Här är 4 av mina höstfavoriter. Ett par boots, jag älskar boots till hösten då boots fixar till hela outfiten och det ser så stylish ut.

Mörka läppar till hösten är ett måste för mig, men jag känner väldigt många som inte tycker om mörka läppar, och då är invasion från gerard cosmetics ett bra fynd. Detta är ett matt liquid lipstick med en fin färg som passar både bra till hösten och till vintern.

Pälsjackor är en ny trend för hösten 2016, jag tycker att denna fakepälsjackan från ginatricot är sååå mysig och skön, dessutom så är den väldigt enkel och klä, den passar till ljusa och mörka toppar, jag skulle inte klä denna med någon neonfärgad topp, eller någon gul topp osv, utan när jag har på mig jackan så brukar jag matcha den med vita eller svarta toppar, passar fint till ett vitt linne med snörning. Är man den personen som gillar glada färger så hade jag rekomenderat den svarta pälsjackan istället, då den passar till alla färger.

Jag är inte så inne för chokers, men en choker som jag fastnat för är denna på bilden från na-kd. Den ser nästan inte ut som en choker utan jag tycker att den ser så magisk ut på något sätt, när jag använder denna choker så får jag väldigt många komplimanger, och jag älskar att bära den speciellt med liquid lipsticket från gerard cosmetics som finns på bilden ovanför.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments