Header

Hur sjukt!?? 16+ grader? Jag och Freddie utnyttjade det till max och åkte till Max (?) å körde en drive in och plockade även med oss godis och redbull från Willys och satte oss vid vattnet i solen. Diskuterade våra gårkvällar och mös. Älskar henne så mycket. Idag ska jag chilla sönder. Jag ska keepa up med the Kardashians, har inte kollat på länge. Very exciting, vill verkligen se avsnittet om Paris-incidenten.. Puss på er vi hörs snart igen, det lovar jag

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mycket kul och häftig kväll igår på Pier16. Eric bjöd in oss till hans firande av att han fyllt 18 (ett halvår sen, haha) + en tidig studentskiva med tema smoking. SÅ god mat, sÅÅ häftigt fixat med väldigt coola detaljer som tex saxofonist. ??? Världens coolaste instrument. Han gjorde typ kvällen. Fina tal, väldigt bra df, fri bar osvosv. What else. Stoort tack Eric för igår helt enkelt. <3 Innan kvällens huvudbravader hade Frida en liten fördrink hos sig där vi fixade oss lite och drack prosecco. Också väldigt trevlans. <3

Kom hem ruggigt sent, kom i säng ännu senare för jag fastnade uppe med mamma och vi diskuterade våra kvällar fram och tillbaka. Mys.

Likes

Comments

Likes

Comments

FÖRE / EFTER

Titta vad sjukt. Ni förstår nog inte hur fruktansvärt skönt det är att vara tillbaka till brunt. Detta är min normala hårfärg, fast lite ljusare typ. I alla fall längre ner i håret. Men det är såsåså skönt. Känns fräscht som fan. Jag går alltid och klipper/färgar/slingar på Hår3000 vid Hötorget hos Lisa. Hon äger.

Efter mitt frisörbesök smet jag iväg till Vau och tog en cola med Fredrika, Carro, Wille och Paula. Mycket mycket trevligt. Kul att träffa de igen. NU är jag hemma och väntar på middag. Jag är vrål.

Likes

Comments

​Hallåhallå! Jag kom hem igår efter fyra dagar i Dalarna med mina bästisar. Vi har verkligen skämt bort oss själva där uppe. Bastu, promenader, grillning, kortspel, massa god mat, skitsnack och Saltkråkan. Fan vad mysigt det har varit. Så välbehövligt.

När jag kom hem igårkväll duchade jag i lugn och ro, tror jag fastade i duschen typ 40 min. Sen packade jag upp lite, smörjde in hela kroppen och sånt. Det finns ju inget skönare när man kommit hem efter en chillresa där man varken duschar eller ens kommer ihåg att borsta tänderna. Sen vid 10 tiden mötte jag upp en annan bästis, Lottie, i stan för ett par timmar av pure mys och catchup. Älskar sånna relationer. Man behöver liksom inte hänga varje dag i veckan för att känna att de finns där. Det känns tryggt tycker jag. Nu ses jag och lottan för sällan tycker jag iof, men ni fattar.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! Just nu sitter jag på tåget påväg till Hallsberg för mormors 80-års festligheter. Kul med kalas va. Beata och Leo sitter också på tåget från Lund och är framme samtidigt typ. Ska bli såhäääääär kul att träffa dom lovebirdsen igen. Såså kul. Jag är tillbaka i huvudstaden igen på söndag. Då blir det sleepover med Eva, Märta och Philippa hos mig, sen åker vi mot Dalarna på måndagen. Men det vet ni ju redan. Värt att nämna igen doe, det ska också bli såhääääär kul.

Likes

Comments