På söndag bär det av till Prag med bästa kollegerna, helgen efter blir det spa med bästa Swiri och snälla, snälla låt tiden sedan springa till januari! 18 januari bär det av till Mauritius för att sedan åka på kryssning i 2,5 vecka. Ser fram emot semester, värme, nya platser och miljöer, avslappning, bad, sol!!! ❤️🍾

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

Har idag varit hemma med Ella som är förkyld. Det blev en promenad till stadsparken och därefter somnade vi båda på soffan. En sådan där härlig eftermiddagsvila!
Stegräknartävlingen på jobb är på sluttampen och även om jag vet att jag inte vinner, så ger jag inte upp. Ikväll blev det en Pw och sista km sprang jag. Faktiskt riktigt stolt!

  • 19 readers

Likes

Comments

Så kom den igen; älskade söndag! Promenad till mor och far/ mormor och morfar, god middag, kaffe och sen promenad hem. Perfekt dag! Promenaderna var susen för stegräknartävlingen! Sista dagen idag! Jag blev inte först, men heller inte sist ☺️
Nu är det chill i soffan med kärleken. Trevlig söndag alla! ❤️

  • 19 readers

Likes

Comments

Har i dag träffat min älskade Swiri! Firat hennes 30-årsdag med restaurang och biobesök. Vi såg "Bridget Jones Baby". Rolig och väl underhållande.
Vi är mitt uppe i planeringen för nästa resa och äventyr; en kryssning i indiska oceanen! Självklart kommer ni få se bilder! I januari bär det iväg!

🌍🐢✈️👯

  • 19 readers

Likes

Comments

På jobb har vi just nu en pågående stegräknartävling. Vem som helst med anknytning till avdelningen får delta. Redan innan tävlingen hade jag bestämt mig för att gå ner x antal kilo och börjat träna regelbundet samt äta mer nyttigt. Stegräknartävlingen kom väldigt lägligt och är en morot till aktivitet! Rekommenderas varmt till arbetsplatser!
I dag gick jag på Pw 6,3 km. Klockan 10 var jag redan uppe i 12 000 steg.

Heja heja! 💪👍

  • 19 readers

Likes

Comments

Nu har jag bytt telefon, så nu vekar inlogg och uppdateringar fungera i detta forum.
Min tanke med att blogga från början var att skriva om mina resor, min familj och interkulturella förhållande. Min sambo och vår dotter skulle jag kunna skriva dagligen om, tyvärr inte lika mycket om resor.
Min nästkommande resa blir till Prag med kolleger. Därefter blir det en drömresa till indiska oceanen (Seychellerna, Madagaskar, Reunion och Mauritius) med min bästa Swiri (vännen Anna) Detta är vad som komma skall och det ni kan förvänta er den närmsta tiden här. 🏝⛱❤️👯💅👠👙🌍☀️🍹✈️🛳

  • 19 readers

Likes

Comments

Efter 1 vecka i Trinidad och Tobago är vi nu på Barbados. Och anledningen till att uppdatering av bloggen uteblivit är helt enkelt att jag inte kommit in på sidan sedan förra inlägget.
Nu har vi (min vän Anna, min dotter Ella och jag) varit på Barbados i 5 dagar och imorgon är sista dagen här. Väldigt tråkigt att behöva lämna detta underbara ställe! En sak är jag helt säker på; vi kommer att återvända inom snar framtid! Då måste Victor följa med!

Nu kallar sängen! Natti natti!
Puss ❤️

  • 63 readers

Likes

Comments

Söndag... ni vet ju att det är favoritdagen här!
Igår tillbringade jag kvällen på jobb och på morgonen var det frukost på stan med goda vänner. Underbar lördag!
Idag har vi firat fina brorsdotterns 11- årsdag, dock någon vecka senare än The Day. Hon har kommit i åldern då hon börjat intressera sig för make up, parfym och mode. Jag känner så väl igen det! Kommer ihåg när jag växte upp och varje krona jag fick gick till nytt schampo eller balsam!
Då Ella har busat järnet med kusinerna idag, deckade hon i bilen hem och la sig för natten tidigt, detta innebär således tidig myskväll för mamman och pappan.

Har väldigt svårt att hålla mig från nätet och surfa runt på olika modesidor, hittade precis en tröja från Gant som levereras inom en vecka.

Mys så mycket ni kan denna söndag! puss puss

  • 128 readers

Likes

Comments

Min favoritdag är här! Söndagar är speciella för att jag och min bror alltid äter middag och dricker kaffe hos mor och far. Det är en gammal tradition som hänger med sen mormor och morfar levde. Dessa dagar är även Ella med. Ella hann att vara med hos mormor Ruth några gånger och även om hon inte kommer minnas henne betyder det mycket för mig! Ella heter Ruth i mellannamn. Vissa söndagar numera är även sambon/ Ellas pappa med på middagarna.
Söndagskvällar innebär alltid mys i soffan med sambon ❤️❤️❤️

Mitt sundare liv fortsätter också! Har gått upp för de 10 våningarna till jobb varje arbetspass och det är fortfarande lika flåsigt! Är även flitig besökare på gymmet. Idag visade vågen -1,3 kg. Lite besviken att det inte var mer, men jag fortsätter att kämpa. Som sagt är det Karibien som hägrar! ❤️

Hoppas ni där ute också har en härlig söndag! Ta hand om varandra! ❤️ puss

  • 148 readers

Likes

Comments

Min sundare vardag fortsätter. Idag innebar det en runda till gymmet, självklart promenad både dit och hem. Det blir även en promenad efter Ella hämtats på förskolan. Lite mer ansträngande att promenera med barnvagn än utan.
Min morot för denna träning och nyttiga kost är Karibien! Har även flera klädesplagg jag ser fram emot att shoppa i Miami!
Ny bikini ska inhandlas och jag har en vision av hur den ska se ut.

Trevlig måndag alla! Puss ❤️

  • 155 readers

Likes

Comments