Vi bestämde oss för att vandra och sova i vindskydd med lewis i förrgår. Grillade korv och hade det sjukt trevligt. Lewis väckte oss flera gånger, tror inte han sov en blund den natten. jag vakande väl en gång i timman och kolla till han då låg han och kolla ut över sjön. vi vaknade vid 04.00 och jag valde att gå upp, sov så jädrans illa. Sen när vi gick mot bilen hittade vi massa kanateller som vi plockade innan vi åkte. Skulle jag göra om att sova i vindskydd? ja men då skulle jag pinas med att släpa med bättre sovmaterial än sovsäck.

Har väl spenderat en hel del i skogen och letat bär att frysa ner, samt kantareller.
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har blivit en hel del bakades sista tiden.
Daisy ville ha cup cakes när hon fyllde till sitt barnkalas. Bakade en tårta till mamma på morsdag.
Nu ska jag baka en regnbågs tårta till Simons kalas.
Älskar utmaningar.
Kan ju inte säga nej när jag själv tycker det är så kul att testa nått nytt.


Likes

Comments

Helt sjukt bra dag!
Vaknade skapligt och drack lite kaffe sen var det dags att bege sig mot Norrköping. Vi åkte och hittade en fin stig ner mot havet. Solade och njöt av livet. Käkade glass och satt en stund innan vi åkte hem. Sen blev det grillat med Robin och moa. Inte ens bakis idag, så skönt!


Likes

Comments

Jag känner en glädje att du inte längre är en del av mitt liv. Att jag slipper se och träffa dig mer. Du har vart så jädrans elak under alla år. Man brukar ju minnas allt bra, men denna situation så finns det inget bra. Nu är det nya tider, kommer när allt är klart bli så mycket bättre för alla. Dig önskar jag då ingen lycka.

Nej, du har betett dig som ett svin.

Kört massor med fyrhjuling, Lewis älskart! R kör och jag springer med. Hellre motion än att sitta på den där och vara lat 😊
Idag blir det en tur till bästa folkegård. Ska baka en rabarber paj ☺☺

Beställde nya byxor som inte verkar vilja komma till brevlådan. Posten som brukar vara snabba, men icke när man själv beställer.

Nu blir det ut i det fina vädret och dricka kaffe.
Likes

Comments

I veckan testade vi att cykla med lewis. Köpte lina så han kunde dra cykeln. Han fick ju självklart tramp hjälp och inte dra med all tyngd. På lördag ska vi kolla på fyrhjuling. Längtar! Så jädrans duktig på kommandon som vänster, höger, stanna, spring så lättlärd!

Går också hur bra som helst att lämna han ensam någon timma. Han lägger sig vid dörren och sover tills någon kommer hem. Inte vart på något än, men det lär ju komma någon gång. Min bil har han ju gnagat på. 😐

Likes

Comments

lovade mig själv att inte skriva sånt där deprimerat skit. Men tyvärr så händer det ändå. Fy!

Senaste veckan har jag bärt ved åt molle. Gått långa promenader i skogen. Lyssnat på musik. Så jävla underbart. Måste bli av med min rädsla för ormar. Har ju en jävel i lägenheten men den är inlåst och jag går inte ens förbi terrariumet. Huggit mot rutan en gång och sen dess håller jag mig borta. Varför skaffar man orm för? Visst en sak med fiskar, vackert att se på. Fint som inredning. Men en orm? Ligger mestadels still och är allmänt äcklig. nä usch för ormar. usch!

Var på besök på gamla jobbet i helgen. Vill tillbaka men bästa var nog det här. För min egen skull, jobbat åt familjen flera gånger, mjölkar kor och sen pwss. Vill tillbaka till tiden då man mjölkade. Rogivande och helt underbart att traska omkring och ha hand om djuren. Älskart! Fast det negativa var väl att man aldrig utvecklades på en gård som inte kunde förändras till det bättre.

Folkegård var över i går och grillade. vart så jävla sugen på öl men jag kämpade emot!
haha

Tänker på dig..
Likes

Comments

Tänker på er hela tiden!

Idag har det bärt av till djurmagazinet för att köpa halm. Hittade super snygga skålar till hunden. Leopard...
Ska se om pwss kan fixa fram sådanna. För skulle passa perfekt för en bortskämd lewis. Var ute och gick i 2 timmar. Traskade i skogen och Lewis hittade ett älg horn han fick ta med sig hem. Sen hittade vi en skalle från vilket djur? se bilden.
Jag kände mig rastlös förut så drog iväg och köpte film och hälsade på folkegård. Tog en kaffe och planerade helgen. Kanske blir en grill kväll med öl. Får se vad som händer. Vädret har ju vart perfekt idag! Tjatade på molle om vi kunde bära ved i morgon bitti men skulle väl inte bli sol så det dög inte.

Ja vad ska man säga händer väl inte så mycket förutom att befinna sig i skogen.


Kikade på ett hus som verkade övergivet.Likes

Comments

Fick ett nytt uppdrag, äntligen bära in resten av veden molle skulle ha hjälp med. Får ta det snart.

Körde till flodafors förut och tog kaffe grävde lite till och sen ska det väl grävas en halv meter ner. Får ju hjälpa till annars blir det väl bara halv klart. haha

Blev en mil i skogen idag. Vandra över hygge och hamnade i träsk som man fick traska över. Men kul hade både lewis och vi. Stannade till och vila i några minuter sen vidare. Älskart att se lewis så sprallig och far över allt. Stannar upp en bit framför och kollar så vi är i närheten. Han är förjävla söt den där.

Sen så ska det bli tillökning ☺ Glömt att nämnt det! Ska bli roligt!

Hade ingen kul bild på telefonen så ja älg skit blev det.


Likes

Comments

Idag har alla mina tankar gått till er. Ingen ska behöva gå igenom detta. 💖 RIP

Idag blev det en sväng till Julia för lite fika. Thomas fyllde år och vi firade honom. Sen drog mamma och jag till IKEA för att shoppa lite prylar. Jag hittade iaf en sak till r och en sak till lewis på ikea. Däremot hittade jag inga skor, men en super snygg kjol och jeans.

Var så jädrans sugen på öl idag. Får fasen bli nästa helg. Öl med bästa folkegård och kanske en utgång på det. Saknar det där lite. Nu när man inte längre är så nykär så har man lite mer tid över till annat.

I morgon ska vi hämta brorsan för att sen åka iväg till han och gräva. Grilla skulle det också blir. Så hoppas på sol!!!!

Likes

Comments

Jag älskar när vi släpper lewis, vilken fart i skogen och energin. Gick 9 km idag och full fart. Kaffe med oss i de fina vädret.


Likes

Comments