- Min vardag, - Tipsarhörnan, - Mirres Outfit, - Bellis 5-6 år, - Föräldralivet

En summering av dagen, vi börjar med Miss Lis konsert, hon är ju grym alltså. Vilken glädje och energi det är i henne. Man blir ju lika sprudlande själv och så bra show hon gör, kan bara ge massa toppbetyg till henne. Underbart vart att vara utomhus en sista sensommarkväll kändes det som och hela stan kokade av energi.

Toppen, så glad av vi gick på hennes konsert.

Vi fixade barnvakt så jag och BQ skulle få en egentidskväll tillsammans, det är så extremt sällan vi gör det. Vi gick ut och åt på en av våra fina restauranger och unnade oss lite extra lyx, glömde bort regler och kalorier denna kvällen, så underbart. Det var så romantiskt och härligt också.

Det var massa aktiviteter för barnen, hoppborgar, clowner, blåljusens dag där alla barn fick kliva in i polisbilar, ambulanser, brandbilar och prata med resp så att de förstår vad det är för människor som sitter där i. Det var godisregn, popcorn, ja allt möjligt ni kan tänka er. Flera konserter, samt barnteatrar osv. Samt såklart massa av intresse för oss vuxna med såklart.

Bellis träffade flera av sina kompisar från fritis, skolan och kompisar från sin förra förskola hon slutade på, så hon har varit helnöjd idag. Samt avsluta dagen att vara hemma hos farmor medans mamma och pappa var ut och roade sig toppen 💗

Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer

- Min vardag

Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer