Header
View tracker

Hej hej!
Nu är det högtid att ha allting färdigpackat och klart i resväskan. Igår, valde jag att jobba bara för att kunna spendera längre tid med mina härliga kollegor. Det kändes så sorgligt att säga hejdå till alla som jag hade lärt känna och trivts med under dessa sex veckor. Detta var en fantastisk erfarenhet. Jag är väldigt tacksam över att ha fått chansen att, åka med.

Haimaa :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Då var det dags att åka hem! Igår jobbade vi vår sista praktikdag och det kändes tråkigt att lämna alla!

Efter jobbet drog vi till Gunwarf quays för att åka upp i Spinnaker Tower. Det var en häftig upplevelse, man såg över hela Portsmouth. Sen åkte vi för att köpa en present till vår värdmamma.

Just nu packar vi de sista och vi båda tycker det känns jättetråkigt att lämna det här! Vi trivs väldigt bra och kommer sakna det här!!!

Här kommer en lista på saker vi kommer sakna mest!😂

🔹Hänga med roommate hela tiden😢
🔹Jobbet och alla underbara kollegor!
🔹Alla nya människor vi träffat under resan!

Vi båda är jätteglada att vi gjorde den här resan, vi har fått uppleva så mycket och lärt oss massor!

Vi skulle båda göra om det om vi hade möjligheten och rekommenderar absolut folk att söka till detta!!!

Tack för att ni följt våran resa! Nästa gång är det vi som följer er😉

Ida&Anna

Bästa praktikplatsen gav oss detta👆🏼😍

Likes

Comments

View tracker

Tjoo allihopa!!!

Sista dagen spenderades med en sista shoppingrunda innan Spinnaker Tower. Inget jättespeciellt egentligen men ett måste att göra när man är här så vi körde en sista minuten😉 (bokstavligt talat, vi kom dit 30 min innan det stängde haha)

Imorgon åker vi somsagt hem, en väldigt lång resdag så man kommer ju vara rätt så död för evigt typ. Men det ska bli skönt, samtidigt som man kommer sakna detta jättemycket. Tillbaks till sitt gamla liv lite.

Anyways, här är lite dåliga bilder från Spinnaker!!

Likes

Comments

Hej allihopa,
Förra helgen var jag i London.
En helt fantastik stad och skulle lätt åka tillbaka dit för att se mer. Jag var där i nästan 3 dagar och tycker nästan att det var lite för lite, dagarna bara flög iväg.

Idag är det även vår sista dag här i England helt ärligt så känns det skönt att få komma hem trots att det har varit bra här så får man lite lätt hemlängtan efter 6veckor borta ifrån familj och vänner.

Vi hörs

Likes

Comments

Hejhej!
Nu är sista helgen kommen, det känns jätte konstigt att snart åka hem. Man har blivit så van vid allting nu, praktiken, att vara utan sin familj osv.
Känns tråkigt att lämna denna stad samtidigt som det ska bli riktigt skönt att komma hem igen!

Imorgon ska jag & Jenny börja packa, kommer bli väldigt intressant om man får plats med allt och om man har övervikt eller inte😋 trodde inte jag skulle shoppa så mycket som jag gjort....

Idag är det tyvärr jätte dåligt väder här så vi har inte planerat något för ikväll, vi får se hur det blir!

På söndag klockan 11 hämtar taxin upp oss här, och då beger vi oss hem mot Sverige igen!

/ Beatrice

Likes

Comments

Whats up Aniara👋🏼

I måndags var vi lediga så vi åkte ner till Gunwarf quays och kollade bio😍

Idag har vi jobbat och vi var även på ett möte med training vision. Vi sa även hejdå till en annan praktikant som vi lärt känns här nere som ska tillbaka till Spanien imon😢 Eftersom vädret är asnice här så gick vi till ett cafe där dom hade sååå många olika sorter utav kulglass och det va dom godaste glassarna vi någonsin ätit haha!! (Albert Road, nära vår praktikplats)🍧

Likes

Comments

Som rubriken lyder, nu har lilla jag blivit 18 och detta firades i London med min pojkvän som kom ner! Hade världens mysigaste helg verkligen, sjukt roligt att fått åka till London två helger i rad!!

Nu är vi inne på sista veckan och kan helt ärligt säga att jag längtar tills jag kan packa min väska och sätta mig på flyget hem. Känner att jag har gjort mitt här för längesedan, men samtidigt vill jag vara kvar ett tag till!! Tyvärr är det praktiken som gör att jag bara vill lämna detta, skulle jag och Bea haft en bättre praktik tror jag att vi absolut hade velat vara här längre!

Denna veckan kommer gå jättefort, det tror jag verkligen. (Hoppas det också!) har ingen aning hur jag ska palla gå till skolan på måndag då vi landar så sent men det löser sig la😂

Har inget jag direkt vill säga mer så här får ni bilder jag kan lägga upp enligt våra regler😉

Likes

Comments

Hej hej, nu är det bara en vecka kvar här och jag har som rubriken säger, varit väldigt dålig med uppdatering. Men det som har hänt är förutom att jag har jobbat är att jag åkte till London två gånger! Den första gången var det med 2 kompisar från Sverige, vi bodde på ett trevligt Bed & Breakfast och den andra gången så kom min mamma först ner till Portsmouth och bodde en natt på mitt hotell och sedan åkte vi upp till London.

I London så gjorde jag massa kul, b.la. så såg jag flera sevärdheter, gick på fotboll och träffade mycket olika (konstigt) folk och cyklade runt i Kensington och Chelsea

På praktiken flyer allt på, jag lär mig mer och mer och får träffa mer och mer folk och nu inför sista veckan så känns det tråkigt att man snart kommer behöva lämna sina trevliga kollegor

Nu kommer lite bilder från London!

Likes

Comments

Hej allihop!
Klockan är strax före ett och jag har väldigt svårt för att, somna :/
Här får ni lite bilder på vackra Portsmouth, när min Esmé och Mike gick ut med Skye och jag följde med. Det var helt magiskt! (Detta var den 20:e mars, vilket innebär att, det var ett tag sedan).

Godnatt! Vi hörs!
Haimaa :)

Likes

Comments

Hej hej :)
Nu är det hög tid för mitt namn att synas bland alla andra inlägg. Det känns lite svårt att hänga med. Det har redan gått en månad sedan, vi anlände i Heathrow och åkt vidare till Portsmouth. Det är klart att, man har hemlängtan, men nu när man har vant sig vid allting, vill man åtminstone ha en månad till eller kanske lite mer, hehe :) Portsmouth är en stad, som jag verkligen kommer att besöka i framtiden.

Nu till praktiken.
Jag har gjort mycket utav det, som klassificeras som dagliga arbetsuppgifter. För ett tag sedan, fick jag en administrativ. Vi fick in nya grejer, det vill säga, oanvända, ("brand new"). Jag fick packa upp, checka listan, som medföljde och bocka av för allting, som vi hade fått. Sedan, fick jag ta grejerna ut till butiken. Jag har även fått ta kläder på våra skyltdockor, vilket jag tycker är jätteroligt. Där får man ju också, visa hur kreativ man är. Jag har vid många tillfällen jobbat ända fram till stängningsdags, och även jobbat en lördag.

Nu till lite fritid.
I fredags, åkte jag till London och spenderade helgen där. Jag sov hos min mammas supersnälla vännina, som bor i Stratford, London. Jag hade en grym helg där!

Vi hörs!
Haimaa :)

Likes

Comments