Header

Ja nu är de exakt 7 dagar kvar till planet lyfter hem till Sverige, längtar otroligt mycket dit, ni får inte missförstå mig, älskar att vara i Italien och är otroligt tacksam att jag har fått den här chansen att uppleva allt det här, men någonstans djupt inom mig hade jag mest utav allt velat uppleva det med min familj, blir aldrig samma sak om man inte är omgiven av dom man älskar eller tycker om. Idag kommer jag att jobba det vanliga passet i restaurangens frukost/ lunch servering och hoppas att det kommer vara mycket folk så tiden flyger iväg, kan inte vänta tills jag får sova ut. Känns la som ett rätt tråkigt inlägg om jag inte skriver de jag kommer sakna något otroligt mycket, arbetskamraterna, dom får en alltid att le, att känna sig som en i gänget och som att man vet att dom räknar och litar på en. kommer nog starkt fundera på att åka tillbaka till hotellet bara för at träffa personalen en gång till.

Big love to them! Här är en bild på 3 av dom arbetande och förhoppningsvis får jag chansen att ta lite mer bilder under dagen annars kommer dom när jag har slutat och kan ta mig ner i helgen.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det här är nästan helt sjukt, jag kan knappt fatta att jag skriver det, det har nu snart gått 4 veckor sen jag satt på en häst rygg.... För er som inte vet känslan så ska jag beskriva den för er : Hästen är ett djur med förståelse och inger en massa trygghet, har du hittat rätt häst har du hittat en vän för livet. Jag har ju inte någon egen häst men rider både privathäst och för en tränare på ryttarklubben, och för mig som sagt så har jag riktig abstinens vid det här laget och det känns som om det är evigheter sen och inte bara 4 veckor. Under året som har gått har några hästar kommit och fått en egen liten plats i mitt hjärta,  

Philosophie även kallad Fia

Fia är en av dom härligaste hästarna vi har i stallet, alltid glad och samarbetsvillig och en jättebra lärare, alla barn älskar henne och tro det eller ej men denna damen utbildad i LA i både dressyr och hoppning, Det är hon som är mitt val på hoppträningarna för ska man komma någon stans måste man ha någon som kan lära ut.

 Miss Trigger

Trigger är en travare och har varit hos ägaren Ida i ungefär 2 år, en glad och snäll tjej som fortfarande är under utbildning men som oftast gör allting med ett gott hjärta ( hon är ju ett sto och ibland kommer sto fasonerna fram ) fick några underbara stunder ihop med henne och hon stärkte mitt självförtroende en del men pga skolan fick jag sluta.

Katrina

Hon är en häst för sig, enligt mig en glad tjej, enligt alla andra en sur kärring. Hon försöker alltid sitt bästa, vill alltid väl men säger även ifrån när man gör för mycket fel, ( kan även hända att man blir avkastad efter hindret om man inte gjort på hennes villkor). kan man grunderna och vill komma till nästa steg är hon helt klart det första valet, hon har en väldig fart och är utbildar LA i dressyr men LC i Hoppning.

 Trish Molly

Vad ska man skriva om lilla Molly? jo att hon är en klippa, en riktigt underbar tjej, storyn bakom detta kortet är att jag aldrig tyckt att vår kemi stämt in på varandra, har aldrig tyckt att hon varit min typ av häst men i somras ringde dom från stallet och ville jag skulle komma och motionera henne. efter mycket om och men med mig själv satt jag upp och till min förvåning var det som att allt klaffade, till och med över bommarna kändes det helt naturligt och hon galopperade rakt in i mitt hjärta. Är utbildad i LB i både hoppning och dressyr.

Likes

Comments


Ja nu på morgonen är det som varje dag den här veckan, mitt morgonpass, ända skillnaden från igår är att jag har sovit otroligt bra inatt vilket gör att jag känner mig som en studsande kanin. Igår gjrde jag inte så mycket mer än att jobba och att ha italienska, känns som att mina dagar blir så enformiga om jag ska skriva om samma saker varje dag. 

Men som sagt idag är det tisdag, åå underbara tisdag, idag är det nämligen 7 dagar kvar tills vi packar våra väskor och åker till Rom, ska bli så roligt att få spendera lite "semester " här när allt annat man gjort känns som endast jobb, det blir en rolig upplevelse och jag kommer ta en massa bilder som kommer ut på kvällen eftersom hotellet vi bokat ska ha något slags wifi. Ne nu ska jag dra mig till jobbet, blir inga tidsinställda under dagen eftersom jag inte vill väcka Julie och Louise med att blogga för mycket så kika in strax efter 3 så återkommer jag då puss.

Likes

Comments

Ja nu blev detta för min del ett väldigt tidigt inlägg, känner att jag helst skulle vilja ligga kvar i sängen hela dagen som jag gjort hela helgen men nejdå här ska de upp och jobbas. Ska ju egentligen inte klaga för jag hade verkligen inte gillat att bara sitta flera dagar och inte gjort någonting, det är inte min stil, det ska hända mycket. 

Han ju inte blogga igår då eftersom när vi kom hem kl 22 var internetet åt skogen så det får bli nu istället, vi tre girls tog oss till en restaurang här i Pescara downtown för att äta lite god pizza, det är absolut den godaste jag har ätit här men det fanns en enda dålig sak med stället.... när dom serverade efterätten som var någon mousse med karamell sås så fick Julie och Louise bränd sås.... min var den ända som var någorlunda okej, när vi sa till så fattade han inte vad han skulle göra åt de så vi gav upp, betalade notan och konstaterade att pizzan = bra, efterätt = sämst.

Nä nu ska jag sticka till jobbet, jobbar med Nino och Ivo idag, först dagen i frukostserveringen, blir spännande ha det bäst!


Likes

Comments


Det jag gör när jag känner att nu är det nog, nu vet jag inte vart jag ska ta vägen eller helt enkelt nu har jag varit för lat för länge, det är att springa, det löser en massa tankar, får mig att känna mig 10 gånger starkare + att träning är bra.

Hej sötisarTog mig en runda på endast 3 km men luften här är så tjock när den är varm så att springa längre kändes nästan omöjligt idag, hoppas på bättre luft i veckan. Ha det bäst!

Likes

Comments

Igår var vi som sagt i Pescara igen, eller som jag kallar det : staden av förvåning. 

Det ser ut som en stad med massa flärd, dyra affärer och rika människor men kollar man extra nära hittar man sina små guldkorn, ni vet ett sånnt som ser inbjudande ut och har massor med goda saker.Vi har hittat vårt, ett vanligt cafe på utsidan men på insidan ser de ut som taget ur en film, söta servitriser, trevlig personal och bakelserna+ milkshakes som bara får en att smälta, borde skaffa ett i Sverige.

Det var som sagt en festival/marknad  igår så vi stannade och kollade på gatuppträdarna   och vi fastnade för en favorit, dom stora bubblorna och barnen som jagade i sina försök att spräcka dom var som en throwback från min egna barndom, så fint.

Likes

Comments
I helhet så är det fruktansvärt vackert här!

Likes

Comments

Något du verkligen saknar?  - Jag saknar verkligen min familj nu när jag är här borta annars är det att sitta på hästryggen.

Vad skulle du helst vilja göra just nu? - Jobba

Beskriv dig själv - Jag är en arbetsnarkoman när jag väl jobbar men är jag ledig är jag en riktig latis

Vilken årstid är din favorit? - Hösten ( min födelsedags månad, annars är dom alla lika )

Din favorit grej att göra på fritiden?- Helt klart att sitta på hästryggen, annars åker jag gärna bil med vänner!

Vad för kläder trivs du bäst i ?  - Trivs bäst i Jeans och linne men kan även gå i klänning och högklackat


Likes

Comments

Har haft riktig Oktober längtan, här ser man inga färgade löv, känner inte den friska luften efter en regnskur och man har inte samma promenad längtan här. Ge mig Oktober på riktigt!

Likes

Comments

När jag fyllde 18 fick jag av min äldsta barndomsvän ett vackert halsband med ett hjärta i, det fick mig nästan att börja gråta, så fint är det. Jag har det alltid på mig när jag jobbar, så jag påminns om att hon stärker mig när något blir svårt, och även så hon vet att jag tänker på henne varje dag och kan inte vänta tills jag får se henne igen! ❤

Likes

Comments