att blogga handlar inte om att visa kläder, accessoarer, naken m.m. det handlar om vad för vettigt man kan ge andra. tips, råd m m om livet. man måste visa att även om man är tjock, smal, svart, brun, gul m.m så finns man här. man är den man är o inget mer

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

jag är inte feminist, jag är inte något sådant. jag finns bara här för jag vill hjälpa. det är så typiskt att feminismen pratar illa om män. tycker dom inte borde de då männen gjort att vi har ett samhälle. vi har trygghet. dom som våldtar är inte bara män. skyll inte på alla som zara Larsson gör. tänk tillexempel på era pappor. dom älskar er. snälla Sverige vakna o låt inte feminismen styra. det är vi kvinnor som gör att det blir utseende hets, det är vi kvinnor som gör att det finns kropps hets. det är vi kvinnor som trycker ner oss själva inte männen.

Likes

Comments

Måste bara säga detta som jag grubblat på länge o inte riktigt förstått. Säger inte att det är rätt att våldta någon. Men vi vet mycket väl att de finns våldtäktsmän. Vi vet att dom oftast siktar sig mot lättklädda. Varför fortsätter ni göra de lätt o bra för dom? Varför gör ni uppror o säger det är ok att visa brösten? Ni vet ju dom bara är där ute o väntar. Varför kämpa med bilder som är ytliga och varför visar ni så mycket så man kan se innehållet nästan. Kanske de feminister borde sikta in sig på. Att få unga tjejer, även vuxna att förstå att det ökar chansen att bli antastad m.m av detta. Va förebild för dessa unga tjejer och kämpa att få dom att förstå istället, för våldtäktsmän förstår inte ett nej. Hade kunnat skriva hur länge som helst om detta men vill bara avsluta med att fyraåringar mår till o med dåligt över sitt utseende, unga tjejer redan i elva års åldern viker ut sig på nätet. Nu får vi samla oss o stoppa detta!!!

Likes

Comments

Försökt mycket för o hålla detta inne. Men jag har blivit våldtagen tre gånger. Av en tjejkompis, av min halvbror och ett ex. Jag hatar varken tjejer eller killar för de. Man ska inte trycka ner sig när sådant händer. Samma de att jag blev misshandlad i tre år, var även ett sexoffer för hans vänner. Men var fast. Många unga tjejer vågar inte prata och det samma gäller killar. Och absolut killar. För dom är det mer pinsamt. Man är en riktig kämpe när man ser förbi de o gör nåt åt saken inte när man gnäller över de. Du som blir våldtagen vinner aldrig om du inte tar dig förbi de. Säger inte att de är ok att våldta. Men de är vi kvinnor som hetsar varandra till att visa mer o mer o se mer o mer bra ut. Kan inte annat än o säga lägg av!!! Våldtäktsmän vet som sagt inte va nej är. O det är Fan värt o gå i lite längre shorts o visa mindre bröst för att dina barn eller kommande ska kunna ha en mamma. Tro mig de är värt att både slå o träna, och bara ge sig Fan på att ni låter mig va. Tänk i förväg o va riktigt förbannad innan ifall de händer nått när du är ute o gå.

Likes

Comments