Header

Bilderna som John fotade på mig. Så jävla balla. Om jag får säga det själv. Och det tänker jag;)

Fotograf: John Sanido, styling: jag och Nicolette.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fotograf: Jenny Ngo, styling: jag och Nicolette Lonski.

Hur coola blev inte dessa bilder? Gillar dem så mycket. Sista stället vi var och fotade på var så coolt. Väldigt industriellt, så grå betong och en massa gröna växter och världens view. Älskar det.
Kommer mer bilder på fredag från den andra fotografen som var med och de lär vara riktigt balla för han visste verkligen vad han höll på med. Så excited!

Likes

Comments

Idag är det så sjukt varmt ute. Ligger uppe på taket och svettas bort bakfyllan. Fan vad härligt. Vad gör ni?

Likes

Comments

Sitter just nu i bilen påväg hem från en lång dag framför kameran. Har modellat idag nämligen. Det tar mycket på krafterna så nu ska jag hem och laga mat och kanske hinna med en snabb tupplur. Sen får jag se vad som händer ikväll. Ska kanske på dejt.

Likes

Comments

Såhär ser livet ut just nu. Glassigt för stunden. Vi njuter så inni. Det ska ni veta. Vädret är bra igen och jag har gått på helg. Bakom detta ligger en massa plugg på hög som jag måste beta av. Har ångest över det faktiskt. Trodde att min skoltrötthet skulle ha försvunnit efter dessa tre år som jag inte gått i skolan men tydligen inte. Tror inte jag kommer få tillbaka glöden till skolan heller för den delen. Men det jag älskar med LA är att man kan leva ett riktigt jävla bra liv ändå. Även fast man är trött på skolan. Bästa beslutet att flytta hit helt klart. Nu ska jag fortsätta sola. Ha det gött.

Likes

Comments

Likes

Comments

Bilder jag tog härom veckan när vi spenderade vår söndag genom att strosa i affärer.

Likes

Comments

Några fler bilder som vi fotat. Naket I know, men för de som inte visste så finns det en kropp under mina kläder, precis som alla andra har. Inget farligt alls. Ha det gött hej.

Likes

Comments

God eftermiddag!

Haft en sjukt effektiv förmiddag. Tränat, tvättat och lagat mat samt bytt påslakan. Heja mig. Jag och Karin ska strax sätta oss på bussen och åka till skolan. Mattedags. Härlig go måndag, eller?

Snart kommer fler bilder som jag och Mark fotat. Så håll utkik kompisar!

Likes

Comments

Shot by Mark Racek.

Godmorgon! Idag mår jag riktigt kasst alltså. Vi hade en rätt kalasig kväll igår så det är väl resultatet antar jag. Ska iväg och fota strax i alla fall så får vi se sen om jag tar tag i plugget också. Kan inte vänta på sommarlov nu!!!

Likes

Comments