Header

Förlåt har inte varit så aktiv på länge men nu så kommer ett nytt inlägg som jag hoppas att ni har längtat efter? Jag och mina vänner har haft världens mysigaste kväll med varandra och tittade på film medans vi åt chips.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit ute och promenerat med min mamma och min lillebror! Vi började att gå vid bastu bryggan, sen till storbryggan, vidare till skolan och sist hem där jag och mamma tog vars en varm choklad med grädde ovanför och tittade på film tillsammans medans min lillebror hade åkt till en kompis.

Efter en film och lite läxa där emellan så kom min kompis med sin kanin och vi gick ut på en promenad, men nu ska jag skriva klart här och sen gå och byta om till tränings kläder för att jag ska på handboll fitness lite senare.

Likes

Comments

Hej, kom hem för typ 1 timme sen och har gått runt i idrotts kläder sen skolan slutade!! Jag har det för att vår sista skollektion var idrott och kl 19.30 så har jag handboll till 21.30. men jag har ätit mellis och det blev en skål med frystna hallon och yoghurt. men nu ska jag laga middag till familjen, det kommer att bli veganska schnitzlar och pasta med lite grönsaker till det! sen kommer jag att sticka till träningen men vi hörs imorgon hoppas jag!

Likes

Comments

Hej! Ni undrar säkert vad som är 25 dagar kvar till? Jo det är så att om 25 dagar så åker jag för första gången till New York!

Jag har varit där när jag var liten men det mins jag jag inte, så jag säger att det 'är den första gången jag åker ditt. Vi ska bo hos pappas släkting och inte på ett hotell. Vi ska bo hos pappas släkting för att dom har ett hus med fyra våningar, en källare + tre plan till och vi ska bo på högsta våningen.

Vi åker den 28 oktober och kommer tillbaka den 3 november. Alltså så är vi bortresta i 6 veckor. jag ska försöka vara så aktiv jag kan och lägga upp många bilder när vi är där.

Likes

Comments

Hej, skoldag idag! Det kanske inte är det roligaste men vi måste kämpa, kämpa tills dagen veckan är slut och bara tänka positivt! Ha en bra skoldag.

Likes

Comments

Hej, eller vad man ska skriva här på bloggen. I alla fall så sitter jag här klockan 21.12 i sängen med en kopp te och skriver mitt första inlägg på bloggen. Det är nämligen den 1 oktober och jag spelade min första handbolls match idag!! Det är så att jag går på handboll och ridning men för ca 1 år sen så gick jag på gymnastik och var med i eliten men jag skadade mina knän och min rygg var inte på topp så jag beslöt mig för att sluta på gympan och vila ett tag., så för ca 6-7 månader sen så började jag på handboll. men jag hoppas att ni kommer att tycka om min blogg och tipsa jätte gärna många av eran vänner och här kommer ett meddelande av mig till er  *ta hand om er själva och ta hand om andra*

Likes

Comments