Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

6e dagen på jobb! Full fart med träning. Mycket planer på gång. Mycket som hänt i veckan. Så mycket känslor och så mycket blandade händelser! Nu känner jag att det blir skönt med helg.
Älsklingen har fått sitt jobb. Så stolt över honom & nu ska jag bestämma mig över vad som skall och komma i höst. Utbilda mig till personlig tränare är tanken samt hålla lite klasser. Men först planera! Och planera semester 😍

Likes

Comments

Godmorgon, är redo för jobbet. Vaknade med vinter utanför fönster... KUL. Haha vad är det som händer? Saknar värmen alldeles för mycket!

Det blir pass idag iallafall! Ikväll kör vi 😃

Likes

Comments

Godmorgon fighters!
Måndagen startar med sovmorgon. Jag har fått mina 9 timmars sömn inatt men jag klarar knappt hålla ögonen öppna.
Tar en funderare på att vila ifrån styrkan ett tag. Just idag hade jag bestämt mig att vila, ta en frukost i sängen. Få en extra timme för sig själv och kunna dra sig.

Dags att bege sig till jobbet, ska bli skönt att göra det faktiskt även om känner mig som en levande zombie, haha! Fyfan asså vad jag är helt slut! COME ON! Sol tack!

Likes

Comments

NOSTALGIN ÄR KOMMEN!
Efter dryga 12 månader är jag tillbaka på blogg ruta #1. Aldrig haft sån lång uppehåll tidigare men kunde verkligen inte låta bli att SKAFFA MIG en blogg IGEN?

Jag har chansen att återigen skriva av mig dagligen och för er betyder det att ni kan följa mig igen både här och på instagram @linn.backlin

Nu kan jag äntligen börja skriva. Tips, mat, vardag, träning med mer. Ja, allt helt enkelt. Jag ska skriva om allt!

Hoppas ni börjar droppa in igen! Nu är jag på det! Jag är taggad!

Likes

Comments