Idag så hade vi banhoppning med lite titthinder.

Det gick sååååå bra! Vissa språng som vi fick till var helt underbara! Det är det att jag måste försöka få henne att inte hoppa av så sent. För när hon hoppar av lite längre ifrån tar hon såå fina språng <3

På söndag är det första p&j:en för denna terminen. Taggaaaaaa:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!!

Det var ett tag sedan jag skrev här. Har känt att det inte har funnits så mycket att skriva om eftersom Carla varit på sommarbetet under sommaren och tiden från dess fram till nu har mest gått åt att sätta igång henne lite i taget. Men nu är vi back on track och mer taggade än någonsin.

Under tiden hon har blivit igångsatt har det känns som om jag kommit åt henne på ett annat sätt än innan sommarlovet. Vi känns mer samspelta och har jobbat på saker som att korta galoppen lite i taget. För en utav våra svagaste sidor är just att korta galoppen.

I fredags så hoppade vi lite smått för första gången. Det gick superbra och det känns som om Carla verkligen tycker det är roligt, hon blir verkligen pigg när hon vet att vi ska hoppa.

Kram Cornelia

Tack till Hanna som tagit bilderna <3

Likes

Comments

Idag var det den sista p&j:en för denna terminen. Jag hoppade LD (80cm) och LC (90cm). 80-rundan gick jättebra men vi kom fel på hinder nr 3 så hon tog ett jättehopp och jag landade typ på hennes hals. Annars var det en fin runda och vi blev felfria!! :D

90-rundan, bådas första 90-runda. Hon hoppade jättefint!!! Men på vissa hinder så kom hon för nära vilket gjorde att det blev lite orytmiskt. Så sen när vi kol mot hinder 6 så försökte jag få henne att hoppa av tidigare men hon la in ett språng till iaf vilket gjorde att hon kom för nära så hon rev. Men det gör inget för jag är suuuuper nöjd med henne!!! Hon är bäst helt enkelt <3333

Likes

Comments

Idag var Carla jätteflaxig i början på lektionen. Hon var överallt och ingenstans. Men som tur var så skärpte hon till sig när vi började hoppa lite högre. Vi hoppade bana på 90-100cm. Hon överhoppade som vanligt men det kändes bra eftersom hon rättade galoppen på de flesta ställena. Detta var sista fredags lektionen på denna terminen. Vi ska även byta ridlärare vilket är väldigt tråkigt eftersom Erica J är superbra! Men det blir säkert bra med någon annan också.
Här en video från en av rundorna!! <3

Likes

Comments

Idag så åkte vi till Uddevalla Ryttarförening. I förklassen så stannade hon på 6an o sen rev hon eftersom vi kom för nära. Men annars var det en fin runda. Hon var väldigt avslappnad och lugn när vi red fram.

I inverkans klassen så var hon jättefin och vi kom konstigt på två hinder men bortsett från det så gick det toppen!! Jag fick stilpoängen 21 och slutade på en 5e plats!! Supernöjd med tanke på att detta är bådas allra första riktiga tävling och andra gången vi åker utanför klubben! :D <3

Likes

Comments

Hellu!!! Idag var det så himla fint väder så vi drog ut och hoppade stockarna!! Carla taggade till när vi börja hoppa men va lite trött i början. Hon va bäst som vanligt, inte så mycket mer att säga! Älskar henne mest av allt<33

Btw så jag jag anmält oss till våran första riktiga tävling. Bhc LD Inverkan på Uddevalla Ridklubb :D Får se hur detta går... ;)

Likes

Comments

Idag hoppade jag Carla på två 80 starter. Hon va superfin!!! Hon tvekade inte på något hinder och hade rätt galopp mestadels. Toppen-dag idag!!!

Tack Hanna för bilderna!!

Likes

Comments

Yeey! Igår red vi ut en sväng först innan vi gick in för att hoppa barbacka. Det var såå länge sedan jag red barbacka, men det var jättekul!! Vi värmde upp och sen hoppade vi lite småhinder. Det var ju egentligen dressyr som stod på schemat men vi "pimpa" till det lite hehe. Carla var jääääte pigg hahah hon tyckte nog också det vad var kul. Här kommer en video.

Likes

Comments

Idag hade jag sååånn skoskav. Passade ju bra med ridning på det... Nä men idag så hoppade vi i paddocken. Det var en kombination med fyra hinder på ena långsidan. Sen så plockade vi fram ett plank och på andra sidan så var det en oxer. Hon var lite seg i början men taggade till när vi började hoppa. Hon hoppade jäääättefint. En utav dem bästa lektionerna någonsin!!! Vi slog även vårt höjd rekord, 1m :D (Hinderhöjden då, hon brukar ju hoppa 1,20 på vanliga hinder med :P)

Likes

Comments

Idag var det hoppning på schemat(igen). Denna gången hoppade vi lite kombinationer och karraktärshinder. Hon va jättefin, dock överhoppade hon mer en vanligt så vi fick lite tajt i kombinationen. Annars var det en lyckad lektion!

Likes

Comments