- Min vardag, - Föräldralivet

Till helgen ska vi åka på hotellvistelse en natt i Örebro och Bellis ska också med, det ska bli mysigt, detta är en av mina 40-års presenter. Vi har bokat bord på en grekisk restaurang i Örebro centrum.. Vi ska bo på ett centralt hotell som heter Livin Station Hotell. Det ska bli mysigt detta, sedan blir det att strosa runt och kika lite. Samt gå till någon större lekpark, vet att de har någon fin i stadsparken där. Längtar dit verkligen, behöver komma iväg på något känner jag. Hoppas att ska flyta på med Bellis med så hon inte krånglar och tvärar bara. Dock kan man inte tänka så.


Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer

- Tipsarhörnan

Att skydda ditt barn   

Denna produkt är vi nu rekomenderade att använda, den är till för extra känsliga barn läs om den här Evy Sunscreen Mousse Kids. Har köpt en till oss privat och en till förskolan. Det är ju viktigt då att de bara använder denna på henne. Vi öppnar bara ena flaskan först för att se att hon tål den. Skulle hon få reaktion igen kan man ju lämna tillbaks den andra. Dock så känns det som om denna kan bli dyr i drift då det är skum, att man använder upp den snabbt. Misstänker att det inte är så utan att man tar en klick och man masserar ut den. Dock så står det också att man ska inte ha stora mängder. Så den räcker nog bra mycket längre än man tror för vi är till mans friska att överkonsumera produkter.

Bellis är bra mycket bättre nu efter andra Aeriustabletten. Hon ska äta den tills hon är helt bra och sedan ett par dagar till sa dr.

Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer

Vill uppmana er att inte använda dessa produkter från LIDL. Förmodligen är det den som förstört vår tös kinder. Hon har ju smorts in med den och varit ute i solen. Jag menar på förskolan är de ju ute hela tiden nu då det går. Förmodligen har tösen fått en allergisk reaktion av denna produkt och som också gav henne en form av svedda från solen. Vi vet inte uteslutande om det är den, men hon fick det efter att vi använt denna produkten. Det är nog det vi får fastställa att det är eftersom det följer sig så. De har nu såklart hamnat i sopkorgen. Läs även här från en annan bloggarna vars en pojk vart bränskaddad efter att de haft på denna solkräm då de var utomlands - Ciens Solprodukter NEJ TACK

Dock så utesluter vi inte andra allergier bara för detta, så vi kan inte säga med 100% att det är detta. Tösen är något bättre idag, märkena är lika stora, men de är inte lika knallröda som igår.


Puss och Kram      

Möt dagen med ett leende       

Gillar

Kommentarer