Header
View tracker

Svenssonidaa

Hej på er!
Efter en turbulent dag med massa saker att göra ska jag gå och lägga mig! Dock så har jag haft en bra dag!
Vart på möte i Oskarshamn, myst med Nico på stan,haft mattelektion, tränat ben/rumpa och sen har vi haft farmor här!

Nu ska jag i alla fall lägga mig och försöka sova för imorgon väntar 13 timmar jobb 💪🏻✌🏻️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Haha som rubriken lyder, kom hem till middagen igår mellan skolan och jobbet och möttes av denna bild!

Nu ska jag i alla fall gå upp, möttes av huvudvärk när jag vaknade så låg kvar lite längre! Idag är mina planer att jag ska träna med mamma klockan 10:00 sen jobbar jag mellan 14:00-20.30!

Likes

Comments

View tracker

Ligger i sängen och vaknar till, ska gå in i duschen nu och sedan starta denna dagen!
Försöker få in ett bra sätt att sova, ca lika många timmar varje dag och ungefär samma tid, vilket resulterar till att jag måste gå upp vid 6 för att om jag jobbar morgon måste jag gå upp vid den tiden, idag var de himla svårt men är uppe till sju i alla fall, inte jätte dåligt för att vara mig som gärna sover till 11 såhär på vintern!

Måndagar för mig är nästan alltid fullspäckade, nu på morgonen ska jag äta frukost och plugga matte sen klockan 11 kommer mamma så ska vi gå en promenad, klockan 13.20 börjar jag skolan och 16.00 börjar jag jobba!

Full rulle kommer de vara hela veckan! Men jag tycker de funkar bra så länge man har rutiner på allt, rutiner låter inte så kul men de medför något bra.
När jag va yngre, haha de lät kul men får typ 3 år sedan hade jag inga rutiner på mitt liv men jag lyckades inte heller avsluta saker, nu börjar jag med en sak som jag sedan avslutar innan jag börjar med nästa. Vuxenlivet kan ha smugit sig på! 😉

Likes

Comments

Vart i affären och handlat, vi har gjort matlista för denna vecka som kommer, blir en bra och nyttig vecka!
Sorterat och rensat lite i frysen har vi gjort med!
Nu gör vi två stora kastruller med köttfärssås som vi kan frysa in, så enkelt och bra att ha de gjort när man jobbar mycket!

Nu ska jag dricka te och göra min kvällsrutin innan jag lägger mig.

Likes

Comments

De gick jättebra, tränade med Ronja och vi tog ut oss rätt ordentligt!
Vi båda har börjat använda hälsovästen med, den stödjer din hållning, håller bak axlarna och du sträcker automatiskt på ryggen! Den är verkligen superbra! Är de fler här inne som prövat hälsovästen ?

Likes

Comments

Håller på att göra pommes av sötpotatis strödda med sesamfrön och flingsalt samt kyckling doppad i kryddmix.. Får väl se vad de smakar sen 😏😏

Likes

Comments

Är helt förälskad i L'anzas hårolja, använt den i några dagar och den återfuktar jättebra och samtidigt funkar som ett värmeskydd!
Använde hårinpackningen/balsamet för första gången igår, och de verkade vara jättebra! Om man använder de i håret 1 minut så fungerar de som balsam och har du det i 5-10 min så funkar de som hårinpackning!

Likes

Comments

Så skönt och få sov ut! Vaknade vid nio men har legat och dragit mig i sängen tills nu! Så skönt!
Idag är de redan andra advent! Helt sjukt va tiden går fort,jag hinner inte med i svängarna!

Idag har jag inte mycket planer alls! Jag ska plugga,ha spadag och bara vara hemma och njuta av min lediga dag innan nästa vecka med alla dunderpass kommer på jobbet!
Ska försöka planera in hur jag ska träna med,hur svårt som helst när jag har hela dagarna uppbokade, men med hjälp av lite prioritering så ska de nog gå!

Nu ska jag i alla fall gå upp och äta frukost så får vi de vad dagen har att erbjuda! 💕

Likes

Comments

Idag är de Lördag, ledig helg för mig, men icke, ska jobba extra ikväll mellan 15-21.30.

Skulle egentligen har hjälpt till med julmarknad men de är svårt att hinna med jobb,träning och allt samtidigt så de fick bli som de blev!

Idag har jag vart med Ronja och simmat i 45 min, och de gjorde sitt kan jag lova, känner mig helt slö i kroppen fast på ett bra sätt haha! Vi avslutade de passet med att sola lite som belöning!

Nu ska jag fixa mig i ordning för kvällens jobb!


Likes

Comments