Betyg: 3,5ugglor

Handling: Miriam är thrillerförfattaren med smak för det makabra, vilket har haft en förödande effekt på hennes kärleksliv. När hon tar sig an en skadad, men attraktiv, främling förvandlas hennes lugna lantliga tillvaro drastiskt. Jonathan är en skepnadsskiftare på flykt undan flocken som dömt honom till döden. Vad han har gjort för att förtjäna sin dödsdom vet han inte. Hos Miriam finner han en fristad, men vågar han tro på en framtid eller kommer det förflutna att hinna ikapp honom?

Kommentar: Till en början var jag skeptisk. Den här boken ligger så långt ifrån My comfort zone det bara går. Romantik och skiftare är inte vad jag brukar läsa om.

Först blev det ganska mycket "cringing" för att det kändes väldigt mycket twilight. Men när Sara drog en parallell med Stephanie Meyer kunde jag andas ut och läsa boken med andra ögon. Och till min överraskning gillade jag boken.

Den var lättläst och enkel att komma in i. Dessutom, om man som jag har problem med skiftare, så är det här en bra inkörsport om man aldrig läst om det förut. Skiftandet är en stor del, men tar inte över hela handlingen vilket uppskattades.

Handlingen i sig var mestadels tilltalande men vissa delar känns som att det skulle kunna ha gjorts bättre. Jag måste medge att jag även skrattade högt på vissa ställen! Språket var bra och det var inte många stavfel, vilket jag uppskattar i en bok. Däremot fattades det ord i vissa meningar men jag kunde se förbi det.

Överlag var det en bra bok, jag läser mer än gärna uppföljaren till ensamvarg. Hade jag en tonårsdotter skulle jag ge henne denna som present vid födelsedag eller liknande.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments