View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Idag var ju ännu en heeeelt underbar svensk sommardag. 29 grader i luften, båttur, solbränna och bad. Ganska svårslaget alltså!

Mamma, pappa och jag tog vår motorbåt ut och placerade oss i en vik där det var helt vindstilla och helt klart vatten. Självklart blev jag lite för taggad för att bli brun och är nu istället mer röd och stora delar av kroppen bränner konstant.. Lite sommarfräknar blev det iallafall!

Nu ska jag iväg till en kompis som jag inte träffat på evigheter där det finns ännu fler som jag inte varit med på evigheter. Blir riktigt trevligt faktiskt! Imorgon ska jag och en kompis åka ut på äventyr neråt i landet. Nämligen ner till Tylösand och hälsa på en från tiden när jag var i alperna. Tält, strandgrejer och kläder för "after beach" är nedpackade och vi är taggade till tuuuusen!!

Vi hörs!

Som sagt, idag kör jag på sommarfräknar delux haha!

Likes

Comments

Jag är verkligen en person som grovt ogillar att ta alla typer av beslut. Rättare sagt, jag nästintill hatar det. Oavsett om det handlar om vilket jobb jag ska ta, vad jag ska välja från resturangmenyn till att inte veta hur jag ska träna den dagen. Jag vill göra allting samtidigt och har svårt att utesluta någonting av alternativen. Klart att besluten på restaurangen eller träningen löser sig och är ingenting som påverkar mig i framtiden. Men ändå, det är själva grejen.

Just därför sitter jag just nu med beslutsångest och en klump i magen. Detta gången handlar inte om valet av kläder eller vilken sorts te jag tar på cafét. Detta handlar om att lita på magkänslan eller gå emot och ta en relativt stor risk inom en ganska snar framtid. Jag har sedan jag sålde min häst bestämt mig för att jag vill flytta iväg, på ett eller annat sätt. Jag har sökt en stor mängd jobb av alla olika sorter och på alla möjliga platser. Allt ifrån Stockholm till Norge, Portugal och Barcelona.

Efter en intervju har jag nu fått bekräftat ett jobb i just Barcelona, ett jobb i en stad jag aldrig besökt utan bara hört bra om. Ett jobb inom ett nytt område och som innebär flytt i början av september. Ska man lita på den direkta magkänslan som under och efter intervju skrek nej eller känslan av att bara strunta i allt och göra någonting som är emot vad jag kanske egentligen vågar just nu. Gå utanför min komfortzon och bara köra. Boka den där flygbiljetten som ska vara bokad och klar inom 5 dagar från idag. Vilket inte är någon tid överhuvudtaget för att verkligen tänka efter eller planera.  Jag har 120 timmar på mig att ta beslutet som jag vet varken upp eller ner på just nu. Kan jag inte bara få bestämma vilken maträtt jag ska ha på restaurangen istället, det räcker för mig...?


Likes

Comments

Tidigare i veckan åkte jag, mamma och pappa ner för att spendera två nätter nere i Österlen. Ett område som ligger längst kusten i Skåne. Så mysigt att bara komma iväg några dagar med familjen, käka god mat och bara hänga runt utan ett enda måste. Tog såklart med systemkameran och försökte använda mina begränsade fotoskills för att ta lite bilder. Hade iallafall ett par riktigt goa och sköna dagar, nu har man checkat av mysiga Österlen från listan.


Boendet vi hade här första natten var verkligen helt underbart! Ett litet mysigt hus med den typen av inredning jag älskar, fräscht och sedan en super mysig hemmagjord frukost från ägarna på morgonen.

Vi hörs! 

Likes

Comments

Ny blogg, nya ambitioner och ny motivation. Nu har jag tiden att verkligen hinna med detta med bloggande på riktigt, för det är ju faktiskt någonting jag tycker är sjukt roligt. Jag tänker mig en blogg med blandat innehåll. Både följa min lilla satsning inom träning och en hälsosam livsstil. Någonting jag brinner mer och mer för. Sedan har jag även börjat lägga upp planer för att flytta ut i världen, hemifrån och börja bli vuxen. Har gjort en säsong i alperna i vintras och det gav verkligen mersmak på att hitta på nya äventyr.

Jag är också inne i ett stadie där jag precis sålt vidare min häst som var mitt fritidsintresse, liv och satsning under 7 år. För första gången är jag därför mer fri att göra precis vad jag känner för, resa vart jag vill och inte längre låst till att jobba/plugga i Göteborg. Någonting som verkligen känns som en stor, intressant och spännande möjlighet. Även om det är en stor sorg att släppa min bästa hästkompis. Så varför inte dela med mig om planer, tankar och möjligheter här?

Får väl se vart detta leder och hur bloggen kommer bli, men iallafall. Here we go!

Likes

Comments