Jag har varit lite dålig på att uppdatera er på bilder på huset det senaste☺️

Här kommer några.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är allt trägolv lagt, bara klinkern i hallen kvar 👍 i veckan blir det dörrkarmar och lister sen kan vi flytta in, äntligen! Känns konstigt att efter all denna väntan äntligen få flytta in i vårt hus 😍🏠

Nu ser vi ljuset i tunneln, sen är det övervåningen som skall göras men det dröjer nog ett eller två år innan vi börjar med den ☺️

Ha en fantastisk tredje advent!

Likes

Comments

Äntligen har vi fått nycklarna. Haft dom en vecka nu och färdigställandet av insidan går i rasande fart ❤️ sovrummen är färdiga, likaså vardagsrummet och halva köket, bara resten av köket och hallen kvar 👍💪

Vi har jobbat på alla dagar sedan vi fick nycklarna vilket såklart tär på kroppen. Jobbar på dagarna och sedan till huset och greja, åker hem vid åtta nio på kvällen. Trött!

Men roligt att se att det går framåt 😍


Ha en fin dag!

Likes

Comments

Den senaste tiden har det hänt ganska mycket hemskheter runt om i världen. Trollhättan, Parisattacken, terrorhoten mot Sverige m.m. Jag har svårt att förstå hur det kan finnas så mycket hat att man vill utföra terrordåd.
Våld föder våld, det blir bara en ond cirkel och man kan undra om den någonsin kommer stoppa! Hur ser framtiden ut? Hur kommer det vara när våra barn växer upp? Hoppas verkligen att denna idioti har ett slut!

Spread the Love! 


Kill'em with kindness - Selena Gomez

Likes

Comments

Om 13 dagar ska vi ha besiktning av huset, efter den ska vi in och jobba 💪 golvet ska läggas, väggarna ska spacklas och målas, listerna skall sättas och dörrkarmarna ska på plats! 😅 jag hoppas vi blir färdiga så vi kan flytta in innan jul 😍⛄️ hoppas hoppas!!!

Längtar tokigt mycket!

Vad gör vi tills dess? Rullar tummarna och undrar vart världen är påväg med alla terrorhot och skit!


Hoppas ni alla får en fantastisk torsdag ✨PS! Bilderna är inte jätte nya. Nu ligger takpannorna på, svarta, snyggt! 👍

Likes

Comments

Dagen var äntligen kommen som vi längtat så efter! Äntligen skulle huset komma och vi satt bänkade från tidig morgon och 4 timmar framåt. Så sjukt spännande!

Huset kom imorse på lastbil i moduler, som med hjälp av en jättestor kran lyftes på plats. Helt sjukt att det gick så fort och helt sinnes vilken känsla att se sitt hus "flyga" i luften! Nu är det iallafall på plats och nu börjar vår nästa nedräkning. Första och största är avklarad, nu är det bara två kvar. Härnäst räknar vi ner till besiktning av huset (21 dagar) sedan får vi komma in och jobba lite(lägga golv, spackla och måla m.m). När vi jobbat klart skall en slutbesiktning göras och efter det är det grönt att flytta in. Hoppas på att det blir inflytt innan jul.

Juste, massa bilder får vi inte glömma!

Smålandsvillan, villa Kalmar

Likes

Comments

Igår tog jag ett stort kliv. Jag sa upp mig från mitt jobb i försäkringsbranschen och tar ett kliv in i en annan bransch. Jag kommer sakna alla mina fina kollegor! Ni är underbara!

vad händer nu då?

Jag har fått jobb på Fastighetsbyrån på Tjörn som fastighetsmäklarassistent, det är ett vikariat och jag tror det kommer bli jättebra! Klart det är nervöst och spännande inför nya jobbet och komma in i nya rutiner men det är samtidigt otroligt roligt att få lära sig lite nya arbetsuppgifter.

7 december säger jag Hej till min nya arbetsplats, längtar redan!

Likes

Comments

Om 7 dagar kommer huset 👍😀

Shit, när det är såhär nära så känns det dom tiden gått fort konstigt nog!

Palle och barnen tog vägen förbi tomten igår efter jobbet för att se hur långt dom kommit. Ungarna älskade att stå där och titta, dom ville inte åka hem ❤️

Snart kommer vårat hem på en lastbil, sjukt!

Likes

Comments

Ooooh, allt är klart.. Nu ska jag göra det idag.. Roligt, läskigt och spännande på samma gång.

Likes

Comments

Ja så var det detta med husbygget. Tomten är fortfarande orörd och bygglovet har inte kommit. Kan väl lite smått säga att jag är otroligt stressad!!
Kan inte riktigt förstå vad det är som tar så lång tid..

Allt med detta husbygge har varit väldigt struligt, hälften vore nog ungefär!

Vart i dagordningen är vi? Vi hade en tomt som vi inte fick bygglov på vilket gjorde att vi i ren panik fick leta efter ny tomt. Avbeställa diverse borrbrunning, elinstallation osv. Efter några dagar hittade vi en tomt som vi bara älskar! Den nya tomten ligger i ett bra område med mycket barnfamiljer och nära skola och förskola med kommunalt vatten och avlopp. Perfekt! Då skulle allt in på nytt till bygglovs avdelningen! Beställde planritning, ritade in huset, skickade till Smålandsvillan så dom kunde rita in alla mått och så på planritningen, uppdatera ansökan + en massa andra papper som vi skrev ut, skrev på och skickade in.
Nu här näst ska vi ha byggsamråd och byggstartsmöte, sulan ska gjutas, grunden ska göras, markarbete. Sen kommer huset.

Vet ni hur många dagar det är kvar?

Galet kort tid med allt som ska göras. Tror dessvärre inte att vi hinner :( men bättre sent än aldrig!

Låt oss få lite tur snart så vi inte ramlar på mer problem!


Ha en fin dag ❤️

Likes

Comments