Många har undrat vad som hänt med mötet therese skulle ha med loreal, hon fick avboka två tidigare möte med dom för hon har varit sjuk, men de bestämde sig att ha ett telefonmöte efter hon hade avbokat men dom ringde aldrig, men i dagens vlogg hade hon ett telefonmöte med dom och hon berättar vad loreal sa under telefonmötet.

''Loreal säger dom inte har ett eget labb där dom testar på djur, dom använder inga ingeresser som är testade på djur i sitt smink. Men dom har valt att sälja sitt smink på den Kinesiska marknaden och för att komma in i Kina så måste någon myndighet där testa sminket på djur. Loreal anser att den kinesiska marknaden är viktig då jag antar att de tjänar mycket pengar på det. Therese kommer inte börja använda loreal.''

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Grattis till Therese Lindgren som blivit verifierad på instagram. Snart har hon också en halv miljon följare woop woop 👏🏼

Likes

Comments

Många har nu reagerat mycket på att Lisa har lagt upp mycket videoklipp på dockor, hon har fått starka reaktioner och många frågar vad som hänt med skönhetskanalen. Vi själva tycker det är mindre roligt att kolla när hon visar upp sina dockor men vi får hoppas att sminkvideosarna kommer tillbaka.

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Hej Alla! Vi kommer uppdatera allt mellan himmel och jord om vad som händer i youtube världen, vi vill inte skapa något hat eller liknande utan vi vill att man ska kunna gå in på en plats där all info finns samlad.

Har du något tips om något just du tycker att vi borde skriva om? Kontakta oss då på swedishyoutuber@hotmail.com

Vi kommer försöka uppdatera om så många YouTubes som möjligt.

Likes

Comments