Vardag

Äntligen kan jag säga att jag mår hyfsat bra. Allt går som jag vill att det ska gå. Även om jag har mina nedgångar ibland, så är jag 1000 ggr lyckligare nu än vad jag var för några månader sen.
Jag ska börja gå bredvid som personlig assistent från och med nästa vecka, har fått anställning som vikarie till att börja med. Och jag älskar det.. fastnade för det direkt på intervjun och kände verkligen att detta var rätt för mig😍

Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva men ni får lite bilder istället ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag
Fredag

Det var sjukt varmt och skinande sol. Som tur var, så fick jag låna killens bil.. så jag och svägerskan tog med min lilla valp och körde till tydingesjön. Grillade korv och valpis sprang efter flugor/skalbaggar :)
När vi kom hem igen så var vi alla sledna. Jag var lite gullig och köpte en stor, vit ros till min älskling. Kände att han var värd det :)

Lördag

Igår var en hektisk dag, kändes det som.. det kom en som skulle köpa min gamla soffa, dock var han sen.. sen lämnade jag av killen på hans jobb och jag körde mot Kristianstad och fixade present till syrran. Efter det så fick jag köra tillbaka till killens jobb, vilket ligger i Älmhult, för att hämta honom. Har tyvärr inga direkt bilder från igår, men bara en flumbild på mig hihi

Söndag

Idag har det varit kalasfirande för min syster som fyller 35år imorgon. Så jag och hjärtat och valpis var där med resten av släkten. Dem bjöd på sjukt god middag och god tårta :)
Nu sitter jag hos min mamma och lyssnar på musik. Hjärtat är på sitt jobb och håller på med sin bil.
Ni får ha det finfint <3

Likes

Comments