Header

Hej hur är det med er? Med mig är det toppen, jag har haft en underbar helg med ett par kompisar från Småland, vi har gjort en massa roliga saker t.e x vi har varit på Emporia eftersom att det är BLACK WEEKEND. sedan så var vi också på jump tror jag att det hette?

Men hur har eran helg varit? Kommentera jätte gärna ->

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

( Förlåt för dålig bild )

Hej, vet att jag har varit väldigt dålig med att vara aktiv här på bloggen. Jag har varit upptagen hela veckan med prov och läxor. Jag har t.e x haft So, Matte och No prov sedan har jag också haft svenska och tysk läxa.

Men snart så kommer jag ha världens roligaste helg med mina vänner. Jag ska ha en övernattnings fest med mina närmsta vänner från lör till sön. Hejdå ha en rolig och mysig helg :)

Likes

Comments

Just nu är klockan 15.43 och jag har kommit hem ifrån New York för några dagar sen. Jag har haft en underbar vecka med en massa skoj och annat.

Jag och min familj har sovit hos pappas kusiner i Brooklyn. Dom bor i ett hus med 4 våningar om man inte räknar med källaren där deras yngsta barn Nellie bor som är 29 år tror jag. Nellie var som min barnvakt när jag var en lite bäbis eller vad man vill kallar det, jag var ca 4 - 5 år, men det är inte det som är poängen!

Min poäng med detta är att jag och min familj träffade en massa kända och coola ställen t.e x där Twin Tower stod, och vi var högst upp i Empire State Building. Sen var jag också på min första musikal med Nellie, och för er som undrar så nej hon pratar inte svenska så jag får prata engelska med henne! Vi tittade på en musikal som heter ' CATS ' och jag kan verkligen tipsa den för den var såååååååå bra och ja den var verkligen bäst. Men sen åt jag världens godaste falafel rulle på Goggle. För att pappas kusin jobbar på Spotify och hennes man jobbar på Goggle och det var sååååå cool att vara på deras kontor.

Men så klart så gjorde vi en massa andra roliga saker också!

Hejdå!

Likes

Comments

Förlåt, förlåt, förlåt jag vet att jag inte har bloggat eller varit så aktiv sen förra helgen! Men jag har varit upptagen med skolan och en massa prov som jag har behövt öva till, jag lovar att försöka vara mer aktiv här på bloggen.

Jag har en MYCKET rolig nyhet för er? Det är nämligen så att just nu sitter jag på golvet på flygplatsen i Finlands huvudstad vilket kanske inte är så roligt men jag sitter här för att jag har precis hoppat av flyget och väntar på nästa som ska ta oss till ................... New York vilket är fantastik.! Men eftersom att jag åker till New York idag den 28 oktober så kommer jag kanske inte vara så aktiv här på bloggen, jag ska vara i bloggen i ca 1 vecka där vi kommer bo hos pappas kusiner eller något liknande. Men jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt den här veckan och glöm inte att kolla i min instagram där jag kommer att lägga ut en massa bilder där jag har varit och så vidare. Men som sagt så ska jag försöka vara aktiv.

Ta hand om er alla :)

Likes

Comments

Förlåt har inte varit så aktiv på länge men nu så kommer ett nytt inlägg som jag hoppas att ni har längtat efter? Jag och mina vänner har haft världens mysigaste kväll med varandra och tittade på film medans vi åt chips.

Likes

Comments

Idag har jag varit ute och promenerat med min mamma och min lillebror! Vi började att gå vid bastu bryggan, sen till storbryggan, vidare till skolan och sist hem där jag och mamma tog vars en varm choklad med grädde ovanför och tittade på film tillsammans medans min lillebror hade åkt till en kompis.

Efter en film och lite läxa där emellan så kom min kompis med sin kanin och vi gick ut på en promenad, men nu ska jag skriva klart här och sen gå och byta om till tränings kläder för att jag ska på handboll fitness lite senare.

Likes

Comments

Hej, kom hem för typ 1 timme sen och har gått runt i idrotts kläder sen skolan slutade!! Jag har det för att vår sista skollektion var idrott och kl 19.30 så har jag handboll till 21.30. men jag har ätit mellis och det blev en skål med frystna hallon och yoghurt. men nu ska jag laga middag till familjen, det kommer att bli veganska schnitzlar och pasta med lite grönsaker till det! sen kommer jag att sticka till träningen men vi hörs imorgon hoppas jag!

Likes

Comments

Hej! Ni undrar säkert vad som är 25 dagar kvar till? Jo det är så att om 25 dagar så åker jag för första gången till New York!

Jag har varit där när jag var liten men det mins jag jag inte, så jag säger att det 'är den första gången jag åker ditt. Vi ska bo hos pappas släkting och inte på ett hotell. Vi ska bo hos pappas släkting för att dom har ett hus med fyra våningar, en källare + tre plan till och vi ska bo på högsta våningen.

Vi åker den 28 oktober och kommer tillbaka den 3 november. Alltså så är vi bortresta i 6 veckor. jag ska försöka vara så aktiv jag kan och lägga upp många bilder när vi är där.

Likes

Comments