla dödsverktyg. Jag blir lika nervös varje gång jag har nån bokad tid hos tandläkaren.

Idag var jag nämligen där klockan 8:20 vilket jag blev väldigt sur över eftersom jag hade sovmorgon till 11:30 så det sög. Fick nån utländsk kvinna som knappt kunde svenska. Jag följde med henne in och satte mig i stolen, ni vet vad jag snackar om, ja precis. Så börjar hon prata om min tandborstning och ni ska veta att under hela tand undersökningen så förstod inte ja ett jävla ord av det hon sa tills hon plötsligt nämner ordet "bedövning". Hjärtat stannar o man bah vad i helvete ska du ha det till?? Så jag skakar snabbt på huvudet & så fortsätter hon.

Hon börjar pilla mellan tänderna med den här vassa grejen och jag svär på mitt liv att det börja blöda as mycket för hon högg mig fan rakt i tandköttet, men nej hon fortsätter & skiter fullständigt i att halva min käft är full med blod och jag är helt skräckslagen. Så har de bokat in en tid nästa vecka på onsdag för att klippa bort bandet som håller fast tungan pågrund av att den fastnar mellan tänderna ibland.

Dom tror också att jag tänker komma på onsdag och frivilligt mördas med sax. NEJ VA?

Några gamla bilder som min kompis tog på mig under Musikhjälpen veckan.

Likes

Comments

Söndag. Vi vet alla vad det betyder. Hela 24 timmars ångest och onödig tröstshopping online för att göra dagen sisådär lite bättre. Som många ej vet så har jag ett starkt krav på hur mitt hår ska se ut och så vidare. No hate mot korthåriga men helt seriöst så suger det att ha kort hår. Det är liksom bara hår som är där. Man kan inte göra avancerade frisyrer, knappt att jag kan sätta upp håret och då är löshår en lösning. Jag har använt mig av olika typer av insättningar när det kommer till löshår. Clips, sew in, lim och så vidare. Jag har kommit fram till att sew in passar mig bäst för det är metoden som gör minimum skada på mitt hår. För er som inte vet hur en sew in går till så fungerar det såhär.

Jag som har väldigt tjockt hår gör en smal lång inbaknings-fläta över hela huvudet förutom en del som ska vara min bena. Sedan syr du ner en träns med hår på till huvudet som sitter där i ungefär 3-5 månader beroende på hur fort ditt hår växer och hur nogrann du är med att både ta hand om ditt hår och löshåret.

Nog med det så har jag tänkt att beställa löshår från aliexpress nån gång i veckan & kanske filma in en video på "my first impression" och lägga ut här på bloggen. Här är några bilder på utseende. Vad tycker ni?

Likes

Comments