​Min helg har vart skit bra! Jag fick umgås med min pappa fick träffa min kära underbara kille.

Senare idag så har jag haft en grillfest men en annan familj ute på landet det är min foster mammas syster och hennes barn o man. Vi hade det jättetrevligt o det var mysig dag o väder.

Sen så kom min kille också och han hade en present till mig som var jättefin inte riktigt min smak men jag är tacksam endå att han tänker på mig. Det var en svart stor skinn väska såg väldigt bra ut kommer säkert behöva använda den nån gång . Nu ska jag lägga mig o kolla på en film och sova lite senare. Imorgon så är det dax för skolan. Hejdå och godnatt på er allihopa puss o kram :D 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 Jaaa då idag så är det fredag jag har packad en väska tagit den med till skolan för jag ska till min pappa senare i eftermiddag. Jag ska vara hos pappa hela fredag och lördag senare på söndag kväll ska jag åka till Lena, Annas syster jädrar va tråkigt :/ men jag kan inte göra så mkt åt det det är bara bita ihop och vara en valp och göra så som andra säger så det var alt  från mig för den här timmen jag skriver snart mina kära läsare. Puss och Kram hej <3 <3 :) :)

Likes

Comments

​Nu är jag hemma i Kil har tjafsat med min kille. Har sårat honom väldigt mkt men det känns som att han inte fattar hur det känns för mig...Jag har vart hos honom hela tiden och jag är inte sur för det jag tycker om och vara med honom och hans familj men saken är den tt han har vart hos mig bara några gånger och jag kan till och med räkna det på mina fingrar, han har vart här bara 4 te 5 gånger så nu försöker jag diskutera det med honom men vad jag en säger så blir det fel. Så nu undrar jag kan dagen bli värre???? :( :( :(

Likes

Comments

Idag så har jag inte gjort så mkt. Jag gick upp väldigt tidigt åkte till skolan.

När jag väl gick av tåget då börjar det spöregna jag var blöt om mina fötter och är fotfarande blöt om fötterna då tänkte jag kan dagen bli värre??

Senare på dagen så blev allt mycket bättre, vi kollade på en verklighetsbaserad film som handlar om en kille som har dödat sin mamma och en av sina bästa vänner det var den söjrligste filmen jag någonsin har sett.

Men men...... Nu så ska jag berätta vad jag ska göra idag och imorgon. Idag lite senare heheh om 15/16 min så ska min kära underbara kille hämta upp mig från skolan sen sak vi till honom där ska jag vara med min söta bebis( Elvis Eleven) och hans underbara pappa(Robert Eleven). Jag älskar att tillbringa min tid med dem, med Elvis familj och så klart med min familj min kära far(Edin Pasanovic) så planer för helgen och för imorgon får ni reda på snart nu ska jag åka iväg har slutat nu men jag skriver snart igen. Hej så länge min kära blogg <3 <3 <3  

Likes

Comments

Här är jag och min underbara kille Elvis Eleven älskar dig grovt mkt min fina prins <3 <3

Likes

Comments

Det började såhär: Jag är född 6 aug 1999 i Bosnien. Min mamma och pappa skilde sig när jag var ungefär 1år gammal. Sen dess har jag haft bara en förälder och det är min pappa min mamma gick sin väg och glömde att hon har en dotter.

När jag var 9år gammal träffade min pappa en skön kvinna som heter Senia. Dem två började dejta osv.. till slut gifte de sig. I början var jag inte så lycklig över det, jag hatade henne för hon tog min pappa ifrån mig lång långt ifrån mig. I 10år-s ålder flyttade jag tillsammans med min pappa hit till Sverige. Det var hur jobbigt som helst o lämna alla sina vänner och sin släkt. Men jag hade inget val. I början gick allt som det ska men efter ett tag gick allt åt skogen och det var i dem värsta åldern. 11/14 gick allt upp och ner, jag bråkade med min pappa mina vänner allt och alla tyckte att hela värden var emot mig, men så var det inte det var bara min psykiska uppfattning..... Jag börja röka, dricka umgås med fel folk. Människor som tar droger langar runt osv... När jag var med dem kände jag mig som hemma dem var min riktiga familj men så var det inte jag var bara deras slav kan man säga... Till slut började jag ljuga för min far och andra runt om mig de goa människorna som ville bara hjälpa mig men jag vägrade ta emot nån hjälp av dem. En vacker dag så rymde jag hemifrån polisen tog mig och skickade socialen på min rygg.

Då började den riktiga helvetet, då hamna jag på ett hem för tillfället där ville jag verkligen inte bo så jag rymde igen. Jag var efterlyst åkte fram och tillbaka med polisen hela tiden, kom tillbaka helt blodig familjen försökte hjälpa mig men jag vägrade snacka ta emot den rätta hjälpen. Till slut var det daks att packa sina saker sätta sig i jeppen med polisen och åka in på behandlingen. Socialen tyckte att jag behövde hjälp men jag tyckte allt tvärtemot. Jag hatade socialen och polisen äckliga grisen... men aa ja, jag åkte in på behandlingen Mölnbackan den värsta hemmet man kan sitta inne på. Det var alltid bråk slags mål. Men det finns alltid nån i gruppen som bestämmer man hade det svårt och komma in jag var alltid den svaga sönder slagna , blodiga...men jag var stark bet ihop reste upp mig gick vidare och kämpade mer och mer för varge dag, Jag trivdes inte där så jag fick flytta, Då flytta jag till Mellerud ett HVB hem för tjejer. I början så var alla snälla mot mig allt gick bra vi kom överens tills en dag så flyttar in ej tjej som heter Hala då jäklar gick det runt ryker lögner,  det var bråk hela tiden då och då kan det bli slagsmål. Jag höll mig undan ett tag, jag höll käften svalde orden hela tiden. Tänkte ehhh dem är inte värda min energi. Så en kväll så sitter jag i vardagsrummet kollar på min serie så kommer tjejerna in och börjar hålla på en av dem ställer sig framför tv-en det är det värsta man kan göra mot mig när jag kollar på en serie då jävlar reser jag upp mig och tar fjärrkontrollen och kastar emot henne hon flyttar på sig och den åker in i tv-en, dem andra svär åt mig skriker, skrattar åt mig och det värsta av allt kallar mig för hora osv... då börjar jag röra mig emot dem med händerna upphöjda 2 av dem springer in på toa en av dem fick jag tag på och håller på nästan stryper henne, personalen försöker dra bort mig men de lyckas inte för jag var så aggressiv så att jag slog henne tills hon börja blöda näsblod då sluta jag tvätta av smuc från mina händer och går min väg.... Sen denna hemmet har jag alltid vart så i dem andra som jag fick flytta till. Dem andra hemmet heter Tibblegåtd och till slut SIS hem låst i Örebro som jag fick sitta inne u flera månader ungefär 1år. När jag satt på SIS låst förändrades jag väldigt mkt. jag fick gå på ART lektioner och dem lektionerna hjälpte mig att kontrollera min ilska men jag lärde mig vara tuffin vara stark och ingen kan vara på mig länge kan säga nej och säga ifrån. Nu är jag fri bor i kil har ett bra liv, har min familj, har den värden underbaraste kille Elvis Eleven. Livet är inte den lätta skolan ibland har man svåra stunder och dem bästa stunder så njut av livet och lev livet så som den är va tacksam för det du har i livet. Jag och min kille Elvis Eleven    

Likes

Comments