View tracker
View tracker

Nu var det ett väldigt bra tag sen jag uppdaterade om vad som hände så det är väl dags nu. Så vad har hänt sen sist?

Badrummen
Sist jag uppdaterade så hade vi kommit typ halvvägs med badrummen och nu är de klara! Plattsättaren blev klar i förra veckan och sen har Crille satt upp skåp och kommoder. Är så sjukt nöjd med hur det blev och längtar ännu mer tills vi kan flytta in nu. Inte världens bästa bilder men de får ni leva med.


Köket
Köket ser typ likadant ut som det gjorde sist jag skrev. Men det har ju inte ni någon aning om eftersom ni inte fått se det än. Men i alla fall. Häromdagen fick vi äntligen hämta bänkskivorna som vi väntat på i fem veckor. När vi kommer hem märker vi att den längsta skivan har knäckts och är av, fatta mardrömmen. Jag såg framför mig ytterligare två månader i stugan och hela musten rann ur mig. Men som TUR är så kommer de reklamera skivan och skicka en ny. Men i alla fall har vi fått in några av de små skivorna och det blev väldigt bra!

Likes

Comments

View tracker

Det här är det lilla "publika" badrummet. Vitt kakel med struktur på väggarna och på golvet blir det en grå platta.

Här är vårt master bathroom med ingång från vårt sovrum. Svårt att få till någon bra bild då elen inte är inkopplad där, men det blir i alla fall svarta plattor all around.

So far so good 👌🏼 Längtar tills jag kan duscha och skita som folk!!

Likes

Comments

Igår blev kaklet i tvättstugan klart!
Som jag nämnde i det förra inlägget så hade vi valt en grå platta och det blev verkligen supersnyggt! Lite rough känsla och kommer med största sannolikhet stå emot smuts bra.

Kabelkaoset består men golvet blev 👌🏼 Plattan heter Factory och finns HÄR.

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade men kan ärligt säga att jag inte haft tid. Nu tänkte jag ge er en lite snabb update på vad som hänt sen jag skrev sist.

Köket
Köket är monterat och på plats och bara så sjuuukt snyggt! Dock har Crille sagt att det är förbjudet att lägga upp bilder innan det är helt klart så det dröjer några veckor till innan ni får se. Det vi väntar på är egentligen bara bänkskivan som är ungefär fyra veckor bort. Rätt segt att inte kunna göra klart allt men det är som det är. Kommer i alla fall bli helt galet snyggt när det blir klart!

Badrummen
Kakelnissarna har varit här och börjat lagt matta i badrummen. De är nästan klara med det lilla badrummet och har lite mer att göra på det stora. Förhoppningsvis så kommer de tillbaka nästa vecka och gör klart så de kan börja kakla snart! Vi har ju börjat inse att vi i princip kommer behöva vänta på badrummen innan vi kan boka in en slutbesiktning. Lite surt att inflytten kan försenas pga något som vi inte kan styra över. Men det är som det är och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge osv osv.

<- Lilla badrummet och vårt badrum ->

Tvättstugan
Jobbet med tvättstugan har rullat på och vi har Crilles kompis som hjälper oss med det. De har lagt flera lager matta och så vitt jag förstår så är det klart för plattor nu.

Just nu ser tvättstugan bara ut som ett enda stort kaos med alla kablar kors och tvärs och tvärblå matta. Men är helt säker på att grabbarna vet vad de pysslar med. Så här kommer i alla fall plattorna se ut. Enkla men snygga.

Vardagsrum/hall
Här har det kanske hänt mest rent utseendemässigt. Vi hade ju bestämt oss för att ha en panelvägg på väggen vid hallen och den satte Crille upp för några dagar sen. En jävla skillnad jämfört med innan!

Före tapetsering och panel vs. efter tapetsering och panel. 22 september / 12 oktober

Det är väl lite av det som hänt sen sist. Nästa vecka hoppas jag som sagt att badrummen blir färdigpreppade och att tvättstugan blir klar. (Crille kommer med största sannolikhet tycka jag är helt galen som tror det, då det kanske egentligen är två veckor kvar. Äh, Tomato tomato)

Likes

Comments

1. Vad lyssnar du på för musik?
Mest hiphop men även en del house. Är inne i en period nu då jag nästan bara lyssnar på svensk hiphop; Ken ring, Cleo, Imchibeat, Erik Lundin osv osv.

2. Om du fick försörja dig på precis vad som helst, vad skulle det vara?
Det skulle vara fett att driva en ungdomsgård, tror Gävle skulle behöva det. Annars så vill jag jobba med brott och kriminalitet. Skulle jag drömma helt fritt skulle jag nog välja att ha ett eget klädmärke.

3. Nämn grejen som du lagt mest pengar på?
Svår fråga.. Vad lägger man mest pengar på; mat, kläder, räkningar? Men just nu lägger jag mest pengar på husbygget. Annars så har mina tatueringar kostat en hel del..

4. Vart ser du dig själv om 5 år?
Om 5 år bor jag och Crille tillsammans i vårt drömhus. Vi har en liten grabb och kanske en lillasyster på väg. Förhoppningsvis har vi byggt en pool. Rent yrkesmässigt så tror jag att jag jobbar kvar på Arbetsförmedlingen men samtidigt utbildar mig till något annat..

5. Nämn en sak du ångrar att du köpt.
Svår fråga. Det är sjukt hur mycket mitt dåliga minne gör sig påmint när jag göra såna här grejer. Minns inte ens vad jag köpte för en vecka sen. Men det är väl klart att man köpt något skitfult eller skitonödigt genom åren, kan bara inte komma ihåg det nu.

6. Vad ångrar du mest i ditt liv?
Att jag inte lyssnade på min mamma när jag var ung. Så mycket smärta som hade kunnat undvikts om jag bara tagit hennes råd.. I övrigt så försöker jag inte att ångra saker jag gjort utan istället se till att inte återupprepa dem. What's done is done liksom.

7. Om du fick förändra något i ditt liv vad skulle det vara?
Kan ärligt talat inte komma på något. Jag har fått till en väldigt bra balans i livet som gör att jag mår och funkar väldigt bra. Så just nu - ingenting!

8. Nämn ett föremål du äger som har ett känslomässigt värde för dig och varför.
Jag har ju många saker som jag inte vill kasta av olika anledningar, men kan inte komma på något som har ett känslomässigt värde. Det får bli min hårddisk eftersom jag har många minnen sparade där.

9. Berätta ett roligt minne du har!
När vi var på Island och jag och Crille lurade mamma och mormor att äta massa äckliga Jelly Beans. Haha förlåt mamma ❤

10. Välj en person du skulle vilja träffa och prata med, vem som helst!
Mig själv för 10 år sedan.

11. Om du fick flytta precis vart som helst i hela världen, vart flyttar du?
Just nu? Ingenstans! Frågar du mig om 30 år kanske jag säger något annat, men just nu vill jag bara bo i vårt hus.


Nu är det meningen att jag ska skriva 11 nya frågor och skicka vidare till 11 personer, men eftersom det är sundaynight och jag är sjukt seg så kör jag på samma frågor. Läser inte 11 bloggar så skickar vidare till @varamorsa @viktoriawidell @saramodin och till andra som läser det här och känner sig manade.

Likes

Comments

Idag var Crille och hämtade vårt golv på Colorama och nu på kvällskvisten så la han de första bitarna på plats. För att citera honom kan jag bara säga "fy helvete va snyggt det blir sa lillgöte". Och ja, sjukt snyggt blir det. Längtar tills alltihop ligger på plats men än så länge är det bara klart i köket. Det är prio ett nu eftersom det ska monteras så snart som möjligt + att vi får hem en fet leverans av vitvaror imorgon. Det går undan nu!

Vi valde ett enstav ekgolv från Colorama och jag är sjukt nöjd med färgen - inte för ljust men inte heller för gult.

Likes

Comments

Nu är alla tapeter på plats och GISSA om jag är nöjd med hur det blev!
Nu börjar det mer och mer se ut som ett hus men det känns fortfarande helt overkligt att vi kommer bo där. I vårt alldeles egna hem. Sån sjuk och fantastisk känsla!

Huuuur mysigt blev inte detta?! Vårt superlila master bedroom. 💜

Och hallen, don't get my started on hallen. Titta på bilderna bara. Så jävla nice.

Likes

Comments