Efter en lyckad middag med bästa kollegerna igår somnade både jag och Ella nöjda. Idag vaknade vi till regn och planerna vi hade för dagen ändrades. Det blir badhus, bibliotek och filmmys hemma.
Nu när pappa är bortrest är det jag som får hålla Ellas engelska vid liv. Inte nog med de engelskspråkiga programmen på plattan, utan vi läser böcker på engelska och på biblioteket ska vi se om vi hittar böcker vi ännu inte läst.
Vi saknar pappa-Victor och 1 månad tycks gå i snigelfart! Han har det bra i alla fall; 26 grader och Victoriasjön som närmsta granne. Önskar vi var där med honom!
Nu är det dags att göra sig redo för dagen☺️

Ha en fin dag

Puss ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Semester nu har en helt annan betydelse jämfört med för 4 år sedan. Jag och Ella har haft semester nu en vecka tillsammans, medan pappa/sambo är på "semester" i hemlandet, Uganda.
Jag och Ella hittar på nya saker varje dag; igår hade vi (läs "Ella") turen att snön kom, idag har vi besökt en vän till mig i Båstad, imorgon blir det mys med Swiri och Carolina Gynnings utställning i Lund.
Det är tidiga kvällar och tidiga morgnar, full rulle dagarna i enda, så utvilad blir jag inte av denna "semestern". Jättekul att spendera tid med Bellisen och höra hennes funderingar om livet och upplevelser!
Vi saknar båda pappa och höjdpunkterna på dagen är självklart att få höra hans röst i telefonen ❤️
Nu är denna mamma trött och ska krypa till kojs!
Puss ❤️

Likes

Comments

På söndag bär det av till Prag med bästa kollegerna, helgen efter blir det spa med bästa Swiri och snälla, snälla låt tiden sedan springa till januari! 18 januari bär det av till Mauritius för att sedan åka på kryssning i 2,5 vecka. Ser fram emot semester, värme, nya platser och miljöer, avslappning, bad, sol!!! ❤️🍾

Likes

Comments

Har idag varit hemma med Ella som är förkyld. Det blev en promenad till stadsparken och därefter somnade vi båda på soffan. En sådan där härlig eftermiddagsvila!
Stegräknartävlingen på jobb är på sluttampen och även om jag vet att jag inte vinner, så ger jag inte upp. Ikväll blev det en Pw och sista km sprang jag. Faktiskt riktigt stolt!

Likes

Comments

Så kom den igen; älskade söndag! Promenad till mor och far/ mormor och morfar, god middag, kaffe och sen promenad hem. Perfekt dag! Promenaderna var susen för stegräknartävlingen! Sista dagen idag! Jag blev inte först, men heller inte sist ☺️
Nu är det chill i soffan med kärleken. Trevlig söndag alla! ❤️

Likes

Comments

Har i dag träffat min älskade Swiri! Firat hennes 30-årsdag med restaurang och biobesök. Vi såg "Bridget Jones Baby". Rolig och väl underhållande.
Vi är mitt uppe i planeringen för nästa resa och äventyr; en kryssning i indiska oceanen! Självklart kommer ni få se bilder! I januari bär det iväg!

🌍🐢✈️👯

Likes

Comments

På jobb har vi just nu en pågående stegräknartävling. Vem som helst med anknytning till avdelningen får delta. Redan innan tävlingen hade jag bestämt mig för att gå ner x antal kilo och börjat träna regelbundet samt äta mer nyttigt. Stegräknartävlingen kom väldigt lägligt och är en morot till aktivitet! Rekommenderas varmt till arbetsplatser!
I dag gick jag på Pw 6,3 km. Klockan 10 var jag redan uppe i 12 000 steg.

Heja heja! 💪👍

Likes

Comments

Nu har jag bytt telefon, så nu vekar inlogg och uppdateringar fungera i detta forum.
Min tanke med att blogga från början var att skriva om mina resor, min familj och interkulturella förhållande. Min sambo och vår dotter skulle jag kunna skriva dagligen om, tyvärr inte lika mycket om resor.
Min nästkommande resa blir till Prag med kolleger. Därefter blir det en drömresa till indiska oceanen (Seychellerna, Madagaskar, Reunion och Mauritius) med min bästa Swiri (vännen Anna) Detta är vad som komma skall och det ni kan förvänta er den närmsta tiden här. 🏝⛱❤️👯💅👠👙🌍☀️🍹✈️🛳

Likes

Comments

Efter 1 vecka i Trinidad och Tobago är vi nu på Barbados. Och anledningen till att uppdatering av bloggen uteblivit är helt enkelt att jag inte kommit in på sidan sedan förra inlägget.
Nu har vi (min vän Anna, min dotter Ella och jag) varit på Barbados i 5 dagar och imorgon är sista dagen här. Väldigt tråkigt att behöva lämna detta underbara ställe! En sak är jag helt säker på; vi kommer att återvända inom snar framtid! Då måste Victor följa med!

Nu kallar sängen! Natti natti!
Puss ❤️

Likes

Comments

Söndag... ni vet ju att det är favoritdagen här!
Igår tillbringade jag kvällen på jobb och på morgonen var det frukost på stan med goda vänner. Underbar lördag!
Idag har vi firat fina brorsdotterns 11- årsdag, dock någon vecka senare än The Day. Hon har kommit i åldern då hon börjat intressera sig för make up, parfym och mode. Jag känner så väl igen det! Kommer ihåg när jag växte upp och varje krona jag fick gick till nytt schampo eller balsam!
Då Ella har busat järnet med kusinerna idag, deckade hon i bilen hem och la sig för natten tidigt, detta innebär således tidig myskväll för mamman och pappan.

Har väldigt svårt att hålla mig från nätet och surfa runt på olika modesidor, hittade precis en tröja från Gant som levereras inom en vecka.

Mys så mycket ni kan denna söndag! puss puss

Likes

Comments