View tracker

Hade så mysigt igårkväll hos Eva med Lovisa. Vi pratade i många timmar om livet. Ikväll ska jag vara hemma och bli frisk till helgen. Även imorrn. Då är det hersby hooligans årliga amerikanska fotbollsmatchen. Men eftersom jag inte längre går hersby så får jag inte gå. Hemskt. Det var fan bland det coolaste jag varit på i ettan förra året. Men i år blir det myskväll med mamma. Kul det med. På lördag ska jag på 20års fest hos Felix. Det blir andra bullar!

Nu sitter jag på matten i skolan och försöker få in ett och annat i huvä. Har prov imorrn. Efter detta är det svenska och sen åker jag raka vägen hem.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker


​Jag och Märta såg den här i måndags. SÅ bra. Mycket mycket sevärd. Vi såg den på popcornTime. 


Likes

Comments

View tracker

Hej på er alla. Dålig uppdatering yes. Min mobil är mer eller mindre trasig så har inte kunnat ta bilder på den sen i somras typ. Jag har inte orkat ta tag i det för jag har inte velat lämna ifrån mig den sålänge den ändå funkade. Men nu kan jag inte längre svara när någon ringer eller svara på sms, bara om jag har väldans tur. Så jag får smsa och prata i telefon via datorn. Men jag och pappa ska gå och försöka hämta ut en ny imorrn. Så hoppas det löser sig då, står fan inte ens ut.

Jag har varit febrig både igår och idag. Ingen skyhög temp, men ändå feber. Så jag har chillat hemma. Helt fel timing för jag MÅSTE egentligen vara i skolan och sy, på torsdag ska vi vara klara och redo för att åka till nobel den 10e och klä alla. Men jag var i skolan i måndags med Tuva från början på vår studiedag och sydde i 5h. Så jag har inte alltför mycket kvar. Ville mest bara kolla läget med er och berätta att jag lever!

Likes

Comments

Fredrika på bild nr 1 - vår fina host. På andra bilden är Frida. Fina bästisar

Hola!! Igårkväll förade jag och Märta hos Victor istället, dit det sen kom en jävla massa människor. Så vi stannade där hela kvällen. Jag hade fett kul faktiskt!

Just nu är jag hos Fredrika på hennes familjs årliga glögghelg. Mitt första år, spännande va. Har jättemysigt. Jag, Jasmine och Fredrika tänkte ta bilen ett bit bort nu och snacka skit. Sen ska jag hem och plugga, det är ett måste.

Likes

Comments

Hej på er. Vi vaknade upp här hos Märta imorse lite för tidigt för vårt eget bästa. Men vi har haft en mysig dag och kväll med film, billypizza, skitsnack och en hel del prat fram och tillbaka om killar. Det verkar vara ett ständigt problem på den fronten. Om inte problem - drama. Annars har det varit släktfirande för Beata som fyller 20 idag.

Ikväll ska vi föra ett gäng hos Märta som det ser ut nu. Är inte så sugen på att dra ut ikväll, men vi får se om jag faller för grupptryck eller ej.


Likes

Comments

Ellen, Elsa, Tilda och Tuva

En porrig bowlingbild på mina mains i i torsdags på vår klassbowling. Hade så kul. Jag vann kan jag berätta.

Just nu sitter jag hemma hos Henning på ett avdankat förkrök som blev kvällens start och slut. Vi har beställt taxi som snart plockar upp mig, Märta och Eva som tar oss till Märta där vi ska sova inatt. Mina bästisar.

Annars då. Idag har jag suttit på vdv som alla andra veckordagskvällar med Eva och mört till en början. Sen kom Lottie och bytte av de andra 2. Så mys att träffa henne igen.

Nä ville bara titta in här och hälsa er alla en god natt!

Likes

Comments

Elsa på textilpausen <3

Godmorgon! Fick skjuts imorse till skolan och fick för första gången uppleva den vidriga morgonrushen i stan. Knappt norra länken hjälper på morgonen ens. Om en vecka ska vi vara klara med våra nobelkostymer, och jag har skrivit och pluggat hemifrån både i måndags och igår för jag låg tre uppsatser back.. Är så stressad. Måste nästan åka hit imorrn på min lediga dag efter bowlingen och sy sy sy. Jag har ju iof 3h på fredag och 9 timmar nästa vecka mån-ons att bli klar..

JAJA! Nog om det. Vi sitter nu i entrén och väntar på att lunchen ska ta slut. Efter skolan har jag inga planer. Kanske åker och träffar pappa ett tag. Hoppas han är hungrig och vill luncha. Bra, puss

Likes

Comments

Ni behöver ju INTE vara elaka över min otroligt löjliga bakgrund!! Älskar den dock puss

Likes

Comments