View tracker

Var i Umeå igår också men bara över dagen! Det är så sjukt mysigt där älskar verkligen Umeå. Och såklart träffade jag Sara och vi var på stan! Och jag shoppade såklart en massa mer saker! :p 

Köpte fina pigment som jag var tvungen att pröva och sen så köpte jag ett läppstift från Mac som också var perfekt! Vart väldigt nöjd över sminket, men det är klart det blir fint när man bara ska vara hemma, haha. Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tänkte berätta om min dag ifall det skulle vara intressant även om jag bara har varit hemma och knappt kunnat äta och så har jag typ hostat ihjäl mig! Inte så kul sen har jag hunnit se Now you see me, har sett den förut och den är såå bra! Har även hunnit höra lite musik och halvstäda lite. 

Men godnatt nu, bloggar säkert lite imorgon ;) 

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag varit till tandläkaren och fått min räls i överkäken, det gick sjukt bra och har inte haft ont förrän senare nu ikväll. På ungefär 2 månader får jag på nedrekäken också!


Likes

Comments

Var i Umeå i helgen och sov hos Sara, det var sjukt mysigt. Vi shoppade och så var vi å fikade och en massa mysigt! Tänkte lägga ut en massa bilder från helgen.

Likes

Comments

Igår blev jag också 17! Var ändå relativt lugnt igår var hemma större delen av dagen och åt tårta. Fick också en massa fina presenter som jag kanske slänger upp en bild på sen om jag har tid. Och så fick jag pengar som jag kan spara till Umeå resan.


Powerking woop

Likes

Comments

Hallo, idag har familjen varit till Kalix och gått runt i lite affärer, bara tagit det lugnt med andra ord. I måndags var vi till Vasa, vi åkte från Umeå med Wasaline till Vasa då. Det var skitmysigt trots att de bara var över dagen, vi har på Tropiclandia, som är ett nöjesbad i Finland. Och imorgon blir det Luleå med Sara, fett taggad för jag har fått lönen från sommarjobbet idag. Det blir dock inte att storhandla då jag ska till Sara i September och hälsa på henne i Umeå, älskar Umeå. Och sen blir det att spara till nästa år till typ en resa eller för att ha råd att tatuera mig, haha.

Likes

Comments

Skrev i förra inlägget att pappa hade beställt lite kläder, en bomberjacka och en svart klänningen! Båda passade perfekt! Är så förtjust i båda! De kommer verkligen komma till användning då jag får det i födelsedagspresent, haha. Mobilen dog innan jag fick en bild på jackan och baksidan av klänningen. Men jag tänkte att jag lägger in bilden som jag hann ta. Det Känns också förjävligt att marknaden är slut imorgon, vart tog dessa 4 dagar vägen? Har haft så sjukt kul har åkt så mycket karuseller och en massa annat, eller näe typ bara det. Nä skämtosido men gud vad kul jag har haft, sjukt mysigt har det varit. Längtar redan till nästa år! 

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen igen. Måste bli bättre på att skriva men jag glömmer bort. Jag har iallafall sommarjobbat klart och nu väntar jag på pengarna. Man kan säga att jag är delvis hundvakt åt världens sötaste hund Panzer. Nu är det också bara 2 dagar kvar till marknaden som jag har längtat! Och igår så beställde pappa lite kläder åt mig för jag fyller ju år snart (1 månad kvar) haha.

Likes

Comments

​Det finns så mycket jag ångrar, något jag däremot inte ångrar är att jag har tagit avstånd från de människor som inte gör mig gott eller som inte får mig att må bra och känna mig trygg. Att jag har suttit i en rättegång och se honom bli friad för något han hade gjort. Saker som jag ändå alltid kommer minnas även om jag gärna sluppit. Alkohol som är en stor del av ungdomen och tonåren är inte konstigt alls, men att dagen efter inse att man har skämt ut sig eller gjort något dumt är inte lika kul. Det är många oansvariga beslut jag har fattat och inte kan ändra, men vad spelar det för roll nu? Det är inget jag kan ändra på och vad är meningen att gå runt hela livet och ångra saker som jag gjorde för flera år sedan. Men här är jag idag livs levande jag klarade det, allt de jag har gått igenom och allt jag fått stå ut med har gjort mig till den personen jag är idag. Jag har lärt mig av mina misstag och en del saker håller jag mig ifrån andra kommer jag göra om igen. 

Likes

Comments