Header

Svenssonidaa

Hej på er!
Inte skrivit här sen i tisdags, legat med migrän så har inte orkat faktiskt.
Idag har vi lite saker på schemat, sambon slutar jobbet lite efter 12 så sen ska vi åka iväg en sväng.
Vi får passa på när vi är lediga tillsammans eftersom de är min jobbhelg denna helg!

Annars mår jag ganska bra, illamåendet hänger kvar men med måtta, dock är huvudvärken något som inte vill ge sig! Ska ringa en massör nästa vecka eftersom jag misstänker att de kommer ifrån nacken!

Hoppas de är bra med er och att ni får en bra helg! 💕

Likes

Comments

Likes

Comments

Tycker jag vart riktigt duktig.

Gick upp lite innan 8 ju, åt en banan och tog en promenad,köpte en sallad på vägen hem som jag kan äta till lunch.
Var så fint väder ute och jag får sådan energi då! Jag har en bra dag än så länge, inte vart så illamående än!
Har hunnit med att dammsuga,damma och torka golven!
Ligger på soffan en stund och vilar,gjorde våfflor till mellanmål, vart så sugen på de så då får de bli så. Huvudsaken är att man får i sig energi 🤗🤗

Likes

Comments

Idag har 35 % av graviditeten gått, de går så himla snabbt 😍😍
Kilade aldrig in här mer igår, var så trött när jag slutade jobbet så gick och la mig med en gång!

Idag är en helt vanlig tisdag, ska upp och äta frukost nu och fixa lite vardagssysslor innan jag börjar jobba klockan 14, kanske hinner med en promenad med,ser ut och vara fint väder. ☀️

Likes

Comments

Levererades kattmat hit för en stund sen och gissa om katterna var glada! Hann inte ens öppna kartongen förens de var på den och rev. De vet vad som gäller haha!

Hällde upp deras mat och de åt upp varsin skål som att de aldrig fått mat innan.
De bästa med att maten kommer hem till dörren är att man får leka med kartongen enligt katterna.
Tänk att djur kan vara så självständiga och ha sådana viljor! Den stora katten är så himla fin för han visar alltid sin tacksamhet när han fått något. Kommer alltid och pussar på oss för att visa sin tacksamhet. Gullepluttar!

Annars har jag ätit frukost,duschat,ätit mellanmål och nu ska jag vila en stund innan de är dags för att ta tag i dagen 💓

Likes

Comments

Ja vad gör jag uppe? När sambon jobbar dag så går han upp vid 5, och åker lite innan 6. Då tycker katterna att jag ska gå upp och gör jag inte de så river dom hela lägenheten, ja ni ser ju vilka som bestämmer här hemma..
Nä men brukar behöva äta när jag vaknar med så inte illamåendet sätter fart. Tidiga morgnar men brukar dock somna vid åtta på kvällen.

Idag ska jag bara ta de lugnt på förmiddagen, ska ta emot 12 kg kattmat som kommer med hemleverans kl 10.
Jobba från 15.45-21.30 och sen är denna dagen slut, lät väldigt positivt va? Haha nä men detta blir nog en bra dag 👏🏻👏🏻

Likes

Comments

Njutit av denna helgen fullt ut, vart faktiskt långledig sen i Torsdags, Fick en biljett till Johan Glans i födelsedagspresent av Mamma, så vi och två till var på hotell och på Johan Glans stand up i Linköping, något jag verkligen kan rekommendera!!

Annars har helgen vart lugn, hunnit med en sväng till Kalmar, till mormor osv! Ikväll ska vi bara mysa med en film och ladda upp med ny energi inför en ny bra vecka förhoppningsvis!

Likes

Comments

Vecka 14

Fostret har blivit sju till åtta centimeter långt, mätt från huvud till stjärt. Det har fått händer och fötter, fingrar och tår. Huden är tunn och genomskinlig, och täckt av små tunna hårstrån.

Fostret kan röra sig i vattnet nu, och även göra sväljrörelser. Kroppsdelarna är nu så tydliga att det går att se fostrets kön med ultraljud.
Från 1177


Hur jag mår nu.
Nu har jag ju inget om jämföra med här på bloggen då jag inte skrivit om graviditeten här innan. Men kan dra de snabbt.

Från början av graviditet tills för 2 veckor sedan, mådde jag riktigt dåligt, fick inte behålla mat eller vätska och var sängliggandes dygnet runt. Fick medicin utskrivet mot illamående. Tycker dock inte om att ta mediciner så den tog jag bara om jag skulle iväg till mvc osv.

Nu mår jag mycket bättre mot då, jag kräks forfarande någon gång om dagen och mår illa mestadels på morgonen. Sover väldigt mycket fortfarande och har ofta migrän.

Men de spelar ingen roll hur dåligt jag mår för så länge jag vet att bebisen där inne mår bra, så mår jag bra i själen. Som barnmorskan sa, ju värre du mår ju bättre mår bebisen, bevis på att alla gravidhormoner håller igång där inne!

Hur mådde ni i början av graviditeten ?

Likes

Comments

Tack för alla fina gratulationer, både på sociala medier och i verkligheten såklart!! Så kul att så många gratulerar och önskar oss lycka till! Fina människor de finns!

Ikväll myser jag framför mello, äter god mat och bara latar mig. Brukar somna runt klockan åtta nu när jag är gravid, men tänkte försöka hålla mig vaken en halvtimme i alla fall!

Annars har jag haft en mysig dag, bara tagit de lugnt,tagit en promenad vid havet i solen med sambon,kollat förbi på kyrkogården,fikat och handlat!

Likes

Comments

Jaa hur sjukt låter inte detta? Jag är gravid. Gravid i vecka 14. Jag är lyckligast i världen. Tänk att vi ska bli en familj! 2017 kommer bli världens bästa år!
Min blogg kommer helt byta kategori om vi säger så, från och med nu blir det nog en gravidblogg! Känns så skönt att få prata av sig om allt underbart, hur jag mår, vad som händer vecka för vecka, ultraljud osv!

Den 22 augusti är den lilla beräknad. Vi längtar efter dig redan 💓

Likes

Comments