Idag så var Carla jättefin i början av lektionen. Vi tränade på galoppfattningar från skritt och mycket tempoväxlingar. Hon trampade bra under sig och i galoppen var hon avslappnad och mjuk. Sen i slutet så blev hon lite trött. Lyckad lektion iaf :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

FELFRI BÅDA RUNDORNA!! Första gången hon är ute och tävlar på 7-10 år och första gången nånsin för mig utanför klubben och vi blir felfria båda rundorna!! Finns inga ord. Ridlärarna ville inte att jag skulle ta med henne ut för att dem trodde hon skulle bli så vimsig och för stressad, men jag övertalade dem att ge henne en chans. Hon bevisade för ALLA att det inte stämmer och att man inte kan veta förrän man försökt.

I början var hon lite spänd men det gick snabbt över när vi började värma upp. Hon hoppade jätte fint på framridningen och kändes ganska avslappnad.

60-rundan. Väl inne på banan så vande hon sig ganska snabbt vid omgivningen. På första hindret så stannade hon till och sen hoppade så det blev lite konstigt, sen tvekade hon lite på tvåan men hoppade ändå där med. Efter ettan och tvåan kom hon igång fint och hoppade jättebra. :)

På 70 rundan så kännes hon lite mer avslappnad eftersom hon redan hade hoppat hinderna en gång innan. Dem hade lagt till ett plank på feman som hon var lite skeptisk till men som hon kom över ändå. Det blev en fin runda :)

Vägen dit och hem var hon supercool. Jag trodde att hon skulle vara orolig eftersom att hon stod själv och eftersom hon inte är ute och åker ofta men det var inga problem.

Hon bevisade alla som inte trodde på henne att dem hade fel! BÄSTA! :D

Tack så mycket till alla som ställt upp och lånat ut transport, kört hit och dit, och hjälpt till! Ni är bäst! Tack Hanna för bilderna!

Ett minne för livet

Likes

Comments

Imorgon gäller det. Bulycke, med Carla. Första tävlingen för oss utanför klubben. Har pratat lite med ridlärarna och dem säger att hon kan bli lite stissig och på tårna. Jag är inte så nervös nu, men i och med att jag inte har några förhoppningar känner jag att det inte är så mycket att vara nervös över. Men nervositeten kommer säkert imorgon.

Bara vi ser det som en träning och ger Carla en chans så kommer jag vara nöjd att vi iaf försökte.

Idag så var jag i stallet och putsade alla saker.

Likes

Comments

Idag så hoppade vi vattenmatta och karaktärshinder. Det gick såååååå suuuuuuper bra!!!! Bästa lektionen på länge!!!! Hon tvekade inte någonting på varken vattenmattan eller regnbågshindret!! BÄSTA NÅSIN!!!

Nu taggar vi söndag och Bulycke. Vi får hoppas att hennes bra humör håller sig kvar :))

Likes

Comments

I tisdags var det hoppning, detta inlägget kommer ut nu lite sent för att jag har problem med att jag inte kan se videor på min telefon. Jätte konstigt.

Aja tillbaka till lektionen, det gick jätte bra. Carla var pigg och framåt som jag gillar när hon är. På senaste tiden har hon växlat mycket med humöret.. gått från pigg till seg och seg till pigg. Vet inte vad det är med henne riktigt för det har jag inte varit med om att hon har gjort innan.

Här kommer filmen iaf :)

Likes

Comments

Idag så var det ju p&j. Jag var inte så jättetaggad eftersom jag va sjuk. Det var bara att ta alvedon och strepsils... o sen köra på

Väl på framridningen så var hon ganska seg och flaxade mycket med huvudet. Sen skyggade hon för ena hörnet. När vi kom in på banan blev hon bättre och 60 rundan blev vi felfria. På 70 rundan så kom vi nära på 3an vilket gjorde att hon även kom nära och blev osäker på 4an och stannade. Men jag fick fin känsla iaf <3

Likes

Comments

Hejj!
Idag gick det inge vidare.. Jag hade feber i morse men gick t skolan ändå. Hehe. O sen tog jag mig till stallet för att rida Carlson. (Jag kallar Carla, Carlson). Kanske inte värdens bästa idé eftersom jag hostade och hade ont i halsen hela dagen.
Vi hade vikarie och hoppning. I början gick det bra och hon hoppade fint i uppvärmningen. Men hon blev ofukuserad och ganska trött sen mot slutet, som jag. Vi hoppade bana. Vi kom fel in på första o då blev hon osäker och stannade på andra. Sen blev allt typ konstigt.
Men jaja vad gör det. Nu taggar vi iaf p&j på söndag :D

Likes

Comments

Dressyr och ännu en ny sadel! Nu har Carla fått sin specialgjorda sadel. Idag då var det dressyr, det gick bra, hon gick stadigt i början men blev trött på slutet. O på söndag är det p&j. Ska vara med på 60&70. Tagga!!!

Likes

Comments

Helluuu!
Idag stod det hoppning på schemat. Eftersom Carla är frisk nu så har jag henne. Innan hade jag Rachael. Det är stooor skillnad på hästar. Rachel hoppar inte högre en hon behöver medan Carla hoppar så högt det bara går över.

Eftersom Carla vilat ett tag så var hon extra taggad idag på hoppningen. Hon överhoppade verkligen suuuper mycket och eftersom jag ridit Rachael ett tag så var det ganska svårt att ställa om min sits. Men det var en jätte lyckad lektion. :D

PS. Carla ska få ny specialbeställd sadel som skonar hennes rygg :)

Carla & Rachael

Likes

Comments

Idag är det min och Chilis 3-årsdag. Jag har skött Chili i 3 år, 3 låååånga år :D
Detta blir även min sista dag som skötare på honom. Jag har verkligen inte haft tid med honom på sistone när det är mycket med skolan och eftersom jag tävlar Carla så håller jag på mer med henne.
Älskar honom fortfarande o han e såå gullig så det är verkligen tråkigt att jag inte har tillräckligt mycket tid/ork till att sköta honom. <3
Bästa bästa Chili!!

Likes

Comments