Tack vare dåligt internet så är vi sega på att blogga men vi försöker få ut inlägget. Vi har iallafall haft väldigt kul med de bosniska tjejerna! Gjort massa roliga grejer och mer blir det!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • Vecka 2

Likes

Comments

Dagen spenderades vid floden una, vi lekte lekar, körde fjärden, drog ett varv 5-kamp och badade. Det var väldigt skojj och vädret var toppen. Även om vi svenskar är vana med kallt vatten var floden Una på en ny kall nivå.

Likes

Comments

Igår kväll så spenderade vi lite tid med tjejerna från Bosnien. Vi var på någon fotbollsturnering,var i Gamla staden, utnyttjade Wifi och hade allmänt trevligt!

Likes

Comments

Efter många förseningar kom vi fram klockan 7 på kvällen igår. Vi var typ 5 timmar försenade. Men idag ser vi positivt på dagen och kämpar för en underbar dag!

Likes

Comments

Efter 9 timmar har vi nått Tyskland!! Här ska vi även få byta buss från den gamla bussen som vi inte skulle haft! Menmen sånt händer. Det är tredje stoppet på Donken. Men första med wi-fi, vi har hunnit med en del grejer idag ändå!

Likes

Comments

Hörni det är söndag!!!! Vi är påväg till Bosnien. Vi har inte lämnat Sverige än men vi är någonstans i Skåne. Bussen lämnade 7.30 från Alvesta och vi lämnade Växjö 8.00, härligt skönt med 30 timmar i bussen. Bara att kämpa!!

Likes

Comments

Hörni det är så nära nu, söndag åker vi! Idag är sista dagen tillsammans innan söndag. Idag har vi haft presentationen och lekt! Vi ska också utvärdera veckan som gått! Nu taggar vi!!!!!

Likes

Comments

Nu har de två första dagarna snart gått, vi alla har börjat med våra grupparbete. Vi har också kört några gruppövningar för att lära känna varandra bättre! Vi fick testa rita med fel hand, det vi ritade handlade om oss, sen presenterade vi det för varandra i gruppen!

Likes

Comments