​Hejsan på er, hoppas ni må bra denna måndag. Jag mår toppen eftersom jag fick träffa kompisarna efter helgen.

Idag har jag inte hunnit fota dagens outfit men det blir imorgon då!

Idag hade vi matte, SO och franska och vi slutade 15:30, jag och Tommy va med varandra och va i skolan ganska länge. Sen kom min andra kompis jag tyvärr inte får nämna men vi hade super kul.

Detta va ett litet snabbt inlägg.

Hade bra

PUSSSS

(3 VECKOR KVAR TILL SOMMARLOV)

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni mår bra, jag mår toppen.

Nu kommer jag ge er lite info om vecka 22. Ja som sagt var kommer jag börja blogga igen vecka 22 och vara aktiv varje dag! Nu kommer få mer uppdateringar och bloggen kommer få finare bättre bilder. Det kommer bli minst två inlägg varje dag. (En med todays outfit och en som handlar om dagen) Jag kommer ha blogg appen på mobilen om jag inte hinner blogga hemma, då kan jag skriva på bussen/tåget.

Det va allt!

Kraaaam

​Bild från 20/5 när jag hade uppvisning med dans

Likes

Comments

Hej hej!
Just nu bloggar jag via mobilen. Vet inte varför, men måste ge lite info!
Nu denna vecka från idag till söndag kommer jag inte kunna blogga något men jag kommer bli mer aktiv nästa vecka.
Men vi hörs nästa vecka!
Puss

Likes

Comments

​Hej på er!

Just nu sitter jag i min säng och funderar om jag bara ska ta en liten paus från bloggen. Eftersom det blir ju tråkigt med en blogg som inte har några bilder. Eller hur? Men idag har jag studiedag och det tycker jag är jätte skönt. Såklart så har jag spelat lite LOL. Jag kan bara säga att det är mitt favorit spel och idag har jag kört två game och båda gick bra. (Kör mot bots men det är lika kul) Men idag ska jag till mormor och bara var där med mamma och min bror.

Fast nu ska jag äta frukost och sedan fixa mig till att åka till mormor!

Puss&Kram 

Likes

Comments

Förlåt förlåt för jag inte bloggat på ungefär 2-3 veckor. Men jag har haft asså heeelt fullt upp ni anar inte! Men jag kommer börja nästa vecka och blogga varje dag! Massor av saker har hänt dom veckor jag inte bloggat!

Så vi kan börja vecka 14 då jag typ ''slutade'' blogga.

Jag va i skolan hade helt fullt upp eftersom de va veckan innan påsklov och jag va med mina kompisar varje dag, eller konstant varje dag! Så den veckan va rolig men ändå va jag trött eftersom veckan innan påsklooov! Sen så när det blev påsklov (på torsdagen då) så började jag hypa lite när jag kom hem eftersom jag kom och tänka på Lovely Days.

Sen vecka 15! Alltså denna vecka. PÅSKLOV

Under hela veckan har jag varit på en ungdomsgård som heter Lovely Days! http://lovelydays.fryshuset.se Länk om ni vill veta mer. Men då var jag där från måndag till fredag med min bästa kompis Sandra, har pratat om henne förut. Men vi va där och hade super kul! I måndags och i tisdags så chillade vi, gick runt och spelade Just Dance 4. På onsdagen skulle vi Fiska, Dock fick inte jag nån fisk men det var ändå super kul. På onsdagen så va vi där skrev ut saker i en 3D skriver DET VA AS NICE! Sen igår så va jag och Sandra på ett dagkollo med Lovely Days, dagkollot heter sköna dar! http://skonadar.se länk till dom om ni vill veta mer om dom! Vad vi gjorde där va att vi backklättrade! Svårt att förklara men man sitter på läskbackar och klättrar uppåt. Sen så om man ramlar så ''flyger'' man. Det va min grej det. Sen paddlade vi och jag tror nog att alla vet vad som menas med att paddla, men vi baddade kanot!

Men det va mina 2 veckor som jag varit borta men hoppas ni förstår att jag inte kunnat bloggat!

xoxo 

Likes

Comments

Hej på er
Ni kanske vet att jag inte bloggat på några dagar! Jag tror det va i torsdags senast. Men i fredags då va jag i skolan och ja jag va i skolan. Sen på typ eftermiddagen så skulle jag till min kompis Sandra och jag höll inte på med datorn eftersom det är ju tråkigt om man är med någon. Men sen den kvällen så sov jag över hos Sandra och de va nice! Sen vid 16 på lördagen så åkte jag hem och slappade. Japp och idag var de ju typ regn hela dagen så jag gick inte ut!Men nu ska jag nog sova!
Lite bilder från i fredags kommer nog
Xoxo

Sandras hund Wilton

Likes

Comments

Haii hoppas allt e bra med er, jag mår toppen eftersom det är det är fredag imorgon. 

Men idag var det ju en chill-dag eftersom vi hade en vikare på matten men det gick sådär men vi skulle bara göra en problemlösning. Sen hade vi dans men det va int direkt dans eftersom min danslärare var typ sjuk så gick vi bara igenom datum då vi ska ha konserter och massa genrep bl.a dom dagar vi ska ha ledigt eller sovmorgon. ​Men sen var det lunch, de var kebabpytt inte så där jätte gott men jag åt lite. sen va de musik och sen franska. Sen kom jag hem och kollade lite på youtube och andra bloggar. Nu kollar jag på badhotellet som är på kanal 4.

Snart ska jag sova men vi hörs imorgon!

xoxo

Likes

Comments

Okej hej!

Här om dagen sa jag att jag skulle berätta om mina skadade fötter så här är det!

Allt började för ungefär 3-4 år sedan och mina fötter började bli ostadiga jag började stuka dom mer och mer. Det slutade med att jag stukade mina fötter minst 6 gånger i veckan. Det var jätte jobbigt och det fortsatte så i 1 år. Sen så kände jag att jag inte orkade mer så jag sa till min älskade mamma att vi ska börja söka hjälp eftersom jag pratat med min skolsköterska om det, hon sa att jag har/hade lösa hälsenor! Sen så började vi söka hjälp. Men hjälpen blev ju aldrig av så jag fick vänta i ett år för att få en tid hos en läkare! Efter 1 år gjorde dom något. Först fick jag besöka en röntgen, inget visade så då fick vi en remiss till ett besök hos magnetröntgen ​INGET ​visade då heller så mamma och jag blev sura. Vi bestämde oss för att besöka Karolinska Sjukhuset och där satt jag i 30 minuter i väntrummet på att dom skulle ropa in mig. Dom sa ju bara: ''Tyvärr vi kan inte göra något dina fötter är fullt normala'' FULLT NORMALA? Nej nej nej dom har ju kollapsat flera gånger min skolsköterska har sagt att jag har lösa hälsenor kallar ni det fullt normala? Sen så dröjde det eftersom jag skulle få en ortoped tid men det kom ingen remiss. Ett år gick vi flyttade och mina fötter blev sämre varje dag och ibland kändes det som jag hade knivar under fötterna. Sen en gång gick jag till en ortoped nära mig och dom sa att jag skulle komma tillbaka med en remiss! Har inte fått nån remiss på 5 månader. Än idag har jag inte fått nån stor hjälp. Mamma och jag får inga tider. Men snart hoppas vi på att jag ska få göra nåt med mina fötter. 

Hoppas ni läste hela texten till er som gjorde de! Kärlek till er

Likes

Comments

Skal - Glitter: 25kr 

iPhone 4 laddare - tekninkmagasinet: 150kr 

Likes

Comments