Likes

Comments

Hej finisar!

Har inte bloggat mycket det senaste, har inte haft någon motivation. Tänkte ha en Q/A, ni får gärna ställa mig frågor i kommentarerna eller skriva ett privat meddelande. Enjoy

Likes

Comments

Har haft ett sjukt lyckat lov. Har spenderat det med underbara människor, gått på bio, fikat, umgåtts, tagit det lugnt, festat och bara haft sjukt roligt. Ska bjuda på lite bilder.

Likes

Comments

Hemskt att skolan har dragit igång igen, har en jobbig termin med massa nationella prov framför mig. Blä, Aja. Trodde att jag skulle ha svårt att kliva upp ur sägen imorse då jag gått och lagt mig 3 varje natt under lovet, men jag & Philip vaknade relativt pigga imorse runt 7.

Likes

Comments

Likes

Comments

Här får ni ett smakprov från min dag. Pussar.

Likes

Comments

Bara ca 50 måndagar kvar detta året, känner mig extremt peppad. Denna måndagen har spenderats hemma hos farmor & farfar. Farmor har hjälp mig att skriva klart en inlämning, vi har ätit glasstårta och bara umgåtts. Sitter nu i soffan med mamma och kollar på TV programmet "outsiders", det är verkligen spännande. Hoppas alla haft en bra start på första veckan detta året. Puss

Likes

Comments

Gott nytt år finisar. Det var en lyckad kväll igår, var på fest hemma hos inez oh Noel, det var väldig roligt. Klockan 2 åkte jag och Lollo hemåt för att åka vidare till Ellen, men när vi väl var i Mölnlycke valde jag att åka hem, var trött och kände att det räckte med festandet. Philip sov hos mig, han var hemma hos mig ca 4, så fick spendera första natten på året med honom. Hoppas alla hade en lyckad nyårsafton, för det hade jag. Pussar.

Likes

Comments

Har varit sjuk det senaste dagarna, har dock utnyttjat lovet ändå. Varit i stan, shoppat på mellandagsrean samt besökt Frölunda torg. Har inte prioriterad att publicera något, så jag försökt att vila när jag väl varit hemma. Gårdagen var lugn till en början, tänkte vara hemma och bara vila för att inte bli sjukare till nyår, men helt plötligt dök Philip upp, han sa att han var i Norrland men kom hem 1 dag tidigare, så han sov hos mig och åkte precis hem. Så gårdagen blev lyckad.

Likes

Comments

Instagram@mysvenssoon