​Vi bakom sy_strar har alltid brunnit för barnkläder, kläder som är till för barn oavsätt kön. Därför kan alla barn bära våra kläder och man kan mixa och matcha som man vill. Vi älskar motsattser och kontraster, mjukt och hårt, sött och tufft. Detta är ett par harem byxor med läderdetaljer i koppar. Spetsen blir pricken över i :ett! 

Likes

Comments

Vi har fortsatt sy ryggsäckar och testar olika ideer. Vissa mönster går att förändra om och om igen och blir aldrig tråkiga att sy. Dessa ryggsäckar går att göra i många olika stilar och med olika detaljer. Första gången vi testar ett nytt mönster så tar det extra tid men när vi lär oss mönstret så sys mycket på rutin. Vi kommer fortsätta exprementera med ryggsäckarn! Denna blev i mint med brons detaljer! 

Likes

Comments

Vi har under en tid arbetat på att få fram en sommarkollektion.

Vi tänkte därför öppna vår nya sy_strar blogg med att presentera denna ryggsäck som är den första i raden av fler plagg och assecoarer som kommer släppas under sommaren.

Ryggsäcken är i en mindre modell och passar perfekt till barnet, men även till mamma, pappa, mormor eller farfar. You name it.

Tyget är en bomullsblandning, i härlig somrig ljusblå och motiv av blommor! Dragkedjor i vitt och bärremmar i sand.

Så småningom kommer den även att finnas i offwhite/ljusgul.

Likes

Comments