Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej!!! Fyfan det var inte igår. Halvåret efter sommaren har inte varit toppen. Men så är det ibland!! Därför jag har lagt bloggen åt sidan. Jag har i alla fall saknat bloggen lite. Så tänkte ge mig in i det igen nu! Lite mer för nära å kära kanske. Pusspuss!!

Likes

Comments

Det har varit jävligt, jävligt varmt nu senaste dagarna alltså. I alla fall när man ligger såhär i solen, i lä. Fan man brinner ju upp. Och svettas som grisen. Man ska iNTe klaga dock har jag lärt mig själv. För fan man vad man längtar till detta efter allt kul med snön å julklappar och det.

Likes

Comments

Imorse kl 9 hämtade pappa upp mig med bilen på landet och skjutsade tillbaka mig till Stockholm. Hem till ön. 

Nu såhär i efterhand kanske jag ångrar mig lite, på landet finns ändå saker att göra på dagarna. Här hemma är det inte FULLproppat med kompisar just nu liksom, om man säger så. Inte för jag har vänner jag umgås med på landet. heh. Men ändå. Sålänge får jag vara avundsjuk över mystory, sen får jag lyssna på hur kul alla har haft LIVE. :D Ännu bättre.

Idag har jag handlat. Kylskåpet hemma hos mig är nästan alltid fullt. Alltså med god mat man enkelt kan laga på 5 minuter. Men nu när jag kom hem - hungrig som fan, trött och lite ledsen för att jag precis pratat med Beata som går runt i Frankrike och har det nice - så var det på riktigt helt tomt och städat därinne. Någon hade liksom diskat hela kylskåpet. Visst var det fruktansvärt rent därinne, men intefan fanns det nån mat. Lite elakt tycker jag av mamma att inte förvarna. 

MEN NU finns det både det ena och det andra ska ni veta! Ikväll kommer jag ta det lugnt. Jag glömde nämligen mitt smink på landet, så dra ut kan man ju inte göra. Det låter kanske fåfängt men det hör ju lite till tycker jag.

Imorrn ska jag ha en helkväll med min Elsa. Saknar henne massor massor 


Likes

Comments

Hej på er! Min födelsedag igår blev ju väldigt bra faktiskt. Det blev inget Gotland för min del pga personliga skäl.. Eller det vore snarare en hälsorisk för min del, kanske man kan säga. Mår lite bättre nu, men ibland är livet tufft! Jag saknar mina bästisar såså mycket. Har inte träffat de på ett halvår känns det som. Plus att Märta och Frida kommer stanna på den där jävla ön i 3 veckor till på söndag. :(

Anyways. Igår var vi iväg å solade på en strand en bit bort. Vi hade med oss picknick och chillade i solen hela eftermiddagen. Vid 6 tiden mötte mamma & jag pappa och Lisa nere vid hamnen där de har sin båt, och båtade över till Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog som var såsåså fint. Det var verkligen vackert där. Och SÅ god mat. Jag åt skagentoast till förrätt och fish and chips på gös till huvudrätt. Och drack VIN såklart :DD För nu är jag 18 ska ni veta.

Likes

Comments

ÅH vad skönt det är att vara hemma igen. Det blir snabba mellanlandningar hemma nu. Om några dagar åker jag iväg till Gotland för stockholmsveckan i Visby med mina tjejor. Ska bli så jävla fett men jag hade ju inte klagat om jag hade fått en extra vecka hemma innan nästa avfärd. Jag hade det i alla fall fruktansvärt bra på Sparreviken i år. Jag älskar verkligen det stället. pure happiness!!!!

nej, jag ville mest berättade att jag har haft det lysande och att jag ska försöka uppdatera bättre. Jag bor nu med Beata ensam hemma tills på fredag då vi skiljs åt igen. Så ikväll ska vi ro om varann. Rå om varann kanske det heter. Igår satt jag på Vau de ville med Fanny, Beata och även Anna ett tag där på slutet. Vi drack drinkar och åt jordgubbar. Mycket skitsnack och killprat. Lite drama och sånt. Det har man faktiskt saknat när man varit ifrån hemma ett tag. Det man trodde man flydde ifrån ni vet. Äsch, skönt att vara hemma i alla fall! Hoppas ni har det bra var i världen ni än är

Likes

Comments

Likes

Comments

Igårkväll när jag kom hem så tog vi bilen till thaivagnen och köpte med oss padthai och cola å satte oss vid vattnet i Kyrkviken jag, Beata, Leo och mammsen. <3 Så så så skönt att vara hemma ändå. Träffade Märta sent igårkväll också, saknat henne.

Likes

Comments

Här har ni bättre bilder på min tatuering. För er som av någon anledning inte skulle veta så är Beata min syster whom I love very much! Det var på tiden känner jag, hon har ju haft mitt personnummer i nacken nu i typ 2 år. Jag är såså nöjd. Salongen heter Colors Tattoo och ligger i Palma nära haägen dazs haha. Bättre än så kan jag inte förklara. Tips i alla fall om du vill tatuera dig i Palma. Banga magaluf.

Likes

Comments