RARINGAR jag har bytt bloggportal till blogg.se för att jag kände för det lol.

www.jaggerdigminmorgon.blogg.se heter jag där, pga det står det på min nya tatuering och det ääär ju så fint eller hur?

Ses där.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har jag ej berättat för er än om min nya tatuering? Har ju redan två och har nu smällt till med ännu en skönhet.
Den är abstrakt, betydelsefull och lik mig. Och jag älskar den.
Texten är tagen från Fred Åkerström.

Likes

Comments

Till min vän sa jag alltid att lögnen är det finaste vi har

och naiv som hon också var svarade hon ja

för jag antar att lögnen blir till våran sanning inifrån 
så när människor sa att jag levde i en lögn, då log jag

Likes

Comments

Men det finns någonting jag vet, att människor har ett oändligt hopp. Så du kommer att överleva. För du vill det, innerst inne, vi är krigare och överlevare och vi klarar fan allting. Och det är de finaste som finns men samtidigt fan det jobbigaste i stunden. Lycka till med letandet.


Likes

Comments

Fan vad bra vi är känner jag bara sådär spontant från alla och ingenstans.
Jag vill att ni ska lyssna på den här låten  för när jag lyssnar på den känner jag kärleksrus. Känner mig kär lycklig mysig spontan fridfull naiv härlig okänslig men känslosam och kommer aldrig någonsin vara trött igen. Har jag övertalat nu??

Likes

Comments


För en månad sedan skrev jag såhär (nedanför) på mina gröna anteckningar. Jag skakade och var förbannad. Rev sönder papper och ville inte läsa. Någon sa jag osade osäkerhet och en annan tyckte jag lät allt annat än diskret. Nu är allt tvärtom. En man tittar in i mina ögon, klappar mig på mina runda kinder, pussar på nästippen och hjälper mig upp om mornarna. Kokar kaffe peppar säger godnatt tar hand om. Män är en av de bästa (sakerna?) som finns.

Känns ok.

”Du byter profilbilder till lyckliga där dina tänder glänser. Skriker ut jag mår så jävla bra nu på dansgolv när musiken är som högst och substanser rusar. Gråter morgon dag kväll och på nätterna går du och slår ett nummer du kan utan till. Skyller på minnen, skyller på patriarkat vänner familj. Säger jag vet inte vad jag kan göra annorlunda men fortsätter vara destruktiv. Tänker att hon hade ju många fördelar fast de flesta var för farliga. Säger jag är tillbaka nu men går hem från middagen först av alla. Vill inte kan inte orkar inte jag går hem. Träffar män som inte kollar i mina ögon och måste dricka 10 koppar kaffe varenda dag för att inte få humörsvängningar. Skriver inte längre. Målar inte längre. Dansar lyssnar på musik går promenader gymmet shoppar längre. Äter ingenting äter allt som finns. Obalans finns det någonting annat. Pekar finger till män på centralen och hoppas på att de ska skrika för då får jag skrika tillbaka din jävla jävel. Får ingen sömn kan aldrig somna. Försöker vila men kan inte andas.”

Likes

Comments