- Min vardag, - Tipsarhörnan

Det är mulet och svalt i vårt fina land när vi kommer hem och vad passar inte bättre då än att ha storhandla och tvättning av all tvätt på schemat, ja precis det har våran dag gått ut på. Vi bokade upp oss på heldag i tvättstugan, och nu är ALL tvätt undantvättad som vi hade med från Mallorca hem, samt det vi hade som var smutsigt sedan innan, skönt.

Har ni sett att det är S T O R - R E A på ELLOS, det är upp till 70%, bra innför skolstarten. Dock tror jag Bellis har det mesta, vi uppdaterade det mesta nu i vår till henne, ev behöver hon nya vinterkläder till i vinter, får se hur tösen växer i höst. Hua ska börja skola in henne nästa vecka på fritis, buhu vart har min lilla tös tagit vägen, inte klokt.

Ikväll är det ett avsnitt av Animal Kingdom igen, ser jag fram emot att se med BQ.

Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer

- Våra Resor

 Betyg av Goodmorning Arlanda    

Fler som frågat och bett mig svara på vad jag/vi tyckte om hotellet vi bodde på natten innan vi åkte och absolut det kan jag ge ett omdöme på. Första intrycket var det toppenbra och receptionen och bemötandet var bra. Rummet var "normalt" eller vad man ska säga, varken lyx eller budget. Det var ett bra standardrum som det inte behövs mer just för det ändamålet det behövs för. Det var ett mindre hotell men det fanns de bekvämligheter man behöver. Toppenbra pris också för att ligga bara någon km från Arlanda. Man ska boka direkt via dem också, inte via någon bokningssajt på nätet för det blir mycket billigare då. Bokar man direkt via dem så ingår parkeringen en vecka. Bokar man via en bokningssajt får man betala 395:- för att ha parkering där en vecka.

Frukosten var bra och restaurangen var också bra, så inget att klaga på där. Det som var minus var att vi fick ett rum som låg precis vid ingången av hotellet och där var det även rökruta. Det var trafik på transferbussen hela natten, samt folk som hämtats och skulle åka till flygplatsen skulle ju röka hela tiden och det hördes för mycket. Det störde tyvärr sömnen, samt såklart hörde man flygplanen med, dem kan man ju dock inget göra något åt. Därför ska man nog begära att få ett rum längre in i hotellet och som inte vätter mot ingången, då tror jag att jag skulle kunna säga att allt var toppen.

De var suverän service på transfer till och från hotellet och perfekt att ha bilen precis vid hotellet ståendes en vecka istället för på en långtidsparkering. Det goda överväger alltså det minus som var så stället får faktiskt stor tumme upp trots att det vart mindre sömn.

Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer

- Flera Recept

Cheesecakeglass med pecancrunch  

  • Cheesecakeglass
  • 2 dl grädde
  • 250 g färskost (typ Philadelphia)
  • 3 msk valfri sötning
  • 1 krm vaniljpulver
  • 250 g frysta hallon
  • Topping
  • 1 dl pecannötter
  • 2 tsk honung
  • 1 nypa flingsalt

Cheesecakeglass

Vispa grädden i matberedaren med mixerbladet. Tillsätt resten av ingredienserna. Mixa tills glassen blivit jämn. Servera på en gång eller ställ in i frysen i cirka 30 minuter för en hårdare konsistens (den blir för hård om den står inne längre).

Topping

Rosta nötterna tillsammans med honungen i stekpannan tills honung och nötter fått färg. På med flingsaltet. Lägg in i kylen/frysen för att stelna. Hacka grovt och strössla över glassen.

/ Bildkälla , recept från vår lokala tidning - Receptet även här J​illsmat ​

Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer