Tävlingar

Ny vecka och nya roliga tävlingar! Här har du mina favoriter denna vecka. Lycka till ; )

  • Halsduk, mössa och matchande örhängen från Vero Moda. Avslutas den 20/10.

https://www.instagram.com/veromodabergvik/

upload.jpg

  • Presentkort hos Jollyroom värt 2500 kr. Avslutas den 23/10.

https://www.instagram.com/ulrikaaforsberg/

upload.jpg

  • Värdecheck på 5000 kr på valfri soffa hos Soffcenter. Avslutas den 20/10 kl. 13.00.

https://www.instagram.com/soffcenter/

upload.jpg

  • Paket bestående av den klassiska Lyngbyvasen till ett värde om 2976 kr. Avslutas den 21/10 kl. 13.00

https://www.instagram.com/trendenser/

upload.jpg

  • Brunch för två på Radison Hotel i Helsingborg. (Jag bor på Limhamn så det låter som en härlig utflykt). Avslutas på söndag vecka 42.

https://www.instagram.com/stylingbydenice/

upload.png

Tipsa gärna i kommentarerna om du känner till fler bra tävlingar denna vecka!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Inredningstips

Nu har jag varit igång och bloggat i nästan en månads tid. När jag började blogga hade jag en del idéer om vad jag ville att bloggen skulle ha för innehåll. Men med tiden förändras saker och ting och ju mer jag skriver desto mer känner jag att jag hittar min nisch - vad JAG tycker är roligt att skriva om och vilken blogg JAG hade velat läsa.

Jag har "surfat" runt mycket på andras bloggar och många tar upp samma saker. Trenderna är oftast desamma. Hemnet dyker upp titt som tätt, H&Ms nya lyxiga sovrumskollektion, "flashiga" inredningsprylar och mode som ingen vanlig dödlig har råd med. Detta gäller självklart inte alla, men jag saknade en blogg som min där ute ; )

Jag vill visa att det går att få till en bra känsla för sitt hem utan att bli ruinerad. Många av mina egna möbler och inredningsprylar är antingen begagnade eller gåvor. Men det tar inte för den sakens skull bort mitt inrednings- och modeintresse ;) Jag fascineras också av dyrgripar, men älskar sökandet efter något liknande i en lite billigare prisklass. Problemet är såklart att det inte alltid går, och då kan jag tycka att ett dyrare alternativ är ok, när det kommer till någon enstaka pryl. Dessutom är det roligt att blanda dyrt och billigt. Det blir då mer personligt. Jag inspireras även av en "medveten enkelhet" och minimalism, ett organiserat hem som inte innehåller onödiga prylar, att inte överkonsumera men ändå bo och leva i ett hem jag trivs i. Det går att kombinera allt detta och ändå få till ett snyggt hem ;)

Detsamma gäller mode! Jag äger en vinterjacka som kostade x antal tusenlappar i inköp, men den har jag haft och använt i 8 år. Vissa plagg däremot känner man att man vill byta ut med jämna mellanrum, varför det återigen passar så bra att blanda dyrt och billigt!

Med detta sagt har jag därför gått igenom bloggen och ändrat titeln på flertalet av mina inlägg från "dagens trend" till "vardagslyx". För mig är vardagen och det enkla livet det jag gillar bäst, utan att tumma på den lyxiga känslan ; )

Likes

Comments

Dagens trend

Nu när hösten är här så känns det skönt att vira en scarf runt halsen. Jag gillar de i lite tunnare material som enligt mig själv passar lika bra till alla höstens och vinterns olika ytterplagg. Jag är inte så förtjust i de stora stickade halsdukarna, jag har provat båda modellerna och det duger mycket väl med den tunnare även vid riktigt kyliga dagar. Det är dessutom mycket snyggare och mer bekvämt. Här kommer några riktigt fina ;)

Säg gärna vad du tycker i kommentarsfältet, eller tipsa om dina egna favoriter!

Now that autumn is here, it feels good to wrap a warm scarf around your neck. I like scarfs in a bit thinner material, which also matches all the different outdoor clothing in the autumn and/or winter. I'm not so fond of the big knitted scarves, I've tried both models and it works well with the thinner even on really cold days. The thinner model is also much nicer looking and more comfortable. Here are some of my favorites ;)

Please let me know what you think in the comment section!


Likes

Comments

Minafavoriter

Vad tycker du om mina favoriter bland inredningsbilder på Instagram idag? 😙

Kommentera gärna och tipsa om dina favoriter!

How do you like my favorites of the day?

Comment and let me know what your favorites are.


Likes

Comments

Dagens trend

Kanske ännu en grej som är "onödig" men hur snyggt är det inte?? Jag hade gärna använt den som ett komplement till sitt/liggplatser i vardagsrummet, eller varför inte bara som den är vid en tom vägg tillsammans med en snygg matta under en cool tavla eller något? Den känns bara så lyxig! Här följer ett antal exemplar i olika prisklasser och vissa finns även i andra läckra färger :)

Perhaps another thing that is "unnecessary", but it sure looks pretty! I would have liked to use it as a complement to the normal sitting areas in the living room. Or why not just in front an empty wall with a nice rugg underneath, maybe a cool painting or something above it? The daybed just feels so luxurious! Here are a few examples in different price ranges, and some are also available in other gorgeous colors :)

Kommentera gärna och tipsa med era egna favoriter!

Please comment with your own ideas!

Likes

Comments

Minafavoriter

Massor av snygga inredningsbilder dyker upp på Instagram och det här är mina favoriter denna söndag:

There are a lot of gorgeous interior pictures on Instagram, and these are my favorites this sunday:


HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/SCANDINAVIANHOMES/


HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/INSIDEINTERIORSTORIES/


HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/NAVELSAKER/


HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/MYSCANDINAVIANHOME/


HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/BAREMALIN/


Följer ni dem inte redan så kanske ni gör det efter ni läst detta inlägg 😉

If you´re not already following them, you might consider doing it after reading this post!

Likes

Comments

Dagens trend

Jag förstår inte var man hittar alla snygga midjeväskor! Jag ser de överallt, på alla coola tjejer därute, men jag lyckas inte hitta dem själv. Igår när jag var i Köpenhamn så dök de såklart upp på, enligt mig, trendriktiga tjejer och jag blev sjukt inspirerad och sugen på att leta vidare efter midjeväskor igen. Här har jag lyckats hitta några snyggingar och de får gärna vara lite större, så coolt!

Kommentera gärna med dina bästa förslag på snygga midjeväskor!

I can´t seem to find all the nice bum bags on Internet! I see them everywhere IRL though, on all the cool girls out there, but I can´t find them myself. Yesterday, when I was in Copenhagen, all the trendy girls had them and I became inspired to go on an Internet hunt again. Finally I´ve managed to find some goodies I love, so cool!

Please comment with your own suggestions of gorgious bum bags!

Likes

Comments

Dagens trend

Jag har blivit varse om att ullmattor äger! De är sköna att gå på, lätta att dammsuga, de ligger på sin plats och åker inte omkring (särskilt när man ska dammsuga de) och de är ursnygga. Jag äger själv en men hade gärna bytt ut några av mina övriga bomullsmattor också. Det enda negativa är att man inte kan tvätta de själv men jag har faktiskt märkt att det är förvånansvärt enkelt att torka bort eventuellt spill med vanliga våtservetter och om man som jag gillar den grå färgen på mattor så syns inte fläckar särskilt mycket då heller ;) Här följer några exempel på mina favoriter.

Tipsa gärna om dina favoriter i kommentarsfältet!

I really like wool rugs! They are comfortable to walk on, easy to clean, they stay in their place (especially when you go over them with your vacuum cleaner) and they are gorgeous. I own one but would like to replace some of my other cotton mats as well. The only negative aspect is that you can´t wash them yourself, but I have actually noticed that it is surprisingly easy to wipe off any stains with ordinary wet wipes, and if you like the color gray, you don´t notice any spots anyway ;) Here are some examples of my favorites.

Please give us your tips by writing a comment!


Likes

Comments

Dagens trend

När man nu har gått in för det här med tedrickande så behöver man ju så klart en tekanna! Det finns sååå många fina där ute och här har jag valt ur mina favoriter.

Kommentera gärna och länka dina favoriter nedan!

I recently started drinking tea so now I need a beautiful teapot! There are sooo many nice teapots out there and here are some of my favorites.

Please comment and link your favorites below!


Likes

Comments