Header

Titta vad fint!! I onsdags bjöd Frida över sina närmsta tjejor för en deliiiicious middag. Vodkapasta till huvudrätt och vitchoklads kladdkaka till efterrätt. SÅ jävla gott. Supermysig kväll i övrigt.

Innan kvällens bravader fikade jag på vau med Eva. Också väldigt mysigt. <3

Likes

Comments

Elsa, Ellen, Tilda, Tuva och Isa <3

HEJ! Hur mår ni? Idag var en bra dag. Fick massor gjort i skolan och gårdagen och kvällen bestod av enbart plugg, vid tolvslaget fick jag the pleasure att skicka in 4 inlämningar. Tror inte ens ni förstår hur stor stenen i magen var som släppte efter det. Annars då? Jag har bara hängt med mina favos idag, inget särskillt va. Soligt och kallt har det varit. Classic väderupdate. För er som inte har en aning liksom.

Likes

Comments

Halsey & Rihanna

Nicole Trunfio & Chrissy Teigen

Demi Lovato & Mya

Diplo & Giuliana Rancic

Desiigner & Adele

Chance the Rapper & Beyy

Likes

Comments

Johan hos Eric igår!

Vilken kväll va! Jag var på Märtas pappas inflyttningsfest vid 10 och minglade lite där ett tag och fangirlade över duktiga Ernst bakom DJ båset. Han är så duktig!! Sen hade vi planer på att åka till stan, men så blev det ikke då vi istället åkte hem till Eric som hade en del folk över. Jag hade till min förvåning kul. Jag och Märta stannade till ca 3 och tog sen sällskap hem med Söder och Marco. Vi sov hos mig och vaknade rysande tidigt idag då solen lös in på oss genom gardinerna kl 10 på morgonen. Rätt skönt ändå att vakna tidigt. Vi åt en lugn, god lunch och skrattade hysteriskt när vi sen diskuterade gårkvällen.

Idag ska jag ta tag i lite plugg tänkte jag. Jag har en DEL att göra, let's be honest. Mycket skrivande dock på datorn så det är ju rätt relaxing, ingen hysteri.

Likes

Comments

Hejhallå! Jag kom precis hem efter en lång dag i stan. Fy vad jag åkt runt känns det som. Var i skolan, hade ett skolrelaterat möte, åkte efter det till Vau och drack en te med Carl-Leo och Eva, sen tillbaka till skolan för att hämta min dator jag glömde där, sen till tc för att fixa mitt busskort som bestämde sig för att lägga av förra veckan, sen HEM. Jag fryser, är hungrig och trött. Det är ingen bra kombo kan jag lova. Jag blir inge charmig när jag inte har energi, mat och ett stabilt välmående. Grinig och jobbig. Ni vet.

Ikväll ska jag äta god middag med mammsen. Sen bör jag plugga ikväll. Jag hoppas ni får en najs fredag, det gör jag.

En gammal bild på mig och Maja. <3

Likes

Comments

En bild på mig från igår efter skolan. Jag och Tilda lyxade till med frukost ute innan skolan i Sickla, och även en te och tjejckack efter skool. Love her.

Likes

Comments

Tadaa idag är det Evas födelsedag!! #19. Grattis min älskade bästis. Du förtjänar livet!! Det vet du. Vi firade det idag med en te/kaffe på vau de ville hela tjejgänget. Vi var ett rejält gäng där måste jag säga. Kul! Jag kom hem för en stund sen från stan och har precis fått i mig lite middag. Nu ligger jag nedbäddad i soffan under mitt täcke som jag släpat hit och tänkte kolla på fjärde avsnittet av Paradise Hotel. Ni har väl inte missat att en ny säsong har startat!?!?

Likes

Comments

Fruktansvärt duktig på att sjunga? Trodde inte Mendes var bra på riktigt liksom. lite kär är jag ändå efter det här framträdandet. Akta er

  • Filed under: Musik

Likes

Comments