Idag var jag med på P&J:en på 70,80cm.
70-rundan gick jättebra, hade fel galopp på vissa ställen. Annars så kändes det bra och hon hoppade fint.
80-rundan. Det var första gången jag hoppade 80cm på p&j. Dem tog ut plank på 80cm och det tyckte hon var jätte läskigt så hon tog meeeeega språng över dem. Hahah, jag hade lite svårt att hänga med. Hon brukar ju lufta mycket men inte såhääär mycket. På 3an så stannade hon för att hon gled ut och sen på andra försöket så bokstavligen flög hon över och jag var inte beredd så jag hamnade på halsen men som tur ramlade jag inte av. Men annars gick det såå bra!!

Bästbästaaaaaaaa Carla! <33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Yaaaas!! Carla är bättre och sattes igång i slutet av förra veckan :D
Idag var det en toppenlektion och hon lyssnade såå bra. Vi tränade på att hoppa på cerpentinbågar och mycket snett igenom.
Jag ska btw tävla P&J i helgen 70&80cm. Tagga!

Likes

Comments

Helloo!!

Jag red 2 gånger i tisdags, först hoppning på Chili sen hoppning på Bella. Jag köpte min kompis Moas lektion.

I tisdags fotade jag även Airi, Jenny, Tindra och Carro. Det blev jättebra bilder verkligen!!

Likes

Comments

Påsklov weeyy......men Carla är halt.
I måndags var Carla tvungen att gå in från lektionen pga att hon haltade. Sen kollade dem upp vad felet var och hon har en hovböld. Det är alltså en svullnad som kommer i läderhuden och varbildningen från bakterier och skadade vävnader samlas i en böld.
Oftast när en häst är halt (kan det) vara ganska allvarligt och en hovböld ser oftast värre ut en vad det är men den brukar läka på 2-3 veckor. Så det är tur att det inte är något värre.
Men det blir ingen barbacka hoppning idag inte.. haha

Likes

Comments

Hello!
Jag har har sååån träningsverk, vi har haft redskapsgymnastik 2 dagar i rad på idrotten. Det är muskler som jag inte brukar träna och nu har jag träningsverk öööööverallt ahahah.

Aja till lektionen, hon var pigg vilket jag gillar men hon var samtidigt ganska okoncentrerad. Det var varken en super lektion eller en dålig lektion, det var en sisådär lektion.

Nästa vecka ska vi hoppa barbacka!!

Likes

Comments

Igår så var det dressyr i fredagsgruppen. Det gick jättebra. Vi tränade på bogen in och gjorde många volter för att få hästarna avspända och mjuka. Hon blev superfin i slutet.

Idag så hjälpte jag till som funktionär på framhoppningen, tävlingen hette hummerhoppet.

10 fakta om Carla
Det var ca 1 år sedan jag började tävla henne
Hon har 2 träns, hennes vanliga och mitt egna
Hon har 3 bruna fläckar på halsen
Hon är född tvåtusen4
Hon kom till ridskolan för 5 år sedan
Hon står i spilta nr 6 från ingången på vänster sida
Hennes smeknamn Carlson har 7 bokstäver
Jag rider henne 8 gånger i månaden allså två gånger i veckan
Vi har hoppat över en vattenmatta mer än 9 gånger
Hon krubbiter mer än 10 gånger per dag

Likes

Comments

Idag så var Carla jättefin i början av lektionen. Vi tränade på galoppfattningar från skritt och mycket tempoväxlingar. Hon trampade bra under sig och i galoppen var hon avslappnad och mjuk. Sen i slutet så blev hon lite trött. Lyckad lektion iaf :)

Likes

Comments

FELFRI BÅDA RUNDORNA!! Första gången hon är ute och tävlar på 7-10 år och första gången nånsin för mig utanför klubben och vi blir felfria båda rundorna!! Finns inga ord. Ridlärarna ville inte att jag skulle ta med henne ut för att dem trodde hon skulle bli så vimsig och för stressad, men jag övertalade dem att ge henne en chans. Hon bevisade för ALLA att det inte stämmer och att man inte kan veta förrän man försökt.

I början var hon lite spänd men det gick snabbt över när vi började värma upp. Hon hoppade jätte fint på framridningen och kändes ganska avslappnad.

60-rundan. Väl inne på banan så vande hon sig ganska snabbt vid omgivningen. På första hindret så stannade hon till och sen hoppade så det blev lite konstigt, sen tvekade hon lite på tvåan men hoppade ändå där med. Efter ettan och tvåan kom hon igång fint och hoppade jättebra. :)

På 70 rundan så kännes hon lite mer avslappnad eftersom hon redan hade hoppat hinderna en gång innan. Dem hade lagt till ett plank på feman som hon var lite skeptisk till men som hon kom över ändå. Det blev en fin runda :)

Vägen dit och hem var hon supercool. Jag trodde att hon skulle vara orolig eftersom att hon stod själv och eftersom hon inte är ute och åker ofta men det var inga problem.

Hon bevisade alla som inte trodde på henne att dem hade fel! BÄSTA! :D

Tack så mycket till alla som ställt upp och lånat ut transport, kört hit och dit, och hjälpt till! Ni är bäst! Tack Hanna för bilderna!

Ett minne för livet

Likes

Comments

Imorgon gäller det. Bulycke, med Carla. Första tävlingen för oss utanför klubben. Har pratat lite med ridlärarna och dem säger att hon kan bli lite stissig och på tårna. Jag är inte så nervös nu, men i och med att jag inte har några förhoppningar känner jag att det inte är så mycket att vara nervös över. Men nervositeten kommer säkert imorgon.

Bara vi ser det som en träning och ger Carla en chans så kommer jag vara nöjd att vi iaf försökte.

Idag så var jag i stallet och putsade alla saker.

Likes

Comments

Idag så hoppade vi vattenmatta och karaktärshinder. Det gick såååååå suuuuuuper bra!!!! Bästa lektionen på länge!!!! Hon tvekade inte någonting på varken vattenmattan eller regnbågshindret!! BÄSTA NÅSIN!!!

Nu taggar vi söndag och Bulycke. Vi får hoppas att hennes bra humör håller sig kvar :))

Likes

Comments