I dag var det landsering, av nye OI klær. Vi fikk også vite på den nye Era som de kaller det. At de skal åpene sin egen nettbutikk. Det skal jo være blant annet OI sine klær og badedrakter konkurransedrakter og mye mer. Jeg syns faktisk klærene virket veldig kule. Så fra onsdag kan vi i OI bestille og hente på trening. Men nok om det. Jeg ser etter konkurransedrakt, jeg vet jo det er mye biligere og bestille fra utalndet. hvis noen veit om noen sider med konkurranssedrakter til svømming. Så bare skriv nettsider i komentarfeltet PS må være Fina godkjent


I dag syns jeg faktisk vi hadde veldig bra svømme trening. Vi startet med 600 ABK. det vil si

200 arm

200 bein

200 crwl

Det var jo greit nok det. Når vi var ferdig med det, hadde vi noe som er en evighet siden jeg har gjort. det er samtidig noe jeg elsker og digger. jamen hadde vi staffet og det er veldig gøy da. lenge siden jeg hadde svømt noe staffet. Det som er så kult med det er at vi er på lag. vanligvis svømmer vi induvielt som er vanlig. men du gjør på en måte med staffet og en måte ikke. Vi startet med 50 fri vi var 10 på mitt lag. Deretter 25 bryst og 25 rygg. Jeg må si jeg var litt nervøs for at det skulle bli 100 fly eller noe. Men det ble det heldigvis ikke da. Nå som jeg endelig har blitt tildelt fast gruppe. Første uka med svømmingen var jeg med U4 gruppen, uken etter var jeg med T og U4 Mens nå har jeg blitt plasert i U4. Som er en konkurranse gruppe.

Håper vi har en kul trening i morgen også.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei 

Her om dagen fikk jeg meg, for og lage rundstykker. De ble veldig gode og smak fulle. Det er jo godt å ha før trening, eller etter eventuelt på stevner. Det  jo også gøy og lage noe godt som man kan kose seg med.

Likes

Comments

ja i dag var det Hvistendahl mye som skjedde. Dagen startet med at jeg våkna i 6 tiden og fikk ikke sove mer. Spiste frokost med familien. deretter gikk turen til jobb. Så var det hjemme ca 2 timer før trening. jeg var litt nervøs for at det ble veldig hard trening, men det var ganske greit. Jeg syns det er veldig fint og komme i gang igjen etter sommeren. Nå om dagen blir det vel og prøve i litt forskjellige grupper, for og finne det som passer. Jeg blir vel kanskje og veksle mellom u4 og T gruppa. Nå skal jeg jobbe framover og det blir nok mye bra trening. Etter trening ble det å hente bordet, til jeg flytter. Får nok litt mer hektisk hverdag men det hører vel med. Treneren sa jo at dette var vanlig, stevne oppvarming. Det var jo greit tungt men, man blir jo bedere.😀

Likes

Comments

Ja i morgen braker det løst med svømmingen. Jeg måtte jo selvfølgelig, ta en hard trening i dag. Før jeg får fult rulle, med organisert trening. Jeg ser for meg at den føste svømme uka blir tyngst. Vi skal jo både ha land trening + svømmetrening selvfølgelig. Jeg tror oppstarten blir tongt, Men tro også det blir bra. Jeg vil jo komme meg til toppen, og det er jo bare jeg som må jobbe for det. Jeg som må perse sette mine egene rekorder osv. Jeg tror også det blir morsommere og konkurrere. Nå som jeg ikke kunkurerer i åpen klasse, har masse og se fram til nå. Det er nå det hele starter.


Nå valgte jeg å ta med et bilde fra i sommer. Hvis noen har noen tips om god mat som er enkelt og sunt. Da tar jeg i mot det med strakene armer. Trenger litt varirert mat. Nå jeg jeg ekstremt lai av brød noen som også er det. Hva ville du heller spist enn brød kom gjerne med tips.

Likes

Comments

Hei!
Det er en liten stund siden jeg skrev sist her. Nå ser jeg fram til oppstart, av svømming. Det ser ut for at jeg skal veksle mellom to grupper. Det er vel noe jeg ikke er veldig fan av, men skal prøve det. Så får jeg se hvordan det går. Det som er positivt med det, er jo jeg får bestemme treningstider litt selv. Jeg bare gleder meg masse, og starte å satse mer det blir gøy. Jeg har jo tenkt litt på hvilke øvelser jeg bør satse på, i det siste har jeg syns bryst og fly er gøy. Det er ikke de avisene jeg er best på, men i det siste har jeg gjort stor framgang. På de to øvelsene. Det har ikke blitt så mye svømmetrening i sommer, Som jeg hadde håpet på. Så nå før jeg starter for fult, skal jeg prøve å få trent en del. Jeg har tenkt til å prøve å delta på et stevne i månen, siden det er anbefalt. Da har jeg samtidig noe og trene fram til og også har fokus på det. Jeg så her om dagen at landsstevne skal være på Gjøvik i år. Det vil jeg prøve å få med meg, selvom det blir mitt oppi flyttingen. Det er jo litt av de større stevnene men tror det blir bra. Jeg vil også dra på det som er i Hokksund. jeg husker jeg var der for noen år tilbake. Men da konkurrerte jeg i åpen klasse. Det skal jeg ikke denne gangen, det ble alltid sakt på det stevne ble det alltid pers. Det er jo også veldig gøy når man perser, å få nye personlige rekorder er nok så bra.

Likes

Comments

Jeg stiller meg ofte dette spørsmålet. Hvordan ser fremtiden min ut? Ja dette er jo vanskelig å stille seg selv. Jeg merker jeg er flink til å drømme meg bort. Men nå har jeg nådd et skritt nærmere drømmen. Jeg ønsker å satse fult på svømming. Til høsten skal jeg trene fra 4-5 ganger i uken. Det blir mye strev, mye konkurranse og mye slit. Men om jeg skal nå målet mitt. så må jeg slite for og komme ditt. Noe som jeg er mer og mer innstilt på. Jeg kommer i tillegg trene masse i sommer. Jeg må klare og perse masse. Jeg må nå NM krav. Ikke minst må jeg klare og komme meg til Paralympics. Det hadde vært en drøm som hadde godt i oppfyllelse, hva er det man sier man må jobbe for sine drømmer. Ingenting er gratis her.

Likes

Comments

Hei
jeg syns det er litt kjipt å ha vikar. Nå har jeg altså hatt vikar i 3 uker. Når vikaren har 3 kurs samtidig, da sier det seg selv at du ikke får så god oppfølging på svømming 🏊. Hadde enkelig veldig mye bein i dag mye fokus på bein. Det sier jo seg selv at jeg må trene på hurtig bein, siden jeg er dårlig på det. Har jo hatt 4 x 100 medley i4 som il si max. Ja nå gjenstår bare å sende en mail til han som har ansvar for utviklingsgruppe. I forbindelse med hvilke gruppe jeg vil bli plassert i. det blir jo flere treninger og litt hardere økter. Hvis det er noe jeg har savnet så er det litt hardere trenings økter. Jeg burde kansje ha sett meg, dette målet for lenge siden. Paralympics i Tokyo men det kan jeg bare drømme om nå. det er trossalt bare 2 år til. jeg får heller komme meg til EM osv først. alltids lov å drømme om Tokyo i 2020.

Likes

Comments

​I dag følte jeg det var ganske chill trenings økt. Jeg var likzom ferdig med programmet på en time.

 • 200 mage/rygg
 • 300 ABK
 • 3 x 100 crawl i2
 • 2 x 50 bryst
 • 2 x 25 fly
 • 8 x 25 EBCS
 • 4 x 25 skuling
 • 6 x 50 meleyvendinger

Det var hoved programmet når jeg var ferdig med dette svømte jeg følgene.

 • 200 medley
 • 50 rygg
 • 50 bryst
 • 75 m 25 rygg 25 bryst 25 crawl
 • pace 100 medley
 • pace 100 crawl
 • 2 x 50 kick armer i pil føste 50 armer langs siden siste 50
 • 400 valgfri

Likes

Comments

​For ca 2 uker var jeg på Ski Open. Det var jeg pga for å få klassifisering i svømming. Jeg var tydeligvis en vanskelig person og klassifisere, men det som betyr noe var at jeg kommen innenfor IPC systemet nasjonalt. Treneren min har jobbet med å få dette til i ca 10 måner. Så får jeg ta internasjonal klassifisering når den tid kommer. jeg får vel bare håpe jeg kommer innenfor der. Etter jeg gikk på fhs bestemte jeg meg brått og bytte svømmeklubb fra Bærum til OI svømmeklubb. Hove-det grunnen til det var at de hadde mer peiling på klassifisering, for dem som har funksjonsnedsettelse. Jeg la også merke til at jeg er mer motivert til full stasing nå som jeg har fått klasse. Jeg kunne selvfølgelig konkurrert i åpen klasse men det er ikke rettferdig syns jeg. Det er jo ikke så mange svømmestevner nå før sommeren, men jeg skal dra på det jeg har mulighet for ihvertfall. Dette blir nok bra. Mange klubber har ikke så mye fokus på svømming stasing for folk med funksjonsnedsettelse. Det er mest sånn bading og lek. nettopp derfor liker jeg OI siden det nettopp har fokus på onkelig trening og rettet mot konkurranse for dem med funksjonsnedsettelse det ser jeg veldig positivet på. :)

Likes

Comments