Jag är en kille på 20 år som bor i staden Örebro. Som många 20 åringar har jag många frågor och tankar varje dag i livet. Den som tar upp mest tid är vad gör jag med mitt liv?

Denna fråga tar energi och tid och jag känner att jag aldrig får något konkret svar. Man har google youtube och kan söka upp information snabbare än någonsin men ändå verkar våran generation mer förvirrad än våra föräldrars. 

Har vi för mycket val i livet? Som en 20 åring som bor i Sverige har man oändliga möjligheter i livet. Drömmen vore ju och jobba med nått man älskar eller hur? Det är något alla önskar. Men första frågan är hur hittar man det man älskar? Jag själv ändrar åsikt om vad jag skulle vilja göra med livet flera gånger i veckan. Man blir inspirerad av nånting och tänker nu jävlar ska jag göra detta. Men sen blir det aldrig av. Varför då undrar jag? varför förstör jag för mig själv? är det mitt självförtroende? är det min känsla av trygghet jag inte klarar av att förlora?

Jag har ett vanligt 7-4 jobb som jag har tagit i princip för mina föräldrar säger att så ska det vara. Man ska jobba jobba jobba lite till sedan köpa hus skaffa familj gå i pension och sen var livet slut. Jag säger inte att detta är fel. Men tankar som hur länge pallar jag detta och skulle jag kunna leva mitt liv så jag var lyckligare slår mig dagligen och er också antar jag. 

Så varför har jag börjat blogga? ja bra fråga, jag är ingen expert på livet direkt har ju bara haft 20 års erfarenhet än så länge och mycket av det spenderas i en vattenpöl stampandes som en galning i hysterisk skratt. Tanken är att genom att skriva av mig och verkligen tänka på livet så kan jag och ni kunna förändra det till något bättre. Så I´ll be back som Arnold sägerLikes

Comments