View tracker
Tävling

Hejsaaaan! I söndags så var d p&j. Carla kändes jätte fin och på första 60 rundan så blev vi felfria. På 70 rundan så rev hon andra hindret men jag är jättenöjda ändå eftersom att hon inte stannade en ändå gång :D
Här är filmen!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
Tävling

Idag så var det inte riktigt våran dag. Första starten kändes bra men hon stannade på d blåa.
Sen var det bara att ladda om till klubbtävlingen.
På framhoppningen så kändes hon lite seg och inte så motiverad. Sen på banan var hon inte heller taggad utan kändes trött och inte på humör. Hon stannade och sen hoppade på 1an så det blev ingen bra start och sen vägrade vi ut oss på d rosa.
Men ändå är jag inte besviken eller ledsen, Carla måste ju också få ha sina dåliga dagar ibland. Det är bara att ta nya tag.
Här är en film från runda ett. ( Får inte plats med film på runda 2 eftersom det bara får vara en minut )

Likes

Comments

View tracker
Tävling

Hej! Idag så hade jag en 60 & en 70 runda. Jag blev felfri 60 rundan och den kändes jättebra. På 70 rundan så stannade hon en gång på 2an men det var mitt fel. Annars var hon superfin och rättade till och med galoppen av sig själv :) Super nöjd med min finaste <3
Har bara film på 70 rundan en så länge.

Idag är det förresten min o Chilis 1000 dag :D

Likes

Comments

Ridlektion

Kan börja med att säga att jag red Chili i måndags. Det var typ 1 och ett halvt år sedan så det var en jättemysig lektion men det var lite svårt att veta ifall han skrittade, travade eller galopperade eftersom han inte har lika rena gångarter som Carla. Haha.

Nu till dagens lektion... vattenmatta... min idé..... hehe jag kom med den bra idén, att hoppa vattenmatta. Eller ja, bra vet jag inte om den var men vi båda överlevde iaf. Hon tyckte den var jätte läskig men vi kom över den och några 75-80cm hinder. När hon väl hoppade över den så tycker jag att hon hoppade ganska okomplicerat. Jag är nöjd ändå. Här kommer film :)

Likes

Comments

Om mig

Jag heter Cornelia och är född 2002. Jag brinner för hästar. I denna blogg kommer jag skriva om ridsporten och om mina favorithästar. Sen så har jag och mina kompisar ett instagramkonto som heter @ponny_klubben, som har växt och blivit jätte stor. Jag rider på en ridskola och har en stöthäst som heter Chili. Rider inte Chili eftersom han är gammal och inte går med i min grupp.

Hösten 2016 började jag i ridskolans högsta grupp  tävlingsponny. Där kommer vi få åka ut på lokala tävlingar utanförklubben och tävla pay and jump på ridskolan. Carla är min tävlingsponny och kan verkligen hoppa super fint.

På loven brukar jag åka till ett ställe som heter Hista. Där hjälper jag till och motionerar hästarna, mockar, sopar och fixar. Jag har ridit i stort sätt hela mitt liv. För att ha ridit så länge har jag inte ramlat av så många gånger, bara 7.

Hoppas ni kommer följa min blogg!

Jag och Chili 5/12-15

Likes

Comments

Ridlektion

Helloooo! Idag hade vi inte galoppen med oss men det gör inget för hon var superfin. Jag och Carla har verkligen gått från grunden till på väg till toppen. Från att Carla inte gått över en bom för ett år sen och sprungit förbi alla hinder, till att inte stanna en ändå gång och hoppa läskiga karaktärshinder på 70cm <3 Har anmält mig på 60-70 på p&j tagggad :D

Likes

Comments

Ridlektion

Höjdhoppning för våran del även om det stog markarbete på schemat. Planket var väldigt läskigt så det fick man inte nudda tyckte Carla. Tyvärr finns det ingen film. Men Airi och Bells visade hur högt hon flög :P

Likes

Comments

Stallet

Igår så fotade vi hästarna och varandra i stallet med det nya objektivet (70-200 4.0). Jag kan inte den så bra så jag försöker testa mig fram vilken inställning som passar eftersom det ä ganska stor skillnad på det objektivet och mitt andra (55mm 1.8). Men jag tycker bilderna blir riktigt bra ändå!! :D

Likes

Comments

Ridlektion

Igår så hade vi dressyr på lina med lite upphöjda bommar. Det gick bra men d va första gången Bells longerade så ja, jag fick drigera lite medans jag red. Så jag kunde inte riktigt fokusera på sitsen helt och hållet :)
Kändes lite konstigt att rida en annan häst nu när jag ridit Carla i 2 månader i rad nästan.

Likes

Comments

Tävling

Två felfria rundor med superponnyn!! Hon kändes lite långsam på framridningen men taggade till sen på framhoppningen. Fösta 50cm rundan gick jättebra och det kändes som vi fick fina språng. Men på 3an så stannade hon och sen hoppade så jag hamnade typ framför sadeln men blev ändå felfri :))

Andra rundan på 60cm så gick bra, det kändes som jag inte riktigt hängde med på vissa språng men det kändes som hon tyckte det var roligt o d gjorde jag med :D 

Fick ett nytt objektiv när jag fyllde år!! Bilderna är tagna med det <33 


Jätte jätte nöjd!! <3

Likes

Comments