Hei alle sammen!

Jeg har flyttet bloggadresse og blir fra og med nå og finne her:

http://Eileenstulen.org


Håper du vil følge meg videre!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

//Innlegget inneholder sponsede produkter

Hei i tirsdagsmorningen til dere!

I dag blir det faktisk blogging fra ipaden fordi jeg er på ferie, men jeg håper og satser på at ikke dere vil merke noe særlig forskjell.
Øverst på min ønskeliste står det virkelig en bærbar mac som jeg kan sammenkoble med den stasjonære, da hadde bloggingen blitt 10 ganger lettere, selv når jeg er på tur.

Men nok om det, Jeg har nemlig noen spennende nyheter til dere! :D

Fra og med i dag t.o.m torsdag har jeg nemlig fått æren av å dele ut en saftig rabattkode til dere hos selveste Desenio.

Jeg må si at jeg bare elsker de flotte posterne og det utrolig store utvalget Desenio har i sitt bibliotek. Her er det noe for enhver smak og stil, og det er rett og slett et helt komplett utvalg av trendy, moderne, tidløse, sofistikerte, lekre og spennede motiver. Trykk deg inn her for å se det store utvalget.

Kan du tenke deg noe som pynter opp mer enn flotte bilder på veggene? Jeg elsker at man kan forandre uttrykket i et helt rom kun ved å bytte litt på bildene som henger oppe.

Med koden "sweethomeliving" kan du nå spare hele 25% på ditt kjøp! Koden er gyldig i 48 timer og gjelder på alt av postere. Foruten premium posterne. (Gjelder ikke ved kjøp av rammmer, clips eller posterhangers).

Nå og i to dager fremover kan du altså gjøre et veldig godt kjøp av flotte postere med denne koden. Prisene hos Desenio er jo utrolig bra fra før, og med 25% rabatt og fri frakt ved kjøp over 599 er det virkelig ingenting å lure på!

Å fy søren dere, jeg kan virkelig bli godt vant med å sitte i Florida å blogge altså. Med utsikt over turkistblått hav og sandstrand så langt øye kan se, tror jeg virkelig ikke det går an å ha et bedre arbeidsmiljø! Hihi. I dag skal vi ta det helt med ro, sole oss, bade, spise deilig lunch på terrassen og rett og slett nyte ferie livet ❤️.

Likes

Comments

//Innlegget er sponset

Hei i torsdagen til dere ♥

I går hadde jeg en travel dag. I utgangspunktet var jeg på nattskift, men måtte nesten småspringe i seng så fort jeg kom hjem fordi jeg skulle tidlig opp på møte. Eller, det vil si at møtet begynte ikke før klokken 12, men etter et nattskift så er det tidlig nok skal jeg si dere! Hehe. Deretter var det rett på politistasjonen for å bestille meg nytt pass. Jeg oppdaget med skrekk at passet mitt går ut allerede i juni, og det holder ikke for USA turen som går av stabelen om 3 korte uker. Men så endelig etter det, var det tid for etterlengtet egenpleie!

Turen gikk nemlig til min nye FAVORITT negledesigner! Altså dere! Hun er så dyktig! Anna heter hun. og hun er virkelig noe for seg selv! Jeg går ut like smilende fornøyd fra henne hver eneste gang og hun gjør ALDRI, å da mener jeg ALDRI noe feil! Jeg er så lykkelig for at jeg ble tipset av min kjære Frida om å gå dit, for Anna, hun vet hva hun driver med når det gjelder negler!

Ikke bare har hun 9 års erfaring med negler og design. Hun er i tillegg en utrolig hyggelig å utadvent jente. Masse god energi og sprudlende humør. Man blir ordentlig glad av å sitte et par timer i stolen hos henne

Facebook siden hennes finner du her ♥ Der vil du finne oppdaterte prislister og fantastiske tilbakemeldinger fra kundene hennes!

Se på de neglene da dere! 

Da jeg kom til timen i går hadde jeg en nude farge med diamant. (Bilde til venstre) Fargen het Milkshake. NYDELIG farge som jeg var helt klar for å ta igjen! Men så er det gøy med litt forandring også da, derfor endte jeg med lyserosa negler (Bilde til høyre), hvor 1 av neglene er lakket med litt shiny glitter i tillegg. IN LOVE! Utrolig nydelig farge. Spesielt nå som vi går mot våren og lysere tider! Jeg velger å ta dem relativt korte pga av jobben min. Men hun lager dem akkurat i den lengden du ønsker, og selvfølgelig hvilken form du selv foretrekker. Her er det faktisk kun fantasien som setter grenser! Og lurer du på hvor lenge den diamanten satt på neglen min? Den satt som støpt i 4 uker, og var ikke tegn til å dette av før hun fjernet den selv i går. (!!)

En stor glad nyhet for oss jenter er at Anna har åpnet sin egen salong! Som ligger utrolig sentralt til mellom Skien Porsgrunn. Langs hovedgaten hvis du kjører Vest siden mot Porsgrunn, så får du salongen hennes på høyre side rett etter Gråtenmoen. For deg med GPS er adressen er Mosevegen , 3735 Skien.

Salongen hennes er jo så fin med lune, nydelige farger og moderne interiør! Veldig hyggelig!

Og som en ekstra glad nyhet! Nå om dagen kjører Anna en stor kampanje hvor du kan bestille time til Gelenegler/shellack for en venninne, og få 50% avslag på din egen time! You say WHAT! Det er en super god deal, og her kan man virkelig få mye for pengene! Den prisen går det ikke an å slå! i tillegg er hun så nøye at jeg garanterer verdi for pengene! Bestill gjerne timen via SMS på tlf 46 50 09 05. Eller så kan du også bestille via facebook.

Som du sikkert skjønner så anbefaler jeg deg på det sterkeste å ta turen innom Anna's beauty place. Jeg lover du kommer ikke til å angre

Likes

Comments

Hei til dere!

Og happy Monday!

Nå er det noen dager siden jeg tittet innom sist! Det har vært en travel uke og jeg har fått gjort unna masse! Jeg skrev til dere at jeg hadde noen mål for uken. Og noen av dem har jeg fått gjort, mens noen av de står helt klart igjen.

Først og fremst har jeg endelig fått ryddet walk in skapet vårt! Massevis av gamle kjoler og klær er nå historie. Det var litt bittert, for jeg sliter egentlig veldig med å kvitte meg med klær. Men noen ganger må det rett og slett gjøres! Klær som ikke brukt på 3-5 år er det ingen grunn til å sitte på. Da kan heller noen andre få glede av det!

Kjøleskapet er heldigvis også ryddet og skrubbet. Phew, det føles alltid så godt!

Et punkt som helt klart står igjen, uberørt er stekeovnen. Egentlig har det bare blitt lagt mer på dette punktet fordi ettersom solen og vårlyset begynner å titte frem så ser jeg at det er på høy tid å vaske frontene på kjøkkenet også. Så dette punktet ble i grunn bare større! Vaske fronter, glasshyller sprosser og ruter + stekeovnen er nå denne ukes prioritet.

Ellers er det fleste punktene godt i gang! Kostholdet er sånn nesten på plass! Haha. Er det noe som heter en myk overgang? Og en av mine planer denne uken er faktisk å melde meg inn på det lokale treningssenteret! Flink jente ja!

The Blacklist og Homeland har jeg begynt på, men av en eller annen grunn greier jeg ikke helt å slo meg til ro foran tv'n lenger. Har en utrolig dårlig uvane med at jeg sitter å fikler på mobilen samtidig som serien spiller. Og da går man naturligvis glipp av mye. Selv om jeg prøver å overbevise meg selv om at jeg får med meg alt! Note to self: Legge fra seg mobilen når det er tv tid! Viktig å huske på i hverdagen at mobilen ikke trenger å bli med på absolutt alt!

På bildet under kan dere se de fantastiske barstolene jeg har kjøpt på Elegantehjem i Porsgrunn. De er altså utrolig fine! Og de passer perfekt inn med resten av interiøret vårt syntes jeg!

Utenom det vil jeg bare ønske dere en fantastisk mandag, så snakkes vi igjen om ikke lenge! ♥

Likes

Comments

Hei til deg sent i natten!

Nå er det utrolig lenge siden jeg har laget et "før og etter innlegg" med bilder fra totalrenoveringen her i huset. Litt rart egentlig for er det noe jeg syntes er gøy selv også så er det å se bilder av de største forandringene! Når man bor oppi det og ser resultatet hver dag så blir man jo så vant med ting! Men noen ganger føler jeg at jeg må klype meg selv litt i armen å tenke over hvor heldige vi faktisk er. Uten fantastisk god hjelp fra nær familie og venner så hadde vi aldri kommet dit vi er i dag med huset. Takk og lov for god hjelp!

Det er veldig gøy å dele vår historie rundt totalrenoveringen! Kanskje er det til inspirasjon for andre som står midt oppi det og kanskje ikke ser noen vei ut? Vel, det er alltid en vei ut!

Jeg tenkte å begynne med Soverommet og fortelle litt rundt det.

Before//

Her ser du soverommet vårt slik det var før. Eller det vil si at den forrige eieren hadde en liten vinterstue plassert her. Et enkelt uisolert bygg med blekktak, beliggende over garasjen. (Garasjen er bak den blå containeren) Soverommet er den delen du ser til høyre på bilde. Vi fant fort ut at denne kunne vi rive og bygge et tilbygg på selve huset isteden.

Vi satte fra den stund i gang en stor prosess. Det første som skulle gjøres var å rive det som sto fra før. Å her kommer jo da containeren inn i bilde. Rive, rive og rive! Etter bygget var nede og garasjetaket var sikret og avrettet begynte vi med selve byggingen. Og nettopp slik så det ut underveis:

Her sto vi virkelig midt oppi det altså...Jees
During//

Her blir den store foldedøren satt på plass. (Den ser igrunn mye mindre ut på bilde enn det den egentlig er.)

Phew altså.. Er ikke bare bare når det er så store ting som skal flyttes på.. Godt man har mye erfaring og hjelp med seg i slike situasjoner.

Sakte, men sikkert begynner tilbygget å ta ordentlig form!

Mens guttene holder på utvendig begynner vi jentene innvendig. Det skal tapetseres, det skal lages en skillevegg som deler walk-in fra soverom samt egen inngang inn til badet. Og det skal legges både parkett og tak. I tillegg legger elektrikerne opp strøm. Det var litt av en kabal på et punkt! Men så dere! Ble det endelig resultater av all jobbingen! Å hvis ikke jeg husker helt feil så ble det til at vi flyttet inn i huset den dagen soverommet sto klart. 2 hele dager før selveste julaften! Å hvor lykkelig jeg var når vi nådde målet om å være innflyttet til jul.

After//

Jeg legger ved et lite bildedryss av soverom og walk in closet AFTER

Her ser dere fasaden på huset ETTER det nye tilbygget har kommet opp, veranda er bygget og ny takstein er på plass


Å nå til det skumle. Hva syntes du? Legg gjerne igjen noen ord om hva du tenker. Jeg setter pris på alt av kommentarer! Så lenge det er konstruktivt da.

Tvi tvi så lenge

Likes

Comments

Imagine my surprise

Når jeg ble vekket til frokost i dag tidlig på sengen da dere! Herlighet, fikk helt sjokk jeg! Jeg spurte Stian om det var Valentines frokost, men da fikk jeg til svar at Valentines var jo for noen dager siden det!? Haha. Herligste. "Nei Stian, Valentines er i dag..." Men fy søren så deilig det er å bli vekket til en slik overraskelse da dere!

Uansett om det er Valentines eller ikke så er det utrolig hyggelig å bli litt skjemt bort en gang i blant. Det å vise at man setter pris på hverandre er viktig. Spesielt i hverdagen hvor det er lett å glemme å pleie forholdet innimellom alt som skal gjøres.

Men nok om det, Siden det faktisk er valentines i dag så tenkte jeg å komme med et lite tips til dere!

Oasiskule

Så får jeg bare Beklage at buketten er på hell, og rosene begynner å bli litt slitne.

Men for noen dager siden fikk jeg ideen om å lage en oasis kule i denne vasen som jeg fikk av søsteren min til jul. Jeg elsker den vasen og syntes den fortjente en staselig bukett. Jeg dro på blomsterbutikken og kjøpte meg en oasis som jeg la i vann i en bøtte helt til den sakk til bunn av seg selv (Hadde en pose med rosenæring i dette vannet). Skjærte den til så den passet oppi pokalvasen og hadde litt vann i bunnen av vasen i tillegg.

Jeg kjøpte også en pakke med frisk Eucalyptus og hele tre pakker med roser i ønsket farge.

Jeg skråsnittet deretter rosene sånn halv veis opp på stilken og begynte å tre en etter en rose inn i oasisen. Den nedre "ringen" med roser satte jeg rett inn fra siden. Å når den første ringen var komplett begynte jeg med neste ring som jeg skrådde litt mer. Jo lenger opp jeg kom på kulen jo lengre måtte stilken være for å danne kuleformen.

Når jeg hadde satt de fleste rosene på plass lette jeg etter hull eller åpninger. Der det var åpning plasserte jeg en Eucalyptus stilk for å fylle inn. Den lagde også litt liv i buketten og det passet godt med litt grønt innslag.

Å si det at det ble en kule er vel å overdrive. Men jeg ble likevel fornøyd med resultatet. Det er jo tross alt første gang jeg prøver!

Dette er nå snart to uker siden og først nå har rosene begynt å bli litt misfarget! Jeg har tidvis etterfylt med litt vann slik at oasisen har hatt noe å trekke inn. Jeg hadde også en pose med rosenæring i dette vannet.

Men her kunne jeg vært flinkere å satt rosene kaldt om natten. Det har så mye å si!


I'm not perfect, but I'm limited edition

Den er langt i fra perfekt, men øvelse gjør mester! Neste gang blir den kanskje enda litt finere! Uansett så er det en litt annen måte å fremstille en vakker rosebukett på!

Håper alle dere der ute feirer kjærlighetens dag på et eller annet vis! Jeg skal lage en deilig middag etterfulgt av punkt nr 5 på gårsdagens gjøremål-liste.

Fin tirsdag videre til dere alle!

Likes

Comments

Hei til mandag og ny uke! 

Jeg har nettopp våknet etter helgens siste nattskift. Merkelig når det er mandag, men helgefølsen er mer på plass enn noen gang(!?) Slik er det å jobbe skift. Jobb fredag til søndag og fri mandag /tirsdag. Det gir en litt annen start på uken enn en typisk man-fredag 8-4 jobb gir. Men jeg liker å slippe unna den blåmandagsfølelsen jeg! :) Dessuten i dag er dagen hvor jeg flyr ut å kjøper meg i frisk blomsterbukett, og det gjør dagen langt hyggeligere for å si det sånn!

Men likt for meg som alle andre så er Mandagen ukens første dag, og noen ting må rett og slett gjøres.

Idag tenkte jeg at jeg ville dele noen av den kommende ukens mål med dere. Jeg må starte i dag hvis jeg skal rekke å komme igjennom listen..

Ukens mål Nr 1

1. Den første på listen er egentlig litt klisje. Men jeg tenker at nå er det på tide å legge godteriet og godsakene på hylla for en stund! Om 7 små uker setter jeg nesen mot Fort lauderdale, og naturligvis så ønsker man å føle seg litt mer fresh når bikinen skal på etter 8 lange høst og vintermåneder. Ut med godisen og inn med egg, grønnsaker og proteiner.

Ukens mål nr 2

2. Ukens andre mål er en real møkkajobb. Stekeovnen, brettene og stekristen trenger en real overhaling. Og da mener jeg VIRKELIG! Av en eller grunn er det en jobb jeg helst utsetter til siste sekund. Egentlig er det jo utrolig uappetittelig å lage mat i en så skitten ovn, men jeg lærer tydeligvis aldri. Dette er en jobb som kommer til å kreve noen timer med engasjement og pågangsmot for å si det sånn. Haha.

Ukens mål nr 3

3. Mens jeg har ånden over meg så tenker jeg at kjøleskapet også bør få seg en slik runde med skurekluten. Rydde i hyller og skuffer samt skrubbe litt. Jeg har en hel hylle i kjøleskapet med flasker, oljer, dressinger, pestoer og diverse som trenger å renskes opp i. Pluss at både skuffer og vegger har ikke vondt av en liten vask. System i kjøleskapet er så viktig og så deilig.

Ukens mål nr 4

4. Rydde i walk in'en. Samle noen sekker med klær til frelsesarmeen. Vet ikke helt hva det feiler meg, men jeg greier ikke å kvitte meg med klær. Jeg har klær som jeg ikke har brukt på over 4 år i det skapet. Og helt garantert klær jeg aldri kommer til å bruke igjen. Problemet med det er at det blir uoversiktelig og man mister litt kontroll på hva man eier. Så her er det på tide med skikkelig sjau! Jeg må ta et skikkelig tak, å det kommer til å svi, men er likevel verdt det. Hehe.

Ukens mål nr 5

5. Komme i gang med sesong 4 av blacklist! Min all time favoritt serie! Elsker at Viaplay sender episodene fortløpende! Men nå har jeg prøvd å samle opp noen episoder slik at jeg kan kjøre et skikkelig maraton en dag. Jeg hater å ikke se fortsettelsen hvis en episode er dødsspennende ass! Og hvis jeg mot formodning rekker å se opp alt av blacklist så har jeg noen episoder av Homeland som venter også! Yay! Elsker Homeland! Fantastisk serie som kaster lys over noen viktige problemstillinger som jeg vil si er ganske så relle i forhold til dagens samfunn.

Dette var 5 viktige punkter, og jeg håper jeg greier å fullføre dem alle. Jeg skal i alle fall gi jernet fra dette øyeblikk! Kaffekoppen er svelget og jeg får sette i gang!

Jeg forteller til søndag hvordan det har gått med alle punktene!

Ha en fantastisk fin mandag dere, så snakkes vi snart igjen !

Likes

Comments

Hei til dere i søndagen

Dette innlegget må helt klart innledes med å gratulere ALLE fantastiske flotte mødre der ute med dagen! Jeg har ringt å skravlet med mamma'n min i over en time i dag Det er faktisk noe av det koseligste jeg vet! Å de fortjener en slik dag hvor de får en liten oppmerksomhet for alt de gjør og all kjærligheten de sprer!

Når det er sagt så tenkte jeg at jeg ville vise dere litt bilder av kjøkkenet vårt, litt om hva vi er fornøyd med og hva vi kunne gjort annerledes den gangen vi pusset opp. (Og hvor de ulike tingene er kjøpt.) Jeg får veldig mye spørsmål på instagram om de ulike tingene, så derfor samler jeg heller litt informasjon her isteden.

Selve kjøkkenet er fra Norema. Vi satte det inn for 3 år siden da vi totalrenoverte huset vårt. Jeg kan godt lage et før/etter innlegg om det skulle være ønskelig. Det er en god stund siden sist jeg har laget det nå. Anyways, Vi rev det gamle kjøkkenet ned og tok med oss et par vegger i samme dragsug. Det er ganske mye utsikt fra stuevinduene her i huset så vi følte at åpen kjøkkenløsning ville gi oss massevis av lys inn og sikt ut. Vinn vinn. Det har vi aldri angret på.

Selve arbeidskroken på kjøkkenet har av naturlige grunner blitt borte ved den grønne kransen. Der er nemlig koketoppen plassert, og de 2 meterne med benk til venstre for den er som regel dekket av matvarer, kjeler, kniver og kutteplater. I tillegg er kjøleskapet plassert i samme del av kjøkkenet så tilgangen blir lettvint.

Et lite tips! Hvis du er som meg, ELSKER å lage mat, og hvis du skal til å pusse opp et helt nytt kjøkken, så bør du investere i en ekstra stor koketopp med enten 6 soner, eller kanskje til å med en stor ruvende gasskomfyr med mange bluss.

Det var i utgangspunktet ikke meningen at vi skulle ha kjøkkenbord og stoler. Kjøkkenet er designet med egen kjøkkenøy hvor vi har to barkrakker plassert. Å det første året hadde vi kun dette. Men så ble drømmen om et kjøkkenbord vi kunne bake pepperkaker på til jul for stor. Så Stian var verdens snilleste og snekret et til meg som vi hadde i lang tid. Men det var avlangt og firkantet, dessverre litt upraktisk i forhold til kjøkkenet. Nå har vi dette bordet fra IKEA. Helt perfekt størrelse på det i forhold til plassen det står på, og i tillegg er det rundt. Jeg elsker det bordet og tror aldri noen gang at det blir byttet ut. Serien heter Ingatorp og kommer i både sort og hvitt. Her finner du bordet.

På bilde kan det se trangt ut rundt kjøkkenbordet, men det er ikke det. Vi har stor og romslig plass.

Her står jeg i spisestuen og tar bilde inn mot kjøkkenet. Slik ser kjøkkenøyen ut fra utsiden. Vitrineskaper i glass som vender ut i stuen. Veldig fornøyd med det. Er så kjekt og ikke minst ganske pent istedenfor å ha helt lukkede dører. Og som du sikkert har regnet ut nå pleide det altså å være en vegg som strakk seg fra pipa til veggen på andre siden. Der vi har valgt å sette inn øy isteden. Øyen står helt inntil pipa som kommer nå midt i rommet. Og det har vi vært fornøyd med. Var mye tanker å spekulering rundt dette.

Når vi bygget trodde jeg faktisk at langveggen til venstre på bilde over skulle bli der jeg sto å kokkelerte, baket kaker og diverse. Men det er det absolutt ikke. Den lange benken står mest og trekker støv faktisk. Haha. Angrer litt på at ikke jeg hørte på min kjære mamma og lot overskapene gå helt ned mot kjøkkenbenken der. Vi har jo så mye benkeplass fra før at denne blir litt til overs.

Den knaggrekken som dere ser på enden av kjøkkenøyen er virkelig en etterspurt knagg rekke altså! Aner ikke hvor mange ganger jeg har svart på denne på insagram. Den er fra Riviera Maison, og du finner den Her Den er faktisk en av de detaljene jeg er veldig fornøyd med.

Benkeplaten vår er av laminat. Slitesterkt og veldig praktisk. En dag ønsker jeg meg benkeplate i sort stein. Det er drømmen!

Kjøkkenkranen er fra Comfort 

Den var også ganske omdiskutert her i huset for å si det sånn. Stian kunne ikke skjønne at det var nødvendig med en kran med hele to hendler. Tungvint og gammeldags syntes han. Jeg derimot elsket designet og tenkte utseende før praksis. Jeg angrer til dags dato ikke. Veldig flott kran, som er enkel å stille inn temperaturen på til tross for at det er nettopp to hendler.

Det eneste jeg kan si er at jeg til tider savner å ha en kran som jeg kan trekke ut å skylle hele den store vasken med, som en dusj. Men jeg savner det ikke så mye at jeg hadde vært villig til å bytte ut den nåværende likevel ;)

Siden vi totalrenoverte et helt hus på en gang, så er det nesten en selvfølge at vi måtte ha et visst budsjett og forholde oss til. Vi måtte tenke oss godt om på hva vi valgte å brukte penger på. Dette er overhode ikke det flotteste og dyreste kjøkkenet til Norema. Men det er et tidløst kjøkken med mange gode og praktiske løsninger. Stort er det også. Mye skap plass og mye for pengene

Kjøkkenet er kanskje det rommet i huset jeg tilbringer mest tid i, det er viktig å trives å ta smarte valg i slike rom.

Hvis du lurer på noe så det veldig hyggelig om du spør! Jeg svarer etter beste evne! Så håper jeg dere får en fantastisk fin dag videre i søndagen. Her står det 12 timers nattvakt å venter. Men så skal det bli godt å treffe sengen i morgen tidlig da. Vi snakkes!

Likes

Comments

God Morgen alle sammen! 

Og hei til deg! Det er kanskje ikke helt morgen lenger heller? Det har muligens vippet over til formiddag, Hehe. Jeg har stått tidlig opp etter nattskiftet fordi jeg har så mye ordne i dag. Så den elskede to do listen er skrevet og jeg står mer en klar med tusjen for å stryke ut ting etter ting. I bakgrunnen går nettopp denne sangen på full guffe. Av en eller annen grunn har jeg lagt min ELSK på den sangen! Den er så fin! Stemmen hennes er så perfekt altså! Kaffen er rykende varm og jeg er klar for å sette i gang.

Men først må jeg si at i går rundet jeg hele 60.000 følgere på Instagram. Jeg er helt satt ut! Fantastisk moro! Å når dere er så snille og gir meg så mye fine tilbakemeldinger på det jeg gjør, så blir det en fryd å fortsette. Jeg har fått så mange nye bekjentskaper og muligheter via Instagram. Det er nettopp det som gjør det så moro! Er det lov å være litt stolt nå?

I tillegg elsker jeg å følge med på alle de vakre bildene som dukker opp av mine nye bekjenskaper på Instagram. Norge er full av vakre, flinke, omtenksomme, talentfulle og kule folk ass! Så moro å følge dere!

Kanskje jeg skal lage et innlegg om hvordan jeg begynte med hele denne interiørgalskapen? Det er jo tross alt min ALLER største hobby i livet!

Ville egentlig bare titte innom å ønske deg en fantastisk dag. Jeg må sette igang å få gjort ting her nå hvis jeg skal rekke alt. NYT dagen dere!


Likes

Comments

1. Your parents are right 99,9 % of the time

Vi begynner hardt ut med denne. Men så er det også helt sant. Livserfaring og kunnskap er menneskets sterkeste kort. Jo eldre man blir, jo mer erfaring sitter man inne med.

2. Do what you love, do it often and do it unapologetically

Aldri føl deg dum, eller hold deg selv tilbake på grunn av hva andre tenker, sier eller gjør. Det er en gave at du har funnet noe du elsker å gjøre i livet, bruk det til det beste og elsk det!

3. What doesn't kill you, makes you stronger

Dette er visdomsord til 100! For fy søren. Opp igjennom livet er det helt klart at vi møter en masse motbakker og vanskelige situasjoner. Både situasjoner som andre tilfører oss, eller som vi tilfører oss selv. Når stormen roer seg og du kommer ut på andre siden. Da er du uten tvil enda sterkere, mer reflektert og mer klar for livet enn noen gang.

4. Celebrate the little things

Denne er viktig altså! Livet blir så mye lettere og lystigere hvis man faktisk gir seg selv en grunn til å feire! Det første steget til å få en god dag er å smile med en gang du våkner! Nettopp fordi du våkner! Her har jeg masse å lære av mitt eget punkt!

5. Greet everyone you meet

Det å faktisk hilse på noen! Det har mye å si det! I alle sammenhenger. Hvis ikke du vil bli oppfattet som en avvisende og lite hyggelig person da riktignok. Nei, hils å smil til folk du møter på gaten, går forbi på jobb eller til personen du sitter ved siden av på flyet eller i frisørstolen. Et smil sier mer enn 1000 ord og kanskje du nettopp gjorde dagen til vedkommende litt hyggelige! Eller din egen..

6. Be patient

Åhh Denne altså. Dette er det punktet på listen jeg kanskje selv har mest å lære av. Jeg er ingen tålmodig person, ting kan ikke skje fort nok og det skulle egentlig helst skjedd i går. Vær tålmodig med tingene du selv ønsker skal skje, og ikke utsett eller skyv ting til side av det du ikke vil skal skje. Det kan bli både dyrt og stygt om du velger å ta den lettvinte veien!

7. Always carry tampons, lipstick, hair elastics and chewing gum in your bag

Oh yes. Disse tingene, You never know when you need them!

8. Be kind to others

Denne er viktig. Jeg fatter ikke hvorfor folk skal være ufine mot hverandre. Du vet aldri hva andre går igjennom her i livet. Vær snill og god mot andre! Så har i alle fall du ditt på den rene!

9. Ask for help

Ikke vær redd for å be om hjelp en gang i blant. Vi alle trenger det. uansett. Det viser styrke og mot å be om hjelp.

10. You don't need everyone to like you!

Dette er nok en som er utrolig vanskelig å svelge for mange. Spesielt for oss jenter. Vi er så vanvittig opptatt av hva andre tenker om oss og at alle MÅ like oss til en hver tid. Vet du, det går faktisk ikke an det. Det vil ALLTID være noen som vil si, tenke eller føle noe stygt om andre. Haters er overalt og vi blir ikke kvitt dem. Lær deg selv å godta deg for den du er! For det er det som virkelig teller. Hva andre tenker, sier eller gjør er likegyldig.

11. Take care for those you love

Man vet faktisk aldri når livet snues på hue, ta en ekstra telefon, send en ekstra melding, eller ta et uventet besøk hjem i ny og ne

12. Your group of friends is going to change

Dette vil du merke opp igjennom livet at ting skjer. Life happens. Skole, jobber, utdannelser, kjærlighet ja alt skjer. Og det skjer kanskje på andre siden av jorden. Venner flytter og nye bekjentskaper kommer til. Selvom vennene dine blir spredd over hele landet, eller kanskje verden så betyr ikke det at dere ikke er venner lenger. Tvert om! I 2017 er er vi heldige med sosialemedier og muligheten for å bevare vennskapet er større en noen gang. Men ikke la det stoppe deg i å møte nye bekjentskaper og danne nye relasjoner altså.

13. Those who never believed in you, prove them wrong!

Det er mange der ute som ikke ønsker andre suksess. Ofte går det ut på sjalusi eller missunnelse. Eller rett og slett dårlig etikk. Forget about them and move on! En dag er du sjefen dems uansett! ;)

14. It's ok to cry

It sure is. Noen ganger er det rett og slett det vi trenger å gjøre. Etter en god gråt, kommer det ofte et smil

15. Self doubt will be your greatest downfall! 

Hvis det er noen som kan ødelegge for deg, så er det faktisk deg selv! Vi er alle vår største kritiker. Ha heller troen på deg selv, og på at du tørr å feile! Når du slutter å tro på deg selv, så blir fallhøyden skyhøy.

16. Adults are not really adults

Hehe. Denne ass. True that. Man tenker alltid at de voksne aldri gjør noe galt. Men sannheten er at de er ikke det granne bedre enn ungdommen på visse ting. They make mistakes, just like we do. Life happens

17. Be humble, don't brag

Vær litt ydmyk. Ikke skryt deg selv opp i skyene og tro at du er bedre enn andre. Det er tegn på dårlig selvtillit å svakhet. Vær deg selv, uansett yrke, status eller livssituasjon.

18. Life is easier when you write to do lists

Mulig jeg har sagt det før. Men livet er så mye enklere når man skriver ned lister over alt man har å gjøre. Den følelsen av å ha 20 punker på en liste, også stryke dem ut en etter en. Helt fantastisk! Så her bør man skrive ned både stort og smått!

19. You don't stay young forever så enjoy it while it lasts! 

Jeg fyller 30 år i år. Need I say more? Haha

20. Love, Love with all your heart!

Ikke vær redd for å elske! Elske familien din, kjæresten din, vennene dine, dyrene dine, hobbyene dine og ikke minst; ikke vær redd for å elske deg selv! Enough said!

Likes

Comments