// Vilken dag det har varit! Vi började tidigt med att checka ut från hotellet på Macau för att ta färjan över till Hong Kong. Utsikten som vi möttes av när vi äntligen fick se stadens skyskrapor som sträckte sig upp mot himlen var helt fantastiskt. Jag har aldrig varit med om en så otrolig kontrast som Hong Kongs fantastiska byggnader mot de tropiskt bevuxna bergen och det turkosa vattnet. Efter våra båtturer checkade vi in på hotellet och tog en snabb dusch innan vi begav oss ut på lite shopping, sightseeing och slutligen ett besök på den populära marknaden på Temple Street. Nu är det dags för lite sömn innan morgondagen sätter fart med nya äventyr.
 

Likes

Comments

IMG_4673
 
// Nu är vi äntligen framme i Macau efter över 20 timmars resande. Efter att ha blivit bemötta av en gigantisk fontänshow och jättediamant i hotellets entré bestämde vi oss för att gå ner till polen för att ta det lite lugnt med tanke på den enorma jet-lagen. Men förutom att sova till ljudet av plaskande vågor (de har alltså en vågmaskin i poolen) har vi dessutom fått pröva på lite underbar kinesisk mat och vandrat runt bland de hundratals märkesbutikerna som kan hittas i samma byggnad som hotellet. Nu är det dock dags för mig att krypa till sängs, längtar redan tills jag får öppna ögonen igen och påbörja dag två här i underbara Macau.
 

Likes

Comments

IMG_4702

 // Här kommer några bilder från vår nyligen påbörjade resa. Vi lämnade Umeå vid lunchtid för att ta planet till Stockholm. Där möttes vi av ett lite försenat plan, så vi passade på att ta in lite sushi och växla pengar innan vi begav oss mot gaten. I skrivande stund sitter jag på planet (som till min stora överraskning har wifi) och har svarat på lite mail, redigerat inför en kommande vlogg. Nu har kabinpersonalen nyss släckt lamporna, så jag tolkar det som att det är dags för att försöka få lite sömn för att se till att vi är pigga inför när vi landar imorgon. Kan ni gissa var vi är påväg? 

Klicka här för att komma till min officiella blogg och se fler bilder från resan >>

Likes

Comments

Hej finaste! Hur fint är inte mitt nya hemma-sett? Jag är helt kär. Att komma hem från skolan eller jobbet och äntligen få byta om till något skönt må ju vara en av de bästa känslorna i livet, där emot brukar resultatet av detta ofta bli mer bekvämt än snyggt. Därför blev jag extra taggad när mitt paket från Fashionnova kom hem i slutet av förra veckan. Nu kan jag äntligen kombinera bekvämlighet och mode, och det är deffinitivt inget jag tackar nej till.  

I samarbete med Fashionnova

LÄS MER HÄR >>

Likes

Comments