20080226

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har legat och spytt i exakt tolv timmar och femtio minuter. I en dusch, en bil, på en trädgård, ett handfat, i en toalett. Fått maginfluensa och trots att mina kräkningar har pågått i ett halvt dygn och femtio minuter så tror att jag mängden spya jag spytt och mängden tårar jag gråtit inte skiljer sig allt för mycket.

Nu börjar jag må bättre och när jag inte längre kan gråta över mitt illamående går jag in på Sandra Beijers texter om olycklig kärlek. Tänker på hur jag skulle känna om jag och F gjorde slut och grinar så kraftigt att mamma kommer ner med en spyhink. Men fan vad skönt det är att gråta ändå.

Har säkert länkat dessa ca tjugo gånger men HÄR hittar ni mina bästa grin, läs gärna med typ lugn Markus Krunegård (utan dig är jag halv), Salem Al Fakir (astronaut), eller Melissa Horn (vilken som).

Likes

Comments

Haft en så JÄVLA ROLIG midsommar. Ska inte tråka ut er med detaljer men kan iaf säga att jag var på Mollösund och att jag sovit ca 5 h de senaste dygnen. Idag jobbade jag några timmar och imorgon blir det långpanna för att sedan krascha hos älskade F när jag slutar. Tror att jag flyttar upp till honom ett tag någon gång nu i veckan men man vet aldrig vad som händer.

Likes

Comments

Likes

Comments

Student, Håkan, jobb, och Marstrand.

Likes

Comments

Min vecka ha gått i eeeeeett, och när jag somnade igår efter Håkan trodde jag inte att jag skulle komma upp igen. Men jodå, kl 10.00 ringde klockan imorse och då var det bara att göra sig redo för långpanna på jobbet, 9 h när man är sliten är EJ att leka med. Atm sitter jag på toaletten och andas lite. Efter passet ska jag möta upp Frithiof så ska vi åka upp till Marstrand! Vill inte vara i stan när det är så fint väder så vi sover där inatt och spenderar slutet på långhelgen där!

Likes

Comments

Konserten började med att Silvanas pappa framförde Talal

Sen kom hon in i en träningsoverall och var så jävla snygg

Det var väldigt många gästartister, bl.a. Unge ferrari, Cherrie, Erik Lundin (dog), Michel Dida (dog lite mer), Adam Tensta, ja ni hör ju. Sista låten var Jag dör för dig och då kom Beatrice Eli ut och på scenen. Här dog jag på riktigt.

Likes

Comments

Detta hade jag på mig på en 18-års fest i början av maj! Det var den första riktiga sommardagen och jag var tvungen att byta mina jeans mot ett par shorts senare mot kvällen.

Baddräkten kommer ifrån one teaspoon och jeansen från weekday!

Likes

Comments