Ridlektion

Carlson var super fin idag. Själva lektionen började med att Bella bockade av Saga o Carla blev på tårna. Men grejen är att jag gillar när Carla taggar till för det är då det är som lättast att verkligen rida henne eftersom hon är uppmärksam och svarar på allt i stället för att gå i sin lilla dvala. :P

Här kommer en liten failfilm från i fredags ahahhaah

Alla med Carlson :D En riktig rosettplockare

Likes

Comments

Ridlektion

Yayayyy slog vårat höjd rekord!!! 90cm!! Så stolt över henne!

Vi hade en liten tävling också där man skulle först rida 2 varv och komma så nära 1 minut som möjligt, landa så långt efter hindret som möjligt, trampa i en ring innan hindret o till sist höjdhopp.

Sen slog hon ihop placeringarna och Airi o Rakel kom 1a, Wilma o Prince 2a och jag o Carla 3a :P

Likes

Comments

Tävling

BÄÄÄSTA CARLSON O JAG KOMMER TVÅA I PONNY KM 2016!!!!
Först var d p&j o då hoppade jag felfritt på 70cm. Hon kändes jättebra och vi fick bra språng. Kanske kom lite nära på vissa men det gjorde inget.

Sen en timme senare var det km. Jag blev felfri i grundomgången och kom direkt till omhoppning. Jag hade en ganska stor galopp men våga inte rida på max fart eftersom hon hade petat till många bommar men inte rivit. Jag hörde inte tiden men var bara glad att vi var felfria.

Sen när vi väntade trodde jag att jag inte hade sån bra tid så jag förväntade mig inget. Men sen när Sanja kommer ut och ska ge 1,2,3a priserna och hon ger 2a medaljen till mig blev jag överlycklig.

På prisutdelningen sa dem att jah fick 28sek :D

BÄSTA BÄSTA BÄSTA HÄST.
Från att inte gå över en bom och springa förbi varje hinder för 1.5 år sen till att faktiskt komma 2a i KM och hoppa 80 hinder utan problem, det är utveckling!! <3
Grejen är att hon har alltid kunnat det, inga drömmar är för stora. Det är dock skillnad på att kunna och genomföra. Det gäller att övertyga henne och vinna hennes tillit!!

Likes

Comments

Haloj! I fredags så var det dressyr som stod på schemat, jag och Airi kände för att vara lite juliga så vi satte på våra hästar tomteluvorna som vi gjorde till dem förra året. Haha dem blev sååå söta. Carla var jätte duktig o såå fin :)

Likes

Comments

Tävling

Hejsaaaan! I söndags så var d p&j. Carla kändes jätte fin och på första 60 rundan så blev vi felfria. På 70 rundan så rev hon andra hindret men jag är jättenöjda ändå eftersom att hon inte stannade en ändå gång :D
Här är filmen!!

Likes

Comments

View tracker
Tävling

Idag så var det inte riktigt våran dag. Första starten kändes bra men hon stannade på d blåa.
Sen var det bara att ladda om till klubbtävlingen.
På framhoppningen så kändes hon lite seg och inte så motiverad. Sen på banan var hon inte heller taggad utan kändes trött och inte på humör. Hon stannade och sen hoppade på 1an så det blev ingen bra start och sen vägrade vi ut oss på d rosa.
Men ändå är jag inte besviken eller ledsen, Carla måste ju också få ha sina dåliga dagar ibland. Det är bara att ta nya tag.
Här är en film från runda ett. ( Får inte plats med film på runda 2 eftersom det bara får vara en minut )

Likes

Comments

Tävling

Hej! Idag så hade jag en 60 & en 70 runda. Jag blev felfri 60 rundan och den kändes jättebra. På 70 rundan så stannade hon en gång på 2an men det var mitt fel. Annars var hon superfin och rättade till och med galoppen av sig själv :) Super nöjd med min finaste <3
Har bara film på 70 rundan en så länge.

Idag är det förresten min o Chilis 1000 dag :D

Likes

Comments

Ridlektion

Kan börja med att säga att jag red Chili i måndags. Det var typ 1 och ett halvt år sedan så det var en jättemysig lektion men det var lite svårt att veta ifall han skrittade, travade eller galopperade eftersom han inte har lika rena gångarter som Carla. Haha.

Nu till dagens lektion... vattenmatta... min idé..... hehe jag kom med den bra idén, att hoppa vattenmatta. Eller ja, bra vet jag inte om den var men vi båda överlevde iaf. Hon tyckte den var jätte läskig men vi kom över den och några 75-80cm hinder. När hon väl hoppade över den så tycker jag att hon hoppade ganska okomplicerat. Jag är nöjd ändå. Här kommer film :)

Likes

Comments

Om mig

Jag heter Cornelia och är född 2002. Jag brinner för hästar. I denna blogg kommer jag skriva om ridsporten och om mina favorithästar. Sen så har jag och mina kompisar ett instagramkonto som heter @ponny_klubben, som har växt och blivit jätte stor. Jag rider på en ridskola och har en stöthäst som heter Chili. Rider inte Chili eftersom han är gammal och inte går med i min grupp.

Hösten 2016 började jag i ridskolans högsta grupp  tävlingsponny. Där kommer vi få åka ut på lokala tävlingar utanförklubben och tävla pay and jump på ridskolan. Carla är min tävlingsponny och kan verkligen hoppa super fint.

På loven brukar jag åka till ett ställe som heter Hista. Där hjälper jag till och motionerar hästarna, mockar, sopar och fixar. Jag har ridit i stort sätt hela mitt liv. För att ha ridit så länge har jag inte ramlat av så många gånger, bara 7.

Hoppas ni kommer följa min blogg!

Jag och Chili 5/12-15

Likes

Comments

Ridlektion

Helloooo! Idag hade vi inte galoppen med oss men det gör inget för hon var superfin. Jag och Carla har verkligen gått från grunden till på väg till toppen. Från att Carla inte gått över en bom för ett år sen och sprungit förbi alla hinder, till att inte stanna en ändå gång och hoppa läskiga karaktärshinder på 70cm <3 Har anmält mig på 60-70 på p&j tagggad :D

Likes

Comments