mot sjukhuset igen då,får se vad de säger nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

fan vad jag hatar sjukvården här i kalmar....
med mina mått som jag har både gällande äggvitan,blodtrycket osv så hade jag om jag bott någon annanstans blivit snittad på måndag (eller tidigare )eftersom det är farligt att gå längre med de här värdena o i andra landsting skulle de inte sätta igång mig pga av tidigare snitt utan de skulle snitta.
Vad gör man i det här skit landstinget då? jo,
de ska boka in ett besök för att göra en förlossningsplan någon gång nästa vecka,alltså samtalet inte att sätta igång då utan bara prata fastän jag redan då gått för långt med det höga trycket.
o förlossningsplanen kommer då vara igångsättning trots att jag är snittad.
Så de kommer sätta igång mig även fast det är farligt o inte görs nån annanstans med mitt utgångsläge,o de kommer inte sätta i gång mig förrens jag redan gått längre än vad andra landsting låter folk med mina värden gå pga av idioter.
en bekant som blev snittad vid förra förlossningen satte de igång för fyra dar sedan.... så hon har legat o kämpat i fyra i dygn trots att hon blivit snittad gången innan,dom är sjuka i huvudet alltså!!!!
dom leker lixcom med folks liv!!!
en annan bekant råkade oxå ut för samma sak med sina två första o sen vid det tredje så vägrade de helt enkelt föda där o åkte till Västervik istället för där gör dom som man ska.
Där väntar de inte tills det handlar om liv o död.
Varför gör dom så????
Det är farligt att sätta igång mig,det är farligt att låta mig gå längre än till på måndag med det här tryckey o även om det sätter igång naturligt i helgen så är det oxå farligt pga av trycket...för o inte tala om min endometrios,svår endomtrios är jag diagnostiserad med. Bara den är ett skäl att snitta.
anemi har jag oxå.
Men i kalmar skiter man fullständigt i det.
åh glömde har fel på sköldkörteln oxå ja.
Men det är lugnt jag känner mig trygg.... nä.
mäter bäcken gör de inte heller. mamma födde mig o alla mina syskon med kejsarsnitt pga av för trångt bäcken o då ska,de egentligen mäta mitt eftersom det kan vara ärftligt,har de gjort det? nej.
syrrans första unge fastnade i bäckenet lixom... o de vägrade mäta henne,hon frågade om de kunde göra det pga av mamma o så men nej.
idioter.

Likes

Comments

blir så sjuuuukt irreterad😟,hade tid idag på sjukhuset vid 11 hos specialisten. kommer dit o dåvisar det sig att läkaren inte hade bokat in mig,hon hade glömt det. Så det stod i min journal att jag hade en tid där idag vid 11 men det fanns ingen inbokad för läkaren som jag hade sist på sjukhuset hade glömt den lilla detaljen att faktiskt boka in en tid!!
Sånu fick jag en ny tid på torsdag,men det är lixom fyra dar innan beräknad födelse så vad fan gör det för skillnad???? Är han helt avstannad i växten eller mår dåligt så är det väl för helvete inte bra att gå ännu fler dar??
Blir så jäkla arg,jättebra just nu,verkligen.

Likes

Comments

kollade blodtrycket idag igen.... högre igen,wtf alltså så trött på den här skiten.... men ska till nån.Specialist imorrn på sjukhuset såfår se hur det går då.

Likes

Comments