Hei!
Det er en liten stund siden jeg skrev sist her. Nå ser jeg fram til oppstart, av svømming. Det ser ut for at jeg skal veksle mellom to grupper. Det er vel noe jeg ikke er veldig fan av, men skal prøve det. Så får jeg se hvordan det går. Det som er positivt med det, er jo jeg får bestemme treningstider litt selv. Jeg bare gleder meg masse, og starte å satse mer det blir gøy. Jeg har jo tenkt litt på hvilke øvelser jeg bør satse på, i det siste har jeg syns bryst og fly er gøy. Det er ikke de avisene jeg er best på, men i det siste har jeg gjort stor framgang. På de to øvelsene. Det har ikke blitt så mye svømmetrening i sommer, Som jeg hadde håpet på. Så nå før jeg starter for fult, skal jeg prøve å få trent en del. Jeg har tenkt til å prøve å delta på et stevne i månen, siden det er anbefalt. Da har jeg samtidig noe og trene fram til og også har fokus på det. Jeg så her om dagen at landsstevne skal være på Gjøvik i år. Det vil jeg prøve å få med meg, selvom det blir mitt oppi flyttingen. Det er jo litt av de større stevnene men tror det blir bra. Jeg vil også dra på det som er i Hokksund. jeg husker jeg var der for noen år tilbake. Men da konkurrerte jeg i åpen klasse. Det skal jeg ikke denne gangen, det ble alltid sakt på det stevne ble det alltid pers. Det er jo også veldig gøy når man perser, å få nye personlige rekorder er nok så bra.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Jeg stiller meg ofte dette spørsmålet. Hvordan ser fremtiden min ut? Ja dette er jo vanskelig å stille seg selv. Jeg merker jeg er flink til å drømme meg bort. Men nå har jeg nådd et skritt nærmere drømmen. Jeg ønsker å satse fult på svømming. Til høsten skal jeg trene fra 4-5 ganger i uken. Det blir mye strev, mye konkurranse og mye slit. Men om jeg skal nå målet mitt. så må jeg slite for og komme ditt. Noe som jeg er mer og mer innstilt på. Jeg kommer i tillegg trene masse i sommer. Jeg må klare og perse masse. Jeg må nå NM krav. Ikke minst må jeg klare og komme meg til Paralympics. Det hadde vært en drøm som hadde godt i oppfyllelse, hva er det man sier man må jobbe for sine drømmer. Ingenting er gratis her.

Likes

Comments

Hei
jeg syns det er litt kjipt å ha vikar. Nå har jeg altså hatt vikar i 3 uker. Når vikaren har 3 kurs samtidig, da sier det seg selv at du ikke får så god oppfølging på svømming 🏊. Hadde enkelig veldig mye bein i dag mye fokus på bein. Det sier jo seg selv at jeg må trene på hurtig bein, siden jeg er dårlig på det. Har jo hatt 4 x 100 medley i4 som il si max. Ja nå gjenstår bare å sende en mail til han som har ansvar for utviklingsgruppe. I forbindelse med hvilke gruppe jeg vil bli plassert i. det blir jo flere treninger og litt hardere økter. Hvis det er noe jeg har savnet så er det litt hardere trenings økter. Jeg burde kansje ha sett meg, dette målet for lenge siden. Paralympics i Tokyo men det kan jeg bare drømme om nå. det er trossalt bare 2 år til. jeg får heller komme meg til EM osv først. alltids lov å drømme om Tokyo i 2020.

Likes

Comments

​I dag følte jeg det var ganske chill trenings økt. Jeg var likzom ferdig med programmet på en time.

 • 200 mage/rygg
 • 300 ABK
 • 3 x 100 crawl i2
 • 2 x 50 bryst
 • 2 x 25 fly
 • 8 x 25 EBCS
 • 4 x 25 skuling
 • 6 x 50 meleyvendinger

Det var hoved programmet når jeg var ferdig med dette svømte jeg følgene.

 • 200 medley
 • 50 rygg
 • 50 bryst
 • 75 m 25 rygg 25 bryst 25 crawl
 • pace 100 medley
 • pace 100 crawl
 • 2 x 50 kick armer i pil føste 50 armer langs siden siste 50
 • 400 valgfri

Likes

Comments

​For ca 2 uker var jeg på Ski Open. Det var jeg pga for å få klassifisering i svømming. Jeg var tydeligvis en vanskelig person og klassifisere, men det som betyr noe var at jeg kommen innenfor IPC systemet nasjonalt. Treneren min har jobbet med å få dette til i ca 10 måner. Så får jeg ta internasjonal klassifisering når den tid kommer. jeg får vel bare håpe jeg kommer innenfor der. Etter jeg gikk på fhs bestemte jeg meg brått og bytte svømmeklubb fra Bærum til OI svømmeklubb. Hove-det grunnen til det var at de hadde mer peiling på klassifisering, for dem som har funksjonsnedsettelse. Jeg la også merke til at jeg er mer motivert til full stasing nå som jeg har fått klasse. Jeg kunne selvfølgelig konkurrert i åpen klasse men det er ikke rettferdig syns jeg. Det er jo ikke så mange svømmestevner nå før sommeren, men jeg skal dra på det jeg har mulighet for ihvertfall. Dette blir nok bra. Mange klubber har ikke så mye fokus på svømming stasing for folk med funksjonsnedsettelse. Det er mest sånn bading og lek. nettopp derfor liker jeg OI siden det nettopp har fokus på onkelig trening og rettet mot konkurranse for dem med funksjonsnedsettelse det ser jeg veldig positivet på. :)

Likes

Comments

Nye innlegg