Kissie har gjort ett långt inlägg angående att många tror att Ana Gina har anorexia vilket Kissie inte tycker hon har. Men i inlägget så drar hon även in Blondinbella och hennes vikt och menar att Blondinbella går upp i vikt för att provocera.

Hon skriver att Kenza måste vara snygg för att hon inte är rolig och att Blondinbella går upp i vikt för att hon inte behöver vara snygg eftersom hon har pengar.

Håller ni med Kissie? 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej

Vill bara berätta för er att det varit väldigt mycket inlägg och långa idag så missa inget utan bläddra er till det inlägget ni senast läste så ser ni alla.

 

Mvh/SvenskaBloggare

Likes

Comments

Nu har Tyra valt en header till sin blogg Darios.se och det blev denna vad tycker ni Hiss eller Diss?Likes

Comments

Odd har skrivit ett inlägg på sin blogg som fått många att tro att Blondinbella är gravid. Han skriver att det tjocknar i hans ögon när han tänker på Blondinbella och Christian men efter det skriver han att han älskar sina 3 där hemma.

Antingen kom han åt fel tangent eller så är Blondinbella gravid vad tror ni? 


För några dagar sedan skrev Odd ett inlägg om att han hade gjort hemagjord pizza och öppnat en flaska vin men att endast han kunde njuta av vinet just nu. 

Likes

Comments

Hugo hade idag sin uppkörning men tyvärr så blev han underkänd men enligt Hugo så tycker han att inspektören gjorde fel i att underkänna honom. 

  

Likes

Comments