Header

Paulina har varit och tagit lite bilder med fotografen Citty som driver THE HIGH ISSUE. Här är några av bilderna som togs, för att se mer av bilderna så klicka här.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så är vi oftast vana att se Pernilla Wahlgren. 

Pernilla har förlängt sitt hår under lång tid men nu så har hon plockat ut dem och även klippt av en hel del av sitt hår. 

För att det var så slitet.

Här är en nyklippt Pernilla. Likes

CommentsAlla kändisar får någon gång en sida publicerad i sitt namn, antigen på Facebook eller Instagram. Denna gången så har Johanna Toftby blivit utsatt. Det var någon i helgen som skapade ett Instagram konto och la upp bilder på henne och hennes barn.

 

På sin Instagram så skrev hon 

"Någon störning när man snor någon annans identitet. Har man inget eget utseende man gillar eller vad???" 

Efter bara några minuter så var tydligen kontot borttaget. 

Hon har tydligen råkat ut för sånt här innan av att folk har skapat fejkkonton. Någon har skapat ett Facebook konto i hennes namn. Men det som var värst var när hon hamnade på en dejtingsajt. Där personen la upp bilder på hennes familj och massor av andra bilder.

Likes

Comments


Isabella och Odd har båda lagt ut en bild som föreställer Jeppe ifrån Paradise Hotel och en killarna ifrån "De tre vännerna och Jerry". De jämför honom med Erik ifrån serien "De tre vännerna och Jerry". 

Likes

Comments


Annica & Marcelo började sin helg med att träna ett tuff pass med Extremefit. På lördagen så hade de tydligen rejäl träningsvärk och tog det lugnt på förmiddagen för att sedan träffa DennisAnja från Paradise Hotel och Adam Lökholm. Efter det så gick de på bio och såg Wolf of wall street. Sen igår söndag så blev det även lite mat ute på en restaurang. 

Likes

Comments


Äntligen så har Bingo och Katrin bestämt vad deras lilla son kommer att heta. Han kommer alltså att få namnet Rambo. Katrin har skrivit en liten text om att hon först ångrade Ringos namn men att hon nu älskar hans namn. 

Tror säkert att hon kommer att ändra uppfattning om hans namn snart. Likes

Comments

Kissie skriver idag i ett inlägg om att hon hade svårt att sova och att hon då fick ta några sömnpiller för att kunna sova.


Kissie var i går och gjorde nya naglar. Hon visste inte hur hon skulle göra utan det blev dessa. 

Vad tycker du?

Likes

Comments


Better Blogging Nouw