Header

Nellie Berntsson

Nellie och Youtube stjärnan Det var min dag har ett spännande projekt på gång tillsammans. Har sett Jakobs klipp på Youtube när han har träffat Nellie men det har inte berättat något om vad det kan vara. Det säger båda att det kommer att avslöjas inom kort.

Detta ska bli riktigt spännande att se vad detta kan vara för projekt.

Vad tror du att det kan vara för hemligt de håller med?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kissie

Kissie har haft en liten frågestund på sin blogg och nu har hon lagt upp den första delen av frågorna.

Hon berättar lite om det mesta som tex vad hennes bok kommer att handla om, vilket som är hennes favoritsminkmärke, hur mycket pengar hon tjänar, hur hennes morgonrutin är, hur man får bättre självförtroende och bättre självkänsla, barnfrågor när det är ok att skaffa barn enligt henne och hon ångrar någon skönhetsoperation som hon gjort.

Här kan ni läsa alla svaren på frågorna.

Här några av alla frågor.

Likes

Comments

Aina Lesse, Misslisibell, Bloggare

Ikvällens avsnitt av fångarna på fortet var Let's Dance Jurymedlem Tony Irving tillsammans med Youtubestjärnan och bloggaren Lisa * Misslisibell" Jonsson och fotbollsmålvakten Thomas Ravelli. De tävlade mot stylisten Jonas Hallberg, bloggare och Paradise hotel deltagaren Aina Lesse och Hockeymålvakten Tommy Söderström.

​Lisa fick många tuffa grenar, som att tex gå in i ett spökrum och denna grenen där hon gick ett par meter ovanför tigrarna. Aina fick också några celler att bita i som tex att krypa i ett rör och hälsa på några råttor. 

Det var en jämn kamp mellan båda lagen men till slut stod det blåa laget som segrar. De vann 30 000 kr som de valde att skänka till 

För att se programmet igen eller om du missade programmet kan du se här

Likes

Comments

Dessie

​Dessie håller på att skriva en bok om sitt liv. Hon berättar på sin blogg att boken kommer att komma ut under våren  2017 och sen att de är hon själv som kommer att skriva boken. Vilket kommer att vara tufft för henne.

Likes

Comments

Kissie

Det finns kändisar och även bloggare som drabbas av fakade konton på olika sociala medier, där någon utger sig för att vara en annan person fast med ett annat namn. Nu är det Kissies tur.

Personen har lagt upp massor av bilder Kissie ifrån hennes blogg. Kissie skriver på sin blogg att hon inte är speciellt arg utan tycker att det är mer underhållande. Hon skriver att hon är lite orolig för att person har en del följare. Sen ber hon sina läsare att anmäla denna person.

Person finns både på Instagram och Facebook.

En av Kissie läsare har anmält personens facebook konto och får detta svar tillbaka ifrån Facebook.

Alltså hur sjutton tänker Facebook, att "Anett" inte bryter mot gemenskapsregeln. Hon utger sig ju att vara en helt annan person än vad hon faktiskt är.

Vad tycker du om detta?

Likes

Comments

Nellie har gjort en lista på saker hon är pinsamt dålig på och är den listan i korta drag

- Hon är dålig på att hålla koll på sin telefon

- Hon suger på Matte

- Att hålla rent och snyggt i garderoben

- Att koppla av

Känner faktiskt igen mig i en hel del av dessa saker som att hålla ordning och reda hemma. Är själv riktigt dålig på de men försöker att tänka lite på vad jag lägger mina saker. Kan säga att det kan se ut som att en bomb har slått ner

Sen skrivet hon även saker som hon är bra på,

-Veta vad jag vill

- Vara ärlig

- Ta hand om mina djur

- Visa känslor

- Rocka livet varje dag

Att rocka livet, det är något som jag önskar att jag också kunde göra. Bara leva runt och inte tänka så mycket. Som att veta vad jag vill, ja du jag borde nog vet vad jag vill göra men det är fortfarande svårt att komma på, trots att man har hunnit att bli några år för mycket. Man kan borde ha tagit ställning för ungefär 10 år sedan vad man vill bli och vad man vill göra. Men jag letar fortfarande efter mitt drömjobb som jag hoppas kommer att komma snart.

Vad är du bra på och riktigt dålig på?

Likes

Comments

Kenza

Nu har Kenza berättat vad hennes företag Ivyrevel. Hon har tidigare fått frågor om vad namnet betyder. Hon berättar nu i sitt kommentarsfält vad det betyder och lite vad det står för. 

När hon startade företaget ville hon ha ett namn som både är feminist och kaxigt.

Ivy står för deras feminina och eleganta sida och Revel står för den högljudda och lyxiga sida.

Vad tycker ni om namnets betydelse?

Likes

Comments

Paula

Paula är sugen på att göra någon typ av Webbserie. Hon berättar att hon inte är sugen på att ha en Youtubekanal där hon sitter hemma själv och pratar med en kamera utan hon skulle vilja ha ett program där hon har bjudit in olika gäster till en studio. Gästerna som bjuds in kan tex vara en barnvagnsexperten, polarn och pyret om hur man på bästa sätt klär sitt barn inför hösten, besöka på ett BB och även prat om smärtlindring.

Detta låter som en riktigt spännande men en sak som ploppar upp i mitt huvud att det påminner lite om programmet Älskade Unge med Kajsa Stina som programledare. Detta är ungefär samma sak att hon besöker olika familjer med och de få berätta lite om hur deras liv ser ut, sen har hon även med en barnmorska med i programmet som tar upp olika ämnen. Men detta är kanske inte hela världen att få ett liknade program ifrån Paula. Men som sagt det är bara idéer ifrån Paula. Men om hon gör någon typ av program så skulle jag lätt följa detta.

Likes

Comments

Kissie
Paow är är den senaste av en lång rad kvinnor att öppet ta ställning för "Free the nipple" som kommer att ha en demonstration i sommar. Demonstration är för att man ska sluta censurera kvinnors bröstvårtor. Innan henne har bland annat Zara Larsson, Tove Lo, Chrissy Teigen, Miley Cyrus och Cara Delevingne ställt upp för att kvinnor ska kunna visa brösten i sociala medier utan att bli censurerade eller bannlysta. 

Vad tycker du om att Paow är med och deltar i denna demonstrationen ?​

Likes

Comments