Header

Svenssonidaa

03.00, livet på en pinne.
Vad gör jag vaken? Varför kommer inte John blund till mig?
Kroppen är helt inställd på att vara vaken och endast sova någon timme mitt på dagen. Helt sjukt hur jag orkar de? I början av graviditeten så sov jag igen hela mitt liv kändes de som. Medan nu så är de tvärtom.
Men ändå är jag inte övertrött på dagarna utan jag orkar göra alla "måsten" ändå. Är de tecken på att kroppen förbereder sig på alla vakna nätter med blöjbyten och amning mån tro?
Hade dock vart tacksam för lite mer sömn innan bebis är på utsidan, hihi 🙈❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har styrt här hemma i eftermiddag, ätit kantarellmackor och bara tagit de lugnt framför tvn eftersom mina ben är så svullna. Ikväll har kroppen ballat ur, haft förvärkar och kräkts osv, behöver ju inte gå in på mer detaljer men känner inte igenom kroppen precis, säkert så förbereder den sig några veckor innan förlossningen nu är ju trots allt bara 4 veckor kvar ❤️

Likes

Comments

Tagit vara på de fina vädret idag eftersom de skulle bli sämre till veckan. Åkte till stranden efter 10 och solade med Ronja. Så skönt men ändå så hemskt haha jag svällde upp som en tvättsvamp så har legat i högläge med benen ett tag nu. Nico och hans farmor har plockat svamp idag så har hjälpt till att rensa inför maten. Så gott med egenplockad svamp emot den man köper, sådant uppskattade man inte när man var liten, tecken på att man börjar bli gammal ? 😂

Likes

Comments

Bebis: ca 45 cm lång och väger ca 2,6 kg. Barnet lagrar nu flera gram fett om dagen inför förlossningen, rörelserna brukar ha ändrat karaktär men inte frekvens eftersom de är trångt inne i magen nu.

Mamma:Är de första barnet så har bebis förmodligen redan fixerat sig i bäckeningången nu. De kan vara svårt att sova och man behöver vända på sig många gånger. Sista tiden kan kännas tung och vila kan hjälpa.

Min graviditet: Jag kallar mig nu mer höggravid för de är precis vad jag känner mig som, stor och klumpig. Helt otroligt svullen, gått upp flera kilo i bara vätska, ser inte mina ankelknölar över huvud taget längre. Värken i kroppen är med mig hela tiden och alvedon är mitt liv. Men ändå så håller jag modet uppe och försöker vara aktiv och ha roligt för hur ont de än gör så njuter jag av varje sekund som gravid för snart är de över. Varje dag har gått så snabbt och idag är de precis en månad tills jag är beräknad. Jag upplever att graviditeten har gått otroligt snabbt!

Bjuder på denna sjuka bild, no words needed. Som ni ser magen inte det ända som växer just nu 🙈

Likes

Comments

Hoppas alla har en fin och bra helg!
Vaknade nyss, jättetrött faktiskt. Vart uppe så mycket inatt för att bebis inte ville sova i magen samt att Labolina skulle ha medicin mitt i natten.

Idag ska vi bara ta de lugnt, Nicos farmor är här. Hon har vart så snäll och ställt upp på kattvakt när vi var iväg några dagar ❤️

Likes

Comments

Tog en paus här i från, åkte på semester och bara slappnade av. Det behövdes verkligen mitt i allt kaos!

Hänt en del sista tiden, vi har åkt in och ut med lilla katten. Typ allt vi har gått nära har gått sönder. Riktig otur med andra ord. Men nu börjar de ordna upp sig!
Katten är hemma igen ifrån djursjukhuset som hon vart på sen i Måndags, berättar lite med detaljerat vad som hänt senare. Min telefon som jag tappade på semestern fick ge upp så hämtade ut en iPhone 7 plus idag. Min öroninflammation börjar ge med sig och husvagnen som elen la av på sista dagen har fixat sig. Alltså allt har gått emot oss men sedan ordnat upp sig med andra ord 😂

Likes

Comments

Idag är dagen då vi åker på semester i några dagar!! Vi valde att åka till Öland då de är nära hem och nära till samma BB vi har tänkt att föda på om bebis vill kika ut tidigare!

Startade dagen tidigt idag och ringde veterinären då Labolina inte blir återställd. Fick en tid där kl 14.30, de pratade eventuellt om att hon får bli inlagd under utredning ett tag. Vi får se vad som händer.
Sen fick jag en tid nu hos läkaren för min öroninflammation så jag får nya örondroppar i alla fall!

Så vi får se när vi kommer iväg till Öland, fullspäckad dag med andra ord!

Likes

Comments

Eller vad annars ? Varje gång jag åkt på en ordentlig förkylning så åker jag på öroninflammation och varför inte hoppa över de denna gången? Hade de på känn redan igår, men idag har de slagit ut totalt. Ligger fortfarande i sängen och myser med lilla sjuklingen och tycker synd om mig själv.
Ska gå upp och knapra Alvedon och ta mina örondroppar. Idag ska jag bara pyssla i lägenheten, hade tänkt storstäda men har foglossning deluxe idag så får ta de lugnt och vila. Vill bli frisk för imorgon åker vi till Öland 🙈

Likes

Comments

Ni som är eller har vart gravida vet att när man är höggravid så är inte de lättaste att måla tånaglarna, når lixom inte fötterna hur jag en gör, haha!
Så nu har jag fått fotbad och sambon målar mina naglar, hur bra? Borde alltid vara gravid 😂

Idag annars har vi vart i Nybro och hämtat ett babygym och lite kläder som vi köpt av en tjej, jättefint verkligen!
Vi var även inne på dollarstore och handlade saker tills vi ska campa, kanske glömt säga de? Men på Måndag om Labolina kryar på sig tills dess så ska vi till Öland fem dagar nästa vecka!
Tillbaka till den röda tråden tack, haha!
Vi åkte till Kalmar med för att handla solstolar och mat till husvagnen.
Vart nog annars helt slut idag för när vi kom hem så somnade jag med en gång, sovit i 2 timmar. Men skönt och få vila ut då jag vart vaken nästan hela nätterna för att hålla koll på lilla kissen ❤️

Likes

Comments