Igårkväll var jag med några frändos på ön och sen vid 11 så drog vi till stan och träffade några assköna random killar på tbanan som vi sen drog till Albert med, skitmyss hade vi det! 

Sen åkte jag och Annie till mig och satt i mitt fönster typ hela natten. Mysi

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er. Nu sitter jag och äni på balkongen och solar. Ska snart duscha och fixa mig sen ska jag träffa Adam och Alex. Sen in till stan och köpa en sak och sen tillbaka till ön och träffa carlfilip. Och vad som händer ikväll vet jag inte riktigt än. Får se! 
 
Nej nu ska vi ställa in frullen och börja fixa oss. Puss på er
 
 
Last night

Likes

Comments

Godmorgon! Nu sitter vi i bilen med en bil PROPPFULL med packning påväg ner mot Göteborg! Jag har en enorm resväska, 1 enorm ryggsäck, en liten ryggsäck & en kasse med kläder och shit. 

Jag är svintrött så jag ska snart försöka sov lite, jag sitter och lyssnar på Bob Marley - jammin' kungs remix. Jävligt bra asså. Aja, vi hörs när jag är framme. Har typ 6 timmar framför mig nu i bil. 

Vill även passa på att säga att dom kommer att ta min mobil under lägret, jag får den under besöksdagen och sen igen på konfirmations dagen. Så det blir inne uppdatering under en månad om jag inte hinner blogga en snabbis på besöksdagen. Jag har gjort 1 tidsinställt också.

Likes

Comments


Sitter nu på en resturang med mami och fördröjer tiden. Jag ska vara på gården kl 2 typ så vi sitter och chillar tills dess. Det här blir sista inlägget tills vidare, jag ska som sagt försöka blogga på besöksdagen och ni har ett tidsinställt.

Ha en bra sommar!!
Likes

Comments

 
Hej hörrni! Iknow jag har varit lite off. Aja, jag har haft det bra senaste dagarna. B kom hem i förrgår och jag mötte henne i stan och vi tog en fika. Sen på kvällen köpte vi pizza oss satt på en brygga hela kvällen och snackade och hade det hur mysigt som helst. Och igår var jag först hos Ella där vi var några tjejer. Det var skit trevligt, vi satt och snackade och catchade upp massa från sommaren.? 
 
Idag vaknade jag sjukt sent och har sen dess bara chillat. Jag är så fruktansvärt trött. Har lust att bara ligga i soffan hela kvällen, lyssna på musik, kolla film och bara kolla runt på datorn. Just nu sitter jag på balkongen och har precis ätit middag. :)) Vi hörs snart, puss

Likes

Comments

 
Wehooo! Nu är jag anmäld till BOS (best of sparre) nästa sommar!! Ett läger som man åker på året efter konfan som en återträff med alla fast ännu ett läger i 2 veckor! Fan vad taggad jag är! Det kommer bli såå jävla kul!?

Likes

Comments

Jag hade 3 nyanser inlaggt. Dark brown på hjässan ner till typ ögonhöjd, ash blonde efter det ner till slutet av halshöjd, sen precis innan topparna hade jag blondie blonde. Sen i topparna behöll jag min riktiga hårfärg. Blev sjukt nöjd!! Älskar hår3000! Jag klipper/slingar/färgar alltid på Birger Jarlsgatan. Och fråga efter Luci om ni ska beställa tid där. Hon är grym! ?

Likes

Comments