​Gå förbi människor o synas vara stark i det inre

Medan det egentliga är en rak motsats

Svag som en insekt, knäcka är enkelt att göra

 

Gå förbi människor o ingen har ett an
om det som föregår i huvudets grå

Men varför är frågan

Det verkar, att svar på denna fråga inte är stämplad

 

Gå förbi människor är något av det hemska

För en medvetenhet om att de kan se ditt inre existerar

Frågan är i det fall: skadar det människan att fråga omnågons mående

 

Gå förbi människor är något känslomässigt krävande

Det dåliga måendet syns

Ingen individ tar sig ansvar att ens fråga den känsliga

Ignorans när den är som starkast 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Varför går det så segt att göra sina studier? Har inga svårigheter med de, men det är väldigt enkelt att tappa koncentrationen!!

Likes

Comments

Känner mig så hopplös och oduglig - varför vet jag inte riktigt. Känslan nästan kväver mig. Vill göra något men kroppen låser sig bara - varför vet jag inte riktigt. Vill sluta med att bry mig men det kan jag inte - varför vet jag inte riktigt. Avsluta allt vill jag göra. Orkar inte mer - orkar inte tänka eller utföra, bara sitta stilla o stirra.

Likes

Comments

Ber om ursäkt för en väldigt dålig uppdaterad blogg.. Brukar skriva texter till bloggen men inte riktigt våga posta de..
Min plan var att lägga ut en matbild varje dag men så blev det inte riktigt - har ramadan 4&5 bilder men resten existerar nt riktigt.. Tyvärr
Det är väldigt mycket som händer om dagarna, känner att mycket vill man verkligen skriva ner, men att man inte riktigt orkar med det.. Så ännu en gång får vi hoppas på en förbättring ❤️

Likes

Comments

# övre bild - iftar: lax med créme fraîche och fetaost sås till pasta
# nedre vänstra bild : frukt > körsbär och blåbär
# nedre högra bild -sohor: snabb nyttig "cheese cake"*

*1)krossa marine kex - lägg det som första lager i skålar
2)häll i någon flytande ost eller grädda som andra lager. Jag använde mig utav keso
3) ett alternativt tredje lager pålägg kan vara sylt som jag använde, men annat så som nutella kan också fungera ❤️

Mat Ramadan 3

Likes

Comments

# vänstra bild och mellersta bild - iftar: lasagne
# hägra bild - sohor: risifrutti ❤️

Mat Ramadan 2

Likes

Comments

HAHAHHAHA känner bara för att säga att jag är medveten om att jag är den allra sämsta bloggaren just nu.. Men vi får väl hoppas på att det förbättras till senare 💞

Likes

Comments

Kommer lägga upp varje dags iftar (fastbrytande mat), samt sohor (sista dagens måltid).
# vänstra bild - iftar: linssoppa, irakisk spenat o kött gryta.
# högra bild - sohor: ugnsbakat finfördelat äpple blandat med kanel och överstrött med havre

Mat Ramadan 1

Likes

Comments

Ingen människa är perfekt. Varje individ har brister. Chansen att förbättra sig finns alltid. Många ger sig den möjligheten till att förbättra sig när klockan slår in ett nytt år, och andra när solen välkomnar lång lov. För mig som muslim ser jag alla dagar som bra dagar att utveckla sitt inre, fast att vissa är mer bra än andra.
Ramadan är en månad som de flesta muslimerna öppnar sina ögon, håller sig ifrån att synda samt ber och bönar om föråtelse. Men någon med en sådan svag själ som min, blir denna månad som bortglömd så fort den passerat. I år vill jag förändra detta. Ramadan 1437 ska bli min förutsättning att bli den person jag vill bli med guds vilja.
🕋
Ramadan är en fin månad...
En månad där gemenskap bara är förnamnet. Det är en trygg, positiv och kärleksfull månad. En helt fantastiskt själslig månad. En månad där man får chansen att reflektera över sitt egna liv, ens inre.
Utöver detta så är det en månad där god mat serveras! ;)
Sedan avslutar man den fina månaden med Eid – dagar för att fira den fastan man nyss utfört.
Efter denna dag brukar alla nytta jag gjort vara bortkastat men i år kommer jag ta vara på det. En förändring är tvungen o ske förr eller senare, denna chans är inget för mig att blunda för. Mig lik kommer jag inte att uppfattas som, efter detta. Nu får man bara hoppas på att gud förlåter ens tidigare synder. För gå vidare med livet på ett bättre än tidigare vis, utan skuldkänslor, det är något jag gärna vill.
📿🕌📿🕌📿🕌📿

Likes

Comments

Jag brukar inte ha svårt att skriva om hur jag har det i minaEGNA anteckningar, är jag medveten att någon läser eller kommer läsa det jagskrivit blir det helt plötsligt mycket svårare att formulera mig. Jag föredraratt hålla tyst än att öppet tala om mina största problem som till vardagspåverkar mitt välmående. Jag känner mig så svag och värdelös. Ord brukar intekunna sättas för det jag känner. Ständigt aktiveras denna tanke: andra har detvärre än mig!

Oviktigt känns det varje gång jag vill utrycka mig för deproblem som existerar i mitt vardagliga liv.
Liksom, chansen att det jag skriver uppfattas som ovettig är stor. Men vore jaghelt en uppriktig person skulle jag nog säga att skrivande om mitt liv skulle beröramånga. Jag är en sådan oärlig person mot mig själv att jag ignorerar de känslorsom genomsyrar mig varje kväll. De brukar inte ha ett stort värde hos mig, menändå lyckas de påverka mig makalöst. Jag har formats som person av densituation jag lever i, men jag lovar den är inte grov nog att tvinga på enförändring. I mitt stadie skulle en förändring av livet ha otänkbara storaföljder, följder grövre än situationen själv.

Ett hopp ja har är att detta slags av skrivande kommer bäramed sig positiva effekter …

Likes

Comments