Allmänt

Hej på er!

Åkte till djurminnesplatsen i Hässleholm innan, tillsammans med brorsans tjej. Känns hemskt att man kom dit efter 1,5 år sedan du åkte upp till djurhimlen, men har inte klarat av det innan.
Det känns skönt att man har varit hos dig, men kunde inte låta bli att gråta när jag satt där för mig själv och tänkte tillbaka. Men vet att det var rätt beslut och jag vet du mår bättre nu! Men du ska veta att du är sjukt saknad, min älskade Molle <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er :) Själv mår jag prima, smått seg bara ^^
Igår var jag och Malin i Osby och var sociala med lite vänner, hade sjukt skoj och tiden bara sprang iväg :O Innan vi drog hem så fick jag lite dekaler till bilen, sjukt nöjd! Tack #opreklam

​Jag är så stolt över min lilla pärla, så vackert ;) Nu är det bara lite fix under bilen med, sen är den mer än perfekt!

Ikväll blir det nog att man drar in till Kristianstad, på bilträff. Någon man träffar kanske?
Nu ska jag dricka klart mitt kaffe, ha det bäst <3

Likes

Comments

Allmänt

​Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er! För det är det i alla fall här, dock sjukt trött :/ Men blir väl snart piggare, hoppas jag xD Idag är det tvätta som står på schemat, dock om 4 timmar. Och så disken ska bort också.
Annars kommer det väl bara bli att man sitter och tittar på tv ^^ Kan vara skönt det med.. 
Detta blev inget nödvändigt inlägg, men kommer mer under dagen, när jag vaknat till liv!
Kram på er <3

Likes

Comments

Allmänt

​Godkväll kära ni!

Har inte bloggat på ett tag och den där 30 dagars listan gick åt skogen.. var nog inte direkt min grej det där.. då jag inte alltid bloggar varje dag! Men ska tänka ut något nytt som jag kan ha här istället.
Kanske ska ta en ny fotografi-dag, dock vet jag inte när..

Men en sak som har hänt, som jag inte berättat innan är att jag klarade körkortet den 20 juli och jag är sjukt glad för det! Vilken frihet, och som jag har kämpat. Men man ska aldrig ge upp, man klarar allt tillslut.
Och om 17 dagar, alltså den 18 augusti, så börjar jag skolan på nytt. Ska plugga till undersköterska! Känner mig sjukt taggad och känner att mitt liv äntligen är åt rätt håll! I fucking love it!

Ni får ha en fortsatt bra måndag, kram på er <3

Likes

Comments

30-dagarslistan, Allmänt

Missade att blogga igår, så vi kör 5e dagen idag istället!
En låt som får mig att gråta.. alltså.. då måste jag nog vara väldigt deppig först och sedan lyssna på deppiga låtar, så kanske jag börjar gråta.. men tror dock inte det. Så jag tror inte jag kan säga någon låt som får mig att gråta -.-

🎀​​​​🎀🎀🎀

Gårdagen: ​Var väldigt lugn. Jag, Malin och mamma tog min kära bil till Osby. Övningskör fortfarande då jag inte har klarat uppskrivningen än.. hoppas på att klara det snart! Men i alla fall, övningskörde till Osby med min bil som låter som en traktor.. skulle få den fixad. Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, då det fanns ingen gas i svetsen, men bilen låter mindre nu i alla fall.. vi ska fixa den nu i veckan igen! Sen kommer den vara så tyst, så jag kanske kommer tro det är något fel på den haha man vänjer sig vid ljudet haha

Puss och Kram <3

Likes

Comments