Header

Nu är vi i Säterdalen, tog en semestertripp dit idag, skönt väder och lagom varmt. Bellis har fått bada, vi har varit till Fäboen och kikat och klappat på djuren. Jag spillde nyss ut halva min mugg te över mina byxor så halva är gulvita nu och nertill vita. Som tur var så hade jag ju "jeans" på mig annars hade jag nog bränt mig, pheeew. Bellis har fått våffellunch och nyss klappade hon ett får, de är ju hur tama som helst,

Superhärligt här, underbart att det är fredag och fortfarande semester.

Likes

Comments

​Nu ska vi åka till Säterdalen så tösen får aktiveras lite, hon är så uttråkad så det inte är sant, med det sagt är det positivt att vi ska börja jobba och komma in i vardag igen med dagmamma osv.

Jag testade en ny frilla, brukar alltid ha volym och så på håret, men testade en bakåtkammd frisyr och det vart ju faktiskt bra, 😜

Likes

Comments

​Vi har då tagit en miniresa och besökt våra vänner i Vingåker över dagen och natten igår till idag. Jättetrevligt verkligen, vi gjorde allt möjligt, lekpark, lekte med vovvarna (Nixon & Chaplin), samt grilla och när Bellis somnat så spelade vi spel på deras altan. Vi spelade "Med Andra Ord" och "Cluedo" och det var väldigt roliga spel båda två. Spännande värre då vi spela Cluedo och såklart vann BQ, han har ju jämt tur i spel. Sedan spelar man ju i lag på Med andra ord och vi spelade i två omgångar, jag förlorade båda mina, så jag är inte så vass medspelare antar jag, ❤

Chaplin och Nixon var "BELLMAN", fast det var två stycken så var det B E L L M A N, men på hon lärde sig sedan vilka de var, och i natt sa hon när hon vaknade vid ett tillfälle - OH mamma Chaplin, är han hemma?.

Tråkigt att våra fina vänner bor 2h bort, men ändå, vi inser ju att de tär inte så långt bort, man ska bara ta sig i kragen och planera resor för oss och dem oftare, det tar ju inte så långt egentligen.

Likes

Comments

Godmorgon, idag är det lite mulet ute, men inte mig emot faktiskt, man behöver pausdagar så man hinner ikapp lite hemma och vädra ur och sådär. Men tror att solen kommer komma ram där bakom ändå, så det blir nog en fin dag idag med.

BQ sover, får se vad han anser om vi ska åka till landet eller inte idag, det är nog vädret som avgör.

LITE FAVORITER FRÅN VÅR STOCKHOLMSTRIPP

Likes

Comments

​Ja ni får ursäkta min min, men det var lite kallt i vattnet, men gillar att våra smilgropar syns, mammas lilla going 😍


​Ja idag var vi hem till vänner och det plaskades i deras pool, men det vart inte uppskattat av tösen hon var ganska gnällig, (trotsfia), så vi umgicks ändå där, men gick hem efter ett tag. Men vi hade mysigt där, vi var 8 st där ett tag medräknat med tösen. Vi gick hem till lunch, sedan åkte vi till lekpark vid en skola och lekte ett tag, det uppskattades mera. Bellis har blivit mera sådär att hon vill gosa och gosa in näsan in i ens ansikte och säger ofta - Puss mamma (pappa), sötfia. Vi har sagt så att det är ok med mamma och pappa, man ska inte fråga efter puss från andra.

Vi har gjort Play Doh deg idag med, och det var roligt att leka med, tills mamma inte gick med på det längre då hon ville smaka på det. Det är ju förvisso inte farligt, men olämpligt om det blir i stor dos så att säga. Vi har även ätit tacos på LCHF,s vis också, så det har allt varit en mysig semesterdag idag med, trots en gnäll (trots) fia som testar sina små gränser.

Imorgon lutar det åt att åka till farfar (svärfar) på landet och åka ut med deras båt en sväng, blir mysigt. Fick även en inbjudan till bröllop i september, då våra fina vänner i Vingåker ska gifta sig, såå glad för deras skull, 

Likes

Comments

Godmorgon, blir en varm dag idag med, vi har nu ätit frukost och ska hem till vänner som också är lediga och bada i deras pool, härligt, ny vecka, sista semesterveckan, löningsdag

Likes

Comments

God sen kväll på er, jag skulle kunna sova på balkongen i natt, fyvale vad klibbigt det är här inne, klibb klibb. Har haft lite egentid här på kvällen nu och målat naglar, både hand och tånaglar, samt rakat ben och lite sådär, så nu känner man sig lite finare. Hehe småfnissar lite åt min solbränna på fötterna som blivit, tror dagarna i Sthlm bidrog till det, då jag gick med samma skor där.

Kikade på vädret och det skulle bli varmt imorgon också, sedan verkar det som det ska bli lite svalare, och faktiskt inte mig emot, nog för man älskar sommar/sol värme. Men det behövs vädras ur, och man lär få liten sval period så man får sova lite bättre osv. Jag sover så dåligt då det är såhär klibbigt. Regn och åskskurarna idag gjorde ju inte ett dugg skillnad på luften här, det vart precis lika klibbigt.

Nu ska jag krypa ner och försöka sova i klibbet här inne.

Likes

Comments