Idag red jag Carla för första gången sedan hon skadade sig. Det gick jättebra hon gick fint och var pigg dock var hon lite pigg och okoncentrerad efter att hon vilat. Men d gjorde inte så mycket eftersom hon brukar vara svår o få fram. Så det var lättare att jobba henne.

Hon har fått ny sadel också. Den passade inte så bra, det slutade med att jag nästan satt på halsen i galoppen för den åkte fram så mycket. Så hon får förmodligen byta tillbaka till sin gamla sadel igen.

Likes

Comments

Yeaas!
Bra nyheter. Carla ska börja gå lektion imorgon. Hon har fått ny sadel. Jag kommer få henne näst nästa fredagslektion. Jag ska tävla henne på nästa p&j och jag får testa att tävla henne utanför klubben. Yeeesss! Så taggad. Nu går det äntligen uppåt.
Jag hoppade btw Rachael idah, det gick helt okej.

Likes

Comments

Yess! Carla är bättre och ska börja gå med på lektioner i slutet på veckan :D
Hon tömkörs varje dag nu och för o bygga upp lute mer muskler. Det var iiiiis kallt idag när jag gick med henne så jag gick typ bara i 20 minuter.

Likes

Comments

Idag så gick jag och Airi med Carla i ca en halvtimme igen. Vi passade även på att ta lite bilder och tränade på att göra halt med öppna sidan. Alltså att hästen står med de yttre benen lite mer ihop och inre benen längre ifrån varandra, så man ser benen på yttre sidan tydligare.


Likes

Comments

Halloj! Idag så har jag gått i en halvtimme med Carla eftersom hon är skadad :(. Hon har ont i ryggen och går på alvedon och mst vila minst 2 veckor framöver. Jätte tråkigt nu när vi tänkte åka utanför klubben och tävla men jaja vad gör man.

Jag red iaf Rachel, vi hade dressyr. Det gick väll helt okej. Men jah saknar rida Carla så mycket. :/

Likes

Comments

Carlson var super fin idag. Själva lektionen började med att Bella bockade av Saga o Carla blev på tårna. Men grejen är att jag gillar när Carla taggar till för det är då det är som lättast att verkligen rida henne eftersom hon är uppmärksam och svarar på allt i stället för att gå i sin lilla dvala. :P

Här kommer en liten failfilm från i fredags ahahhaah

Likes

Comments

Yayayyy slog vårat höjd rekord!!! 90cm!! Så stolt över henne!

Vi hade en liten tävling också där man skulle först rida 2 varv och komma så nära 1 minut som möjligt, landa så långt efter hindret som möjligt, trampa i en ring innan hindret o till sist höjdhopp.

Sen slog hon ihop placeringarna och Airi o Rakel kom 1a, Wilma o Prince 2a och jag o Carla 3a :P

Likes

Comments

BÄÄÄSTA CARLSON O JAG KOMMER TVÅA I PONNY KM 2016!!!!
Först var d p&j o då hoppade jag felfritt på 70cm. Hon kändes jättebra och vi fick bra språng. Kanske kom lite nära på vissa men det gjorde inget.

Sen en timme senare var det km. Jag blev felfri i grundomgången och kom direkt till omhoppning. Jag hade en ganska stor galopp men våga inte rida på max fart eftersom hon hade petat till många bommar men inte rivit. Jag hörde inte tiden men var bara glad att vi var felfria.

Sen när vi väntade trodde jag att jag inte hade sån bra tid så jag förväntade mig inget. Men sen när Sanja kommer ut och ska ge 1,2,3a priserna och hon ger 2a medaljen till mig blev jag överlycklig.

På prisutdelningen sa dem att jah fick 28sek :D

BÄSTA BÄSTA BÄSTA HÄST.
Från att inte gå över en bom och springa förbi varje hinder för 1.5 år sen till att faktiskt komma 2a i KM och hoppa 80 hinder utan problem, det är utveckling!! <3
Grejen är att hon har alltid kunnat det, inga drömmar är för stora. Det är dock skillnad på att kunna och genomföra. Det gäller att övertyga henne och vinna hennes tillit!!

Likes

Comments

Haloj! I fredags så var det dressyr som stod på schemat, jag och Airi kände för att vara lite juliga så vi satte på våra hästar tomteluvorna som vi gjorde till dem förra året. Haha dem blev sååå söta. Carla var jätte duktig o såå fin :)

Likes

Comments

Hejsaaaan! I söndags så var d p&j. Carla kändes jätte fin och på första 60 rundan så blev vi felfria. På 70 rundan så rev hon andra hindret men jag är jättenöjda ändå eftersom att hon inte stannade en ändå gång :D
Här är filmen!!

Likes

Comments