Interiør

ÅÅ dere!! I går gikk jeg til innkjøp av en splitter ny Coffee table book. De av dere som følger meg på Instagram vet at bøker er en stor del av min interiørstil og jeg har dem plassert rundt om i absolutt hele huset. Den boken jeg fant i går var virkelig en inspirasjonskilde uten sidestykke! Her sitter jeg med morgenkaffen min og blar meg igjennom, side etter side er bare breathtaking! Jeg blir fanget inn i boken og danner meg vanvittig mange nye ideer, og dere, tankene settes virkelig i kok. Jeg elsker slike bøker og slik inspirasjon. Boken er fra Eichholtz, et ekslusivt merke som stammer fra Nederland innenfor interiørkunstens verden. Og det skinner virkelig igjennom. Her er det ting som koster mye, og for oss vanlige dødelige så har man ikke råd til å kaste seg over alt som illustreres på disse sidene, men hvis man sparer og ønsker seg en ting lenge nok, ja da setter man virkelig pris på det i mange år fremover. Slik er i alle fall jeg

Nå skal dagen nytes, med familie og koselige aktiviteter. Huset trenger en kattevask og Stian skal ut å trekke tegner. Alltid spennende å se om det er noe hummer til oss. Yammi! Vi snakkes!


Likes

Comments

, Crazy import

Hei dere og hei søndag! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå holdt jeg faktisk på og si god morgen dere! Haha, men det er jo slettes ikke morgen lenger nå. Klokken har bikket 14:30 og jeg har omsider åpnet øyene for dagen etter lørdagens nattvakt. Kaffen er traktet og dagen kan begynne. Elsker den kosen med kaffekoppen rett etter jeg har våknet. ♥ Det er fortsatt midt i jobbhelgen for oss, men vi har nå kun et nattskift igjen før vi kan ta det helt med knusende ro på mandags kveld og tirsdag. Det skal bli veldig godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men i dag har jeg store og gode nyheter dere! 

For som du kanskje vet er jeg ambassadør for den flotte interiørbutikken Crazyimport. Og i dag har du muligheten til å gjøre et kjempekupp! Spar hele 20 % på ALT i nettbutikken, på varer som ikke allerede er nedsatt eller rabattert. Det vil da si at hele butikken bugner over av kjempegode priser på lekre ting. Alt fra flotte speilmøbler, til dekor, store speil, puter, pledd og diverse accessories. Bruk koden "Sommer20" i kassen rett før dere skal betale, så får du opp riktig pris. Men dere, dette varer KUN i dag, så det gjelder å være kjapp! Her har du virkelig muligheten til å spare litt penger hvis det er noe du har gått og siklet på en stund. 

Alle putene på bilde under er fra Crazyimport. Og med 20% sparer du en hel del:) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker den store Classicpotten. Den får du til den kjempeflotte prisen 1999kr Nå. Og den finner du HER. 

Jeg anbefaler deg virkelig å ta turen innom nettbutikken, for å la deg inspirere! Her er det mye lekkert! ♥

Ellers håper jeg alle har en deilig søndag videre. Nyt sommeren og ferie hvis du har det. Jeg personlig, teller ned dager. Hehe. 

#interiør #søndag #sunday #interior 

Likes

Comments

, snikk snakk

Hei dere! ♥

Nå er det alt for lenge siden sist! Liker ikke når tiden ikke strekker til, men sånn er det bare noen ganger dessverre.. Jobb og hverdagen strekker ikke alltid til. I helgen har vi full jobbhelg. Natthelg nærmere sagt. Så at jeg fant ut at jeg skulle blogge imellom 12 timers nattvaktene er i grunn litt ironisk! Men sånn er det med denne impulsen! :D Jeg driver å planlegger og pakker litt, for denne sommeren- de neste ukene er det så utrolig mye som skal skje! Men aller først står Kragerø Live festival for tur! Og jeg gleder meg ekstra mye i år, for det er noen veldig gode kompiser av Stian og meg som skal stå på scenen! Gutta i Pink slips skal holde showet fra klokken 19:00 fredag kveld! De spilte i fjor også, men da hadde jeg dessverre ikke mulighet til å komme. Så dette blir helt rått!! Etter Kragerø live festival skal vi en tur på hytta. Og første ferieuken sparker offisielt i gang! I can't wait! For i ukesvis nå har snapstoryen min bestått av ferieglade, øl drikkende, sommertørste, sommerglade vakre venner ♥ Å jeg ser veldig frem til å Joine dem! 

I ukene etter er det USA tur som står for tur. Og jeg trenger sikkert ikke å si at jeg gleder meg EKSTREMT mye til den! Haha. Jeg har allerede begynt å planlegge pakkingen og antrekkene jeg skal ha med de to ukene. Denne sommeren skal aldri gå i glemmeboken, men heller rett inn i historiebøkene! 

Men først, 12 timer natt på jobb. Nå må jeg løpe, før tiden flyr fra meg! Håper dere har en deilig solskinns helg med massevis av latter, vin og sang! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klem til dere ♥

Likes

Comments

, sminke og hår, Hverdag

Hei fininger! ♥

Tenk at onsdagen har kommet og vi er halveis i uken allerede! Det liker jeg! Kun 2 nattskift til nå så står nok en helg for tur! Vi hadde egentlig håpet på skikkelig godvær til helgen, men slik værmeldingen ser ut nå ser det bra mørkt ut for båttur. Nå som sommeren har startet og sesongåpningen av Wrightgaarden allerede er et faktum, har vi en stor konsert helg foran oss. På fredag spiller Di derre og på lørdag er det Beth Hart som står for tur. Sommer i langsund er virkelig spesielt og vi gleder oss like mye vært år. 

I dag har jeg vært hos Frk Beauty i porsgrunn og fått meg et helt nytt sett med Volumevipper. Ingenting er bedre enn nye vipper. Man føler seg mye freshere og i tillegg sparer man veldig mye tid foran speilen. Å det er kjekt i en travel hverdag! 

I tillegg fikk jeg en fin og ny farge på neglene i dag, Nude! Elsker Nudetoner. Selvom jeg foreløpig er ganske blek i huden, så klarte jeg ikke å vente lenger. Sommeren er her og solen er helt sikkert rett rundt hjørnet, å da er nude farger det fineste jeg vet om! ♥ 


Nå er det nattskift som står for tur, og deretter skal jeg sove som en baby! Haha! Elsker å sove etter nattskift når det regner ute. Det er noe av det aller beste jeg vet! Ikke bare blir det mørkere i rommet, men lyden av regndråpene beroliger meg veldig av en eller annen grunn! Så dette triste været er i vært fall er godt for noe da! 

Ha en fin kveld videre dere ♥

#makeup #volumelashes #frkbeauty #vipper #salong #blogg

Likes

Comments

, Eileen tipser

Kan du tenke deg den følelsen.... Når du kan ta på deg joggebuksen, en baggy singlet, raggesokker (ja, raggesokker, selv nå i juni), sette håret opp i en dott, smøre seg inn med body lotion, nydusjet og ren for så og kunne NYTE søndagen? DEN FØLELSEN! Jeg tenkte å komme med noen Lazy Sunday tips nå. For i dag er nettopp dette. Å det kunne ikke passet bedre. For her er det regntungt og grått i dag. En god unnskyldning til å finne på noe koselig inne. ♥

1. Dette er vel ingen SJOKKER at ligger på første plass. Nemlig tvserier! Netflix, Viaplay og HBO er gull verdt på søndager altså. Favoritt seriene mine, som jeg på det aller sterkeste kan anbefale er; The Blacklist, Homeland, Scandal, Person of Interest, White Collar, Nashville, Greys anatomy og Revenge. Jeg har selvfølgelig mange flere, men ikke som jeg kommer på nå i farten. Annet en SKAM. Ja, nå har jeg også endelig fått med meg denne serien. Serien som alle har pratet om i lange tider. Jeg syntes den er verdt å få med seg, og at sesong 2 var oppløftende bedre enn sesong 1. Den ligger på NRK sine sider. Endelig vet jeg hvem William og Nora er. Haha. Jeg henger så sjuukt langt etter. 

2. Ti topperen. Fra tv slave til sprekis! Her i Grenland har vi 10 topperen. Og det er sikkert noe lignende i resten av landet også. Komme seg ut, gå en topp eller to. Finnes virkelig ikke noe bedre måte å svette ut gårsdagens festligheter på! Ikke det at jeg er noe flink på dette punktet, men jeg har det på listen for det er absolutt en godfølelse. Og noe jeg ønsker å bli bedre på. 

3. Les en bok! Dette er heller ikke noe jeg bør preike om, for dette er ikke en av mine sterkeste sider. Men når jeg først finner frem en bok som fanger meg så er jeg stuck. Time etter time går, og jeg glemmer hele omverden rundt meg. "Et halvt år" er neste bok på listen. Jeg har sett filmen og den er bare helt fantastisk. Som leder meg til neste punkt på listen.. 

4. Gå på kino! Gå å se en romantisk komedie, spennede thriller eller en heseblesende actionfilm! Å gå på kino på søndager er så digg! Man glemmer faktisk hele omverden og nyter tilværelsen av å leve seg helt og holdent inn i et eventyr av en film. (I hvert fall hvis filmen er god). Siste filmen jeg så var "Et halvt år" og den satte dype spor. Det er virkelig en av de aller beste filmene jeg har sett, med hånden på hjertet. Og den har inspirert meg til å utføre punkt nr 3 på listen min. Boken står for tur, og jeg gru-gleder meg. For jeg har ikke lyst til å ødelegge den fine opplevelsen jeg allerede har fått av filmen. Filmen sklir rett inn på topp 5 filmer jeg har sett i mitt liv ♥ Så hvis du ikke har sett den enda, gjør det! 5. Lær deg en ny hobby! Er det noe du har hatt lyst til å lære deg, gjøre eller kunne bli flinkere i? Bruk søndagen til å prøve det ut da vel! Lær deg å spille på et nytt instrument, løpe lange turer, voksen-tegning/fargelegging, male, sy, strikke, danse - Ja you name it. Dagen hvor alle muligheter er mulige og det er kun fantasien som stopper deg. Når jeg var veldig innenfor det å lære meg å dekorere kaker så brukte jeg ofte søndagene til nettopp dette. Jeg lagde roser, sløyfer, blomster, babyer, bokstaver og andre tidkrevende ting som trengte øvelse i for å bli god. Slik at når dagen kom å kaken skulle lages, så var pynten allerede klar. 

6. Lage mat og budsjett plan for den kommene uken. Sette deg ned og skriv opp dag for dag hva dere skal ha til middag den kommende uken. Mandag til og med neste søndag. Slik sparer du tid og penger. Det er effektivt og man vet nøyaktig hva man skal handle inn på ukeshandelen når mandagen kommer. Slik slipper du å sitte inne med masse mat som går ut på dato, og man slipper å bruke unødvendig mye penger. 

7. Skype en gammel venn! Har du noen det er lenge siden du har pratet med? En gammel slektning, venninne eller noen du savner i livet ditt? I 2016 er mulighetene enorme til å komme i kontakt igjen! Å du verden så koselig det er! Dette er et punkt jeg absolutt bør bli flinkere til selv også! Faktisk så skal jeg ta mitt eget råd i dag og Facetime vertsfamilien min i USA. Familien jeg bodde hos mens jeg gikk på skole der borte, og som har hatt åpne dører for meg siden. Jeg elsker å prate med dem, og de er ikke lenger enn noen tastetrykk unna. 

8. Det kommer vel ikke som noe sjokk at jeg må nevne å dekorere, pynte om eller ommøbelere huset/leiligheten? Dette er et punkt jeg faktisk er ganske flink på! Haha, til Stians store fortvilelse kanskje? Det er stadig jeg trenger hjelp til å flytte på noe, henge opp noe, eller fjerne noe. Jeg bruker ofte tiden på å henge opp nye gardiner, vaske glass ting så de blir blanke, endre på pyntefatene, knipse bilder og dekorere alt som er. 


9. Lag noe mat som du har hatt lyst til å lage lenge! Eller som du har sjesset på i evigheter! Noe som ikke er hverdags, og som kanskje krever litt ekstra med tid? Jeg elsker å lage mat i alle varianter, og ofte så er det det første jeg tenker på om morgenen når jeg våkner! Haha. Ja, jeg er et matvrak! Dette er dagen for å kose seg litt ekstra. Og for å være ærlig så er et godt hjemmelaget måltid 1000 ganger bedre enn et "levert på døren typ måltid". Søndagsmiddagen den er hellig! 

Men husk! Denne krever planlegging! som nevnt i punkt 6! 

10. Siste punkt på listen er selvfølgelig et godt og langt hjemmespa! Ta et laaangt bad (om du har badekar selvfølgelig) Sett på en Chill liste på spotify, Jeg kan anbefale slow down listen. Den er så fin! Fyll badekaret med badesalt, legg deg nedi og NYT! Kur håret, ta ansiktsmaske, peel huden og ha deg litt velfortjent ME time! Det er faktisk ikke mulig å beskrive hvor viktig det er å tenke litt på seg selv også i hverdagen. For vi er veldig flinke til å tenke på alle andre, og det er dessverre lett å glemme seg selv litt midt opp i alt! ♥ Jeg er ei ekte badenymfe og har vel snart svømmehud mellom tærne.


 

#søndag #blogg #tips #sunday #lazy

Likes

Comments

, Interiør

Hei og happy mandag til dere! I dag kan vi trygt si at mandagsfølelsen er på plass. Det regner, det er mørkt og tungt ute. Ikke akkurat det vi håpet på, for vi hadde et ørlite håp om å ta turen på vannet i dag siden vi har fri. Men det blir det altså ikke noe av! Innetid, kaffekos og avslapning står for tur. Kanskje jeg skal benytte dagen til å rydde litt i kjøkkenskuffene og skapene? Få litt oversikt der. Jeg elsker å lage system i ting, det er altså noe av det beste jeg vet! Fra rot til system! Og apropos system, Som dere kanskje allerede vet, så har jo Stian og jeg et hus som vi har totalrenovert og bygd på. En dag tenkte jeg å vise dere litt før og etter bilder, om det kunne være av interesse. Men i dette innlegget vil jeg vise dere noe av det jeg er aller mest fornøyd med av alt vi har gjort! 

Hvis du spør meg om hvilket rom jeg elsker aller mest i hele huset så er hverken kjøkken eller stue mitt svar. Nei faktisk så er soverommet det rommet som står mitt hjerte nærmest. Haha. Rart syntes du? Nei her inne slapper jeg virkelig av. Og jeg skal fortelle dere mer om hvorfor nå.

Soverommet og walk in delen av huset er rett og slett et nytt påbygg vi bygde under renoveringsprosessen. Det som er så deilig med dette soverommet er at vi har for det første veldig mye luft og lys. Det er et stort soverom (i mine øyne) med en hel vegg kun med glassvinduer. Eller rettere sagt en stor folde dør. Så på sommeren kan vi faktisk åpne hele soveromsveggen og nyte sommerlufta. Den leder ut på en romslig å deilig terrasse som vi ofte sitter på morgningen, for det er der solen er så tidlig. 


Åhh beklager dårlig bilde! Det var faktisk det beste jeg fant i kamerarullen i øyeblikket. 


De siste månedene og året har jeg hatt mye fokus på soverommet for å få det komplett. Foldedøren er helt nydelig, men på et soverom så er det selvfølgelig også viktig at vi stenger alt lys ute. Spesielt for oss som jobber rundskift. Vi legger oss ofte etter solen har stått opp og trenger derfor noen heftig lystette gardiner. Det har jeg heldigvis funnet og istedenfor rullegardin til kr 15 000 som vi fikk pristilbud på, så endte vi på Princess med gardiner til rett over 1000 lappen! Å de kan virkelig anbefales! Ved siden av tv'n, på en rekke Malmkommoder fra Ikea har jeg magasinene mine. Men det er noe helt spesielt med disse kommodene. De har faktisk stor plass i hjertet mitt, for dette var min aller første julegave jeg fikk av Stian! Første året vi var sammen, og jeg hadde bosatt meg i mancribben hans, så savnet jeg virkelig skuffer og skapplass til alle tingene mine. Det var et stort problem, for jeg er jo jente, å eier mye ting! Å når jeg kom hjem på Julaften kvelden etter å ha feiret med med min familie, så hadde han og min nydelige svigerfamilie sittet å skrudd kommoder hele kvelden og plassert dem på langveggen på soverommet vårt. Sånn at jeg kom hjem til en stoor surprise! Jeg ble altså så glad! Bare den omtanken! Å Ikea ligger ikke akkurat rett rundt svingen heller, så det er bare helt spesielt  ♥ Disse fulgte med oss i vårt nye felles hjem, og de skal alltid følge oss! 

Som jeg nevnte i forrige uke så har jeg nettopp mottatt disse flotte sidebordene fra Classic living. Å de ble bare prikken over i'en!  

Jeg elsker de! Det har tatt meg litt tid å spare til dem, men du verden å fornøyd man blir når man har spart til noe og endelig kan unne seg det man har jobbet for! 

Potten med palmen oppi er fra Crazyimport . Sengegavelen er fra Mirame interiør & design.

(N.B Soverommet vårt ser IKKE alltid slik ut! Haha, her er det ryddet og gjort klart til fotoshoot for Instagram!:D )


I tilknytning til soverommet har vi et walk in closet/sminkerom og bad. Jeg ELSKER den muligheten å kunne gå fra soverommet rett inn på klesrom og videre inn på badet. Det siste jeg gjør på kvelden før jeg skal legge meg er ofte å ta et bad. Og det er bare så sjukt digg å kunne traske rett i seng etterpå. Rekker ikke å bli kald på føttene en gang! Hehe. ♥

Ottoman fra TM design

Garderobesystem fra Ikea. Pax. Lyskrone og Rottingkurver fra Feel.


I garderoben er stort sett all innredningen fra Ikea. Pax systemet er helt genialt, og det er virkelig rimelig i forhold til mye annet! Man kan gjøre så utrolig mye med disse systemene, det er kun fantasien som setter en stopper. Kombinasjoner, farger, stammer og reoler. PÅ Ikea sine nettsider finner du en modul og et program du kan bruke for å bygge ditt eget skap. Der får du opp alt du trenger å vite så lenge du har målene på den veggen/rommet du skal fylle. Total kostnad kommer også opp. Veldig kjekt! 

(Håndtakene er fra Riviera Maison)

Sminkebordet er også fra Ikea. Serien Hemnes og det finner du HER

Vi er i hvert fall veldig glade for at vi valgte denne løsningen på tilbygget vårt. Kan ikke tenke meg at vi hadde hatt det noe bedre på noen annen måte.

Hva syntes du? Er det noe vesentlig som mangler eller som burde vært gjort annerledes? :) Kom gjerne med tips! 

Stor mandagsklem til dere! ♥  

Likes

Comments

, Interiør, Crazy import

Hei og god søndag dere ♥

Dette innlegget skulle egentlig vært skrevet og postet i går, men tiden forsvant dessverre litt fort ifra meg. Mine planer endret seg plutselig, og jeg havnet ut på en spontan bursdagsfest etterfulgt av en bytur med gode venner. Derfor blir det litt blågging i dag isteden! ♥ Jeg postet dette på facebook her om dagen også altså,  så dette er ikke helt nytt. Men jeg er da altså en av de få heldige som har blitt plukket ut til å bli ambassadør for nett butikken Crayimport. Hvilket jeg syntes er så moro! Vi er et lite knippe jenter som er plukket ut, og jeg syntes det er så utrolig gøy å få lov til å være en av dem. 

I nettbutikken til Crazyimport vil du finne vanvittig mye lekkert for deg som elsker interiør. Alt ifra møbler, til dekor, til klokker og bilder. Jeg foreslår og anbefaler deg å gå inn å ta en en titt. Masse lekkert til en fin pris. 

Se for eksempel denne Classic potten jeg kjøpte i vinter. Love it! Den er bare så stor, og den alene kan dekorere å lyse opp et helt rom! Jeg bruker den overalt, og flytter på den HELE tiden! ♥

Potten finner du HER Nå er det på tide at jeg renser huden min for gårsdagens festsminke, (som ikke er så veldig festsminkete lenger), pynter meg å gjør meg klar for nok en heidundranes bursdagsfeiring. Skjønne nevøen min Elian fyller hele 10 år i dag!! Å det skal feires! Tante gleder seg! ♥ Følg meg gjerne på snap om du har lyst. (Ellemor30). 

Ønsker dere en deilig søndag videre, så snakkes vi snart ♥

 

#interior #interiør #blogg #crazyimport

Likes

Comments

, Interiør

Hei og good fredag dere! ♥ Uken som har gått har vært utrolig hektisk, men også veldig spennende og gøy. Jeg har fått noen flotte nyheter som jeg gleder meg til å fortelle mer om i morgen! Men først til dagens innlegg. Jeg må bare dele litt av soverommet mitt med dere! For nå begynner endelig ting å falle veldig på plass der inne!  

For et par dager siden mottok jeg disse sidebordene fra Classic living, og jeg bare ELSKER de! ♥ De passet perfekt inn på soverommet, og jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! Merket er Sienna og nettbutikken til Classic living, den finner du her: HER 

Jeg anbefaler deg på det sterkeste å ta turen innom å kikke litt på alt det lekre!  

Bordene er tunge, delikate, perfekte og lyser av kvalitet. ELSK! 

Hva syntes du? :) Jeg kunne i hvert fall ikke vært mer fornøyd ♥ 

Nå håper jeg dere alle sammen har tatt helgen og at dere får en fiin fredagskveld! Her skal vi slappe godt av med bena på bordet og god mat. Mmm. Finnes ikke noe bedre enn den fredags-følelsen! 

#interior #interiør #blogg #fredag #møbler #friday 

Likes

Comments

, Eksteriør

Hei til dere! ♥

Med malingsflekker på fingrene, blader og kvister i hestehalen, brukkede negler og jord under hver eneste fingernegl takker jeg meg fornøyd med dagens gjøremål! Husker dere muren jeg nevnte i forrige uke som jeg skulle male? Det har omsider endelig blitt gjort! Pottene på utsiden av inngangsdøren er plantet, vinduene er pusset, og plenen, den klippet Stian i går. Ingenting er bedre enn når man føler at ting begynner å falle på plass. I dag er ukens egentlig eneste fridag, men siden jeg kickstartet dagen med et møte på jobb så kunne jeg ikke slutte med produktiviteten etter det! Jeg har fått krysset vekk masse på To do listen min i dag og det føles såå godt. Selvfølgelig er det mye som står igjen, men med slik intens jobbing det har vært den siste tiden så er jeg fornøyd med hvert eneste punkt som forsvinner vekk fra den grønne post it lappen min. Det er noe med den følelsen eller hva? Når man faktisk kan ta pennen å sette en stor feit strek over ordene som former gjøremål! Haha, jeg bare elsker det! Legger ved noen bilder av noe jeg føler nærmer seg klart for sommeren. I love Summer ♥ 
Nå skal jeg ta kvelden med et avslappende bad og et flunkende nytt Costume. Litt avslappende tid etter en lang uke og dag. Jeg har jobbet veldig mye den siste tiden, og en lang natthelg står igjen for tur. Bare en liten uke igjen nå så nærmer det seg langfri! Det skal bli så godt! I morgen skal jeg på møte fra morgenen av, for deretter å bake brød, og gjøre noen andre praktiske ting før kvelden nærmer seg og nattskift står for tur. 

Håper dere har en fin kveld, og nyter den solen som skinner ♥

#blogg #sommer #summer #summervibe #flowers 

Likes

Comments

, Interiør

Endelig er ukens (etter min mening) aller beste dag her. Er det ikke fantastisk dere? Årets beste måned og ukens beste dag! Juni er her og sommerfølelsen er 100% et faktum. Solen skinner og gradestokken bikker 30 °C! Det blir faktisk ikke bedre enn dette! På planen i dag står det litt jobb fra morgenen av. Spise lunch på verandaen. Plante de store ute pottene mine, kjøpe friske blomster fordi det er jo tross alt FREDAG. Deretter skal jeg se på at Stian reparerer båten vår, haha. Også om vi er heldige så ender det med en kveldstur i sola på vannet. Men vi får se. Det er ikke alltid ting går etter Eileen's plan, hehe. Det hender jeg planlegger litt mye, men det er greit å ha litt kontroll også!

En ting som hvertfall er 100% sikkert, er friske blomster og lunch på verandan! Etter Caroline Berg Eriksen sitt innlegg på bloggen sin i går, ble jeg inspirert til å lage en blomsterbukett i samme stil. Dama har god smak og greide hvertfall å inspirere meg! Min favoritt blomst er rosa Peoner, og jeg vet ikke om noe vakrere! Å det er vel ingenting som skriker mer JUNI måned en Peoner. 

Turen gikk derfor innom Mestergrønn på vei hjem fra jobb, hvor jeg plukket med meg noen aldeles nydelige blomster. Satte dem sammen til en frisk sommerbukett og pyntet opp inngangshallen vi har nede. På Mestergrønn har de som regel 3 for 2 på en rekke flotte blomster, og det passer jo perfekt når man vil dandere noe eget! ♥

 Jeg har faktisk så og si aldri delt bilder av inngangen vår, Men her er den altså. Vi er heldige som har stor inngang, veldig deilig når man har gjester f. eks og kan servere velkomstdrink med en gang de kommer inn døren. Når vi totalrenoverte ble dette gjort med vilje. Her rev vi flere vegger og skapereoler for å lage stor inngang. Håper dere har en like fin fredag som meg! Jeg skal nyte at jeg har fri hele helgen med masse fine planer med gode venner ♥

 

Likes

Comments