Idag hoppade jag Carla på två 80 starter. Hon va superfin!!! Hon tvekade inte på något hinder och hade rätt galopp mestadels. Toppen-dag idag!!!

Tack Hanna för bilderna!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Yeey! Igår red vi ut en sväng först innan vi gick in för att hoppa barbacka. Det var såå länge sedan jag red barbacka, men det var jättekul!! Vi värmde upp och sen hoppade vi lite småhinder. Det var ju egentligen dressyr som stod på schemat men vi "pimpa" till det lite hehe. Carla var jääääte pigg hahah hon tyckte nog också det vad var kul. Här kommer en video.

Likes

Comments

Idag hade jag sååånn skoskav. Passade ju bra med ridning på det... Nä men idag så hoppade vi i paddocken. Det var en kombination med fyra hinder på ena långsidan. Sen så plockade vi fram ett plank och på andra sidan så var det en oxer. Hon var lite seg i början men taggade till när vi började hoppa. Hon hoppade jäääättefint. En utav dem bästa lektionerna någonsin!!! Vi slog även vårt höjd rekord, 1m :D (Hinderhöjden då, hon brukar ju hoppa 1,20 på vanliga hinder med :P)

Likes

Comments

Idag var det hoppning på schemat(igen). Denna gången hoppade vi lite kombinationer och karraktärshinder. Hon va jättefin, dock överhoppade hon mer en vanligt så vi fick lite tajt i kombinationen. Annars var det en lyckad lektion!

Likes

Comments

Idag var jag med på P&J:en på 70,80cm.
70-rundan gick jättebra, hade fel galopp på vissa ställen. Annars så kändes det bra och hon hoppade fint.
80-rundan. Det var första gången jag hoppade 80cm på p&j. Dem tog ut plank på 80cm och det tyckte hon var jätte läskigt så hon tog meeeeega språng över dem. Hahah, jag hade lite svårt att hänga med. Hon brukar ju lufta mycket men inte såhääär mycket. På 3an så stannade hon för att hon gled ut och sen på andra försöket så bokstavligen flög hon över och jag var inte beredd så jag hamnade på halsen men som tur ramlade jag inte av. Men annars gick det såå bra!!

Bästbästaaaaaaaa Carla! <33

Likes

Comments

Yaaaas!! Carla är bättre och sattes igång i slutet av förra veckan :D
Idag var det en toppenlektion och hon lyssnade såå bra. Vi tränade på att hoppa på cerpentinbågar och mycket snett igenom.
Jag ska btw tävla P&J i helgen 70&80cm. Tagga!

Likes

Comments

Helloo!!

Jag red 2 gånger i tisdags, först hoppning på Chili sen hoppning på Bella. Jag köpte min kompis Moas lektion.

I tisdags fotade jag även Airi, Jenny, Tindra och Carro. Det blev jättebra bilder verkligen!!

Likes

Comments

Påsklov weeyy......men Carla är halt.
I måndags var Carla tvungen att gå in från lektionen pga att hon haltade. Sen kollade dem upp vad felet var och hon har en hovböld. Det är alltså en svullnad som kommer i läderhuden och varbildningen från bakterier och skadade vävnader samlas i en böld.
Oftast när en häst är halt (kan det) vara ganska allvarligt och en hovböld ser oftast värre ut en vad det är men den brukar läka på 2-3 veckor. Så det är tur att det inte är något värre.
Men det blir ingen barbacka hoppning idag inte.. haha

Likes

Comments

Hello!
Jag har har sååån träningsverk, vi har haft redskapsgymnastik 2 dagar i rad på idrotten. Det är muskler som jag inte brukar träna och nu har jag träningsverk öööööverallt ahahah.

Aja till lektionen, hon var pigg vilket jag gillar men hon var samtidigt ganska okoncentrerad. Det var varken en super lektion eller en dålig lektion, det var en sisådär lektion.

Nästa vecka ska vi hoppa barbacka!!

Likes

Comments

Igår så var det dressyr i fredagsgruppen. Det gick jättebra. Vi tränade på bogen in och gjorde många volter för att få hästarna avspända och mjuka. Hon blev superfin i slutet.

Idag så hjälpte jag till som funktionär på framhoppningen, tävlingen hette hummerhoppet.

10 fakta om Carla
Det var ca 1 år sedan jag började tävla henne
Hon har 2 träns, hennes vanliga och mitt egna
Hon har 3 bruna fläckar på halsen
Hon är född tvåtusen4
Hon kom till ridskolan för 5 år sedan
Hon står i spilta nr 6 från ingången på vänster sida
Hennes smeknamn Carlson har 7 bokstäver
Jag rider henne 8 gånger i månaden allså två gånger i veckan
Vi har hoppat över en vattenmatta mer än 9 gånger
Hon krubbiter mer än 10 gånger per dag

Likes

Comments