Men hallå där kära vänner! Nu har jag tagit bort alla inlägg och känner att vi kör på en omstart. Jag har helt glömt bort att blogga och jag har inte haft något vettigt att skriva för den delen heller! Mitt liv ser ut som vanligt, började skolan idag efter några veckors ledighet. Skönt att vara tillbaka i vardagen men samtidigt jobbigt att gå upp tidigt och spendera hela dagarna i skolan. Men det där ju trots allt inte långt kvar tills sportlov och påsklov!

Just nu ligger jag i sängen efter att ha pluggat lite svenska i nån timme, kollar på youtube och äter chips. En bra onsdagkväll med andra ord. Ska kolla färdigt på alla videos och sedan ska jag ta en dusch och krypa ned. Gäller att sova i tid när skolan har börjat!

Vi hörs, Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå där! Efter lite velande fram och tillbaka har jag äntligen bestämt mig, jag börjar blogga 😊

Jag heter Viktoria, är 17 år och går andra året på Handelsprogrammet. Jag bor i en liten håla utanför Avesta och i mitt liv är jag med mina fina vänner, åker slalom eller går i skolan. I min blogg kommer du att få följa en helt vanlig tonårings stressiga vardag! Hoppas du blir intresserad och stannar kvar och läser 😄 Kram!

Likes

Comments