Header

Svenssonidaa

Godmorgon!!
Vaknade nu, ska hoppa in i duschen nu och sen äta frukost! Klockan 8.45 ska jag åka och simma 1 timme, bra start på dagen ju, så himla skönt för alla muskler nät man har träningsvärk!

Senare idag ska vi till stan och mysa, mer om de sen! 💕💕

Likes

Comments

Ligger i sängen och vaknar till, om 1 timme ska jag till Oskarhamn på upprop med skolan sen efter de får vi se om vi går i lite affärer, sen ska jag spendera min fredagskväll på jobbet, lite om min dag!

Likes

Comments

Nu är klockan så pass mycket att jag måste gå upp, men sängen är riktigt skön!
Har sovit så gott hela natten, vart så frusen igår så jag sov med ett täcke och fyra filtar!

Planerna för idag är att jag ska pyssla lite här hemma nu och sen klockan 14 ska jag till skolan, ikväll kommer mamma och Albin för vi ska julbaka lite och efter de ska jag utsätta min kropp för ett grymt pass på gymmet!
Bild från gårdagens träning, en timmes simning 🏊🏻‍♀️💪🏻

Likes

Comments

Hej på er!
Vart borta här i från ett tag nu, men har jobbat drygt 30 timmar i helgen så jag har inte hunnit med något bloggande.

Idag är jag helt borta som person.... har så ont i mina leder och har fått näsblod för första gången i mitt 20-åriga liv, måste va täcken på att jag är slutkörd.
Vart personalbrist och massa att göra sen i fredags så jag har inte suttit ner förutom när jag sovit de få timmarna på natten, kroppen säger ifrån.


Har egentligen matte idag men vi ska repetera så vet inte om jag orkar ta mig dit, får tänka på den saken!

Annars idag ska jag inte göra för mycket, styra lite här hemma och ikväll ska jag simma! 🏊🏻‍♀️

Likes

Comments

Hej på er!
Efter en turbulent dag med massa saker att göra ska jag gå och lägga mig! Dock så har jag haft en bra dag!
Vart på möte i Oskarshamn, myst med Nico på stan,haft mattelektion, tränat ben/rumpa och sen har vi haft farmor här!

Nu ska jag i alla fall lägga mig och försöka sova för imorgon väntar 13 timmar jobb 💪🏻✌🏻️

Likes

Comments

Haha som rubriken lyder, kom hem till middagen igår mellan skolan och jobbet och möttes av denna bild!

Nu ska jag i alla fall gå upp, möttes av huvudvärk när jag vaknade så låg kvar lite längre! Idag är mina planer att jag ska träna med mamma klockan 10:00 sen jobbar jag mellan 14:00-20.30!

Likes

Comments

Ligger i sängen och vaknar till, ska gå in i duschen nu och sedan starta denna dagen!
Försöker få in ett bra sätt att sova, ca lika många timmar varje dag och ungefär samma tid, vilket resulterar till att jag måste gå upp vid 6 för att om jag jobbar morgon måste jag gå upp vid den tiden, idag var de himla svårt men är uppe till sju i alla fall, inte jätte dåligt för att vara mig som gärna sover till 11 såhär på vintern!

Måndagar för mig är nästan alltid fullspäckade, nu på morgonen ska jag äta frukost och plugga matte sen klockan 11 kommer mamma så ska vi gå en promenad, klockan 13.20 börjar jag skolan och 16.00 börjar jag jobba!

Full rulle kommer de vara hela veckan! Men jag tycker de funkar bra så länge man har rutiner på allt, rutiner låter inte så kul men de medför något bra.
När jag va yngre, haha de lät kul men får typ 3 år sedan hade jag inga rutiner på mitt liv men jag lyckades inte heller avsluta saker, nu börjar jag med en sak som jag sedan avslutar innan jag börjar med nästa. Vuxenlivet kan ha smugit sig på! 😉

Likes

Comments

Vart i affären och handlat, vi har gjort matlista för denna vecka som kommer, blir en bra och nyttig vecka!
Sorterat och rensat lite i frysen har vi gjort med!
Nu gör vi två stora kastruller med köttfärssås som vi kan frysa in, så enkelt och bra att ha de gjort när man jobbar mycket!

Nu ska jag dricka te och göra min kvällsrutin innan jag lägger mig.

Likes

Comments

De gick jättebra, tränade med Ronja och vi tog ut oss rätt ordentligt!
Vi båda har börjat använda hälsovästen med, den stödjer din hållning, håller bak axlarna och du sträcker automatiskt på ryggen! Den är verkligen superbra! Är de fler här inne som prövat hälsovästen ?

Likes

Comments

Håller på att göra pommes av sötpotatis strödda med sesamfrön och flingsalt samt kyckling doppad i kryddmix.. Får väl se vad de smakar sen 😏😏

Likes

Comments