Hej jag ska berätta lite granna om hur jag känner och mår i vardagen.

Jag är 16 år och är då född 2001 så jag går första året på gymnasiet, under hela mitt liv så har jag känt mig ledsen upp och ner.

Jag har alltid tyckt om att hänga med kompisar och så, men jag har alltid någonstans känt att jag inte har passat in, de kan ibland kännas som jag är ett spöke och så vidare, fast de har blivit mycket bättre nu, men kan fortfarande känna den känslan.

Nu har jag upplevt mycket och har utvecklas mycket, men de känns som jag är en ensam varg, fast hoppas de bli bättre snart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, jag har varit oaktiv på min blogg i över ett år nu! På grund av att jag inte har haft intresse och sånt, men en tjej i min klass har börjat blogga nu och då tycker jag att "varför startar jag inte upp bloggen igen?"

Jag kanske ska presentera mig?! jo jag heter Felicia Hällström, född 16 juni 2001 och går på gymnasium i Uppsala som jag snart har bott i 2 år.

Om jag nu kommer iång så kan ni gärna ge förslag på ämnen som ni vill jag tar upp eller bara nått ni vill veta om mig <3

Tack för att du läste så ses vi, kram<3Likes

Comments

Förra helgen(5-7aug) åkte jag upp till min hemstad och vart upphämtad från resecentrum av en gammal vän. Vi åkte då till aggusundet där lägret var och efter kanske 30minuter då kom min efterlängtade älskling Mikaela, vi typ sprang imot varandra och fick största kramen någonsin, vi hade grillning på kvällen den fredagen, sedan på lördag morgonen vid 08:00 så började det åska samt dundra jättemycket sa att vi alla vaknade så det regnade till efter lunch då det fanns palt och sill/potatis, fast jag tog palt för jag tycker inte om sill, men efter det gick vi ner och badade i havet på högra sidan av lägret. Sedan gick det över till ungdoms möte vid 15:00 och någongång efter 17:00 kom min älskade Mamma, Albert och mormor och hälsade på , fast Albert ville bara vara med på grillningen men sedan vid 21:00 åkte dem hem och vi andra hade möte, sedan var det nattinatti. Söndag morgon var lite segare, men vi kom upp till frukosten och paknining därefter samt hade några av oss hjälpt att göra tårta till festmåltiden, men innan det var det dop och det var jag och min vän Emilia som döpte oss, men efter allt detta åkte jag hem med 15:53 tåget till Uppsala , jag sov inte på hela vägen och var framme vid 21:00, men det var en underbar resa💕

Likes

Comments

Asså Gud! Tänk på fredag vid 09:00 åker jag upp till Örnsköldsvik från Uppsala för att vara där på ett aggusundet läger typ med dem som har anmält sig att vara med från Centrumkyrkan/pingstkyrkan , och detta är ett läger i en helg samt så är jag så lycklig att jag ska få göra detta och jag tro jag tillomed håller på att få glädjetårar. Och om allt går bra med byten och sånt så är jag framme vid centralen vid 16:00 och det bli en spännande resa upp för då ska jag åka upp till Örnsköldsvik alldeles själv och det blir som ett uppdrag att vissa det att jag ska Kunna resa själv och vara mogen nog att resa själv så jag är jättetaggad!!❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Jag är så nöjd med dem här, och är glad att jag kunde köpa dem av mina födelsedags pengar från storasyster, hennes sambo och storebror.

Likes

Comments

Denna morgon vaknade jag och efter några minuter kommer min fostermamma och knackar på dörren och säger "jag måste prata om något viktigt" eftersom jag bara ligger på sängen under täcket så svarar jag " varför då , och att jag nyss hade vaknat" då höjer ton läget och säger att "hon måste hämta tvättmedlet" och jag svara "varför måste du göra det nu" och då bli hon surare och säger "ska Pernilla göra det eller?! Vi håller på att städa!" Då frågar jag " varför hon låter så himla sur" och då svarar hon " ja för du är så jävligt otrevlig/uppkäftig" och går.
Själv undra jag vad jag har gjort , jag svarade ju bara på vad hon sa i en LUNGN ton, nu tänker jag , Åhh denna börjar ju bra.... Eller inte...

Likes

Comments

Nu så är det den 26:e juli och det är morgon med sol, efter en ganska bra dag igår med båt och vatten skoter så hoppas jag att det ska bli samma idag eller bättre.

Likes

Comments

Nu så börjar dagen gå mot sitt slut och nu på kvälls kvisten, så har vi fått go fika och busat och lekt.

Likes

Comments

Efter att ha varit med en bra vän och sedan köpt ny bekini underdel samt en ny vit bh, så är det dags att ta bussen till kavarö som jag sitter i nu och jag hoppas att när jag kommer fram så få jag sova, ha en bra dag!💕

Likes

Comments