Header

Känner mej inte allt för aktiv här just nu. Har en liten svacka & känner ganska mycket stress just nu. 

Ehm ja. Förlåt. Bjuder på en bild ifrån när vi grillade i Alingsås för någon vecka sedan (

Ses.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Här har vi mina senaste cravings, Disney cravings! Jag är en Disney älskare sedan barnsben och ser lycka i varje klädesplagg här. Sidan Hot Topic säljer sen ett tag sedan tillbaka en drös med fantastiska kläder, inte bara Disney utan annat underbart med. Har beställt utav dom förr & då klickade jag hem två par thights med Lejonkungen på ena paret & Alice i Underlandet på det andra paret samt en tank top med Mufasa & en liten Simba på. Ska lägga upp i ett annat inlägg så ni får se (: 

Älskar dom plaggen & är några utav mina favoriter i garderoben! Kika in sidan vettja och förälska er som jag gjorde.


1. The Little Mermaid Ariel Grotto Swim Girls Tank Top

2. The Little Mermaid The Human World Hobo Bag

3. The Little Mermaid Ariel Sketch Girls Tank Top

4. The Lion King Proud Parents Girls Tank Top

5. Alice In Wonderland Tea For Two Girls Tank Top

6. The Lion King Simba And Rafiki Girls Tank Top

Likes

Comments

I lördags var det dop för lille Abbe & då var det klänningsdags! Använder klänningar så sällan att folk jämt blir chockade när jag trillar in på ett ställe med en på mej, haha (: En grå klänning med ett fint tryck på, ett par ur gamla tights med dragkedjor på & ett par svarta kilklackar fick det bli. Inte så ofta jag känner mej så ''tjejig''. Vart en ett fint dop med fika efteråt, en bra lördag!

klädseln jag hade i lördags ( - skorna)


face pic

Likes

Comments

Idag har jag fixat mitt hår, tacka gudarna för det! Äntligen långt hår igen. Känt mej så ''naken'' utan mitt långa hår! Love it <3Väldigt nöjd chey, tummen upp!

Likes

CommentsNah,
inte direkt. Här sitter jag med min nyvakna kropp och mitt huvudvärkande huvud. Just nu är jag vaken ofrivilligt vid den här tiden, på min lediga dag. Min plan vart att somna om när N hade gått till jobbet, menar vem vill inte sova lite längre när man är ledig? 

Men ack så fel jag hade. 

Sveriges sämsta granne fick för sej att spela hög dunkadunk musik så mitt golv vibrerar! Så det var förgäves.. Vart bara å stiga upp. Snart rinner min bägare över på riktigt! Detta är inte första gången han startar musik på morgonen, JA MORGONEN, mellan klockan 07:00 och 08:30 tycker han det är okej & så gormar han så det ryker ut på det.

Vad har dessa människor innanför pannbenet? Det är inte okej någonstans att göra så. Jag säjer inte att det är förbjudet att lyssna på musik, men vid den tiden är det VERKLIGEN inte okej! Urk. 

Idag är jag lite små hatisk, men det känner jag att jag får lov att vara.

God Morgon människor, hoppas ni haft en bättre morgon än mej.


Detta finger går till Sveriges sämsta granne!

Å till andra människor som beter sej på samma sätt som honom.

Likes

Comments

 Får lite gåshud såhär på morgonkvisten, så jäkla bra! Emily Kinney & Lauren Cohan som både är med i The Walking Dead serien som sjunger låten The Parting Glass & den andra låten är sjungen utav  Emily Kinney/Tom Waits Hold On, båda låtarna finns med i serien. 

Lyssna å njut.

Likes

Comments
Saknar sönder den fuktiga luften och dom 35 varma graderna som vart varje dag i två veckor. 

För här sitter jag och fryser med en bultande hjärna på köpet. OH! Sorg, ge mej den Thailändska värmen nu! 

Blir ju bara trött utav att huttra här för mej själv, usch. Nej nu ska jag gå och lägga mej i den stora varma sängen och drömma tillbaka.

Gnight.

Likes

Comments

Jag. Måste. Spara. Pengar.

Slank in på sidan Talkingclothes och kärade ner i mej i några plagg! Speciellt dessa oxå då jag har en thing för döskallar, jag ÄLSKAR döskallar <3 Passa på att kika in butiken då dom har 15% rabbat på grejorna (: Bifogar länkar till tröjorna under bilderna!


 

LÄNK TILL;

Tröja Nr. 1

LÄNK TILL;

Tröja Nr. 2

Likes

Comments

Dags att försöka ta tag i sin blogg nångång?

Likes

Comments