Hej! Förlåt att jag varit borta. Den senaste veckan har varit väldigt stressig. Vi har gäster från USA,jättemycket prov inför terminens betyg,,luciatåg,repetitioner,konserter,avslutningar,,fotosessions e.t.c. Jag har också varit sjuk i en vecka så har sjukt mycket skolarbete att ta igen.

Min pappa ska vara med i tidningen CHEF och när de skulle fotografera var jag hemma så jag fick vara med på vissa bilder.

Julen är snart här omg. Känner mig inte alls förberedd. Har inte köpt några julklappar och inte packat någonting inför vår resa.

En av mina bästa kompisar har kalas imorrn och jag har glömt att köpa present.. Ska försöka be mamma plocka upp något.

Har ni sett riverdale? Den e såå bra. Min favorit karaktärer har alltid varit Jughead och Fp Jones. Känns typ som om jag är helt ensam om att gilla fp. Det kom ett nytt avsnitt idag som jag ska kolla ikväll. I senaste avsnittet sjöng Betty,Veronica och Archie låten "mad world" ch den finns nu ute på spotify och jag ÄLSKAR den.


Shiit kom på att jag har franksa prov imorrn. hejdå

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är fortfarande sjuk. Har stress över att jag missar massa saker i skola,n. Gjorde precis klart en uppgift i fysik om penicillin. Googlade runt medans och såg en artikel om att pesten spidits på madagaskar i år. Tyckte det var läskigt men vet dock inte om det är sant. När jag är sjuk äter jag typ bara keldas tomatsoppa. Jag har ingen aning varför. Det är typ min standard "sjukmat". En av mina bästa kompisar fyllde år idag men jag kunde inte komma och gratta henne. Om jag kkommer till skolan imorrn får jag nog gratta henne då. Har sätt ut min favorit serie på netflix och är nu på min andra omgång. Min kompis sa att den serien skulle tas bort från netfix den 31 december så försöker titta på den så många gånger jag hinner. Ska också försöka hitta alla säsonger på dvd (besatt...). Min dator laggar ganska mycket idag så ska nog få låta

576691.jpg (250×250)

Likes

Comments

<Idag har jag varit hemma från skolan. Har haft feber och inte kunnat sova på hela natten. Vi hade prov idag som jag tyvärr missade. Ska försöka plugga lite till ett fysik prov och ett franksa prov vi har på fredag.
Ska försöka rota igenom några lådor och hitta en kamera så jag kan få ta lite nya bilder. Senare i veckan har jag konserter,prov,läxor och ja lite allt mmöjligt man behöver göra. Mina lärare ger oss så mmycket läxor just nu.

Likes

Comments

Hej, idag är det först advent. Jag älskar julen. Men det känns typ som att julfeelingen inte kommit i år. Snön har inte kommit och alla försöker komma in i julstämmningen men typ ingen lyckas. Vet inte det kanske bara är jag.

Julmat. Alltså svensk julmat är inte gott. Vi äter också samma sak till alla traditioner. Till påsk,jul och midsommmar äter vi rutten sill,julskinka,köttbllar,potatis och prinskorv. Jag hatar värkligen julmat.

Likes

Comments


Nu när det är kallt älskar jag att komma hem efter en kall dag och sätta mig ner med en varm dryck och titta på netflix. Så mina bästa tips:

Chai latte: Vet inte riktigt vad jag ska skriva om dessa drycker så tar liksom icas beskrivning. "Caffè latte eller chai latte? I början på 2000-talet var det många som valde den kryddiga och söta tedrycken från Indien. Med varm, skummad mjölk och smaker som kanel, ingefära och kardemumma är denna latte ett roligare och godare alternativ till en vanlig kopp te." - Ica. Receptet :https://www.ica.se/recept/chai-latte-722828/

Vit varm choklad: Alla gillar ju klassikern varm choklad. Men jag lovar att vit choklad är SÅ MYCKET GODARE. Recept: https://www.coop.se/recept--mat/recept/v/varm-vit-choklad/

Horchata: Hittade inte en svensk beskrivning och orkar typ inte göra en hehe. Google vettja (:

Skapa din hemsida gratis!

Likes

Comments