Vill önska er alla ett gott nytt år och hoppas ni har en underbar kväll.

Hoppas ni har överseende med låg uppdatering idag då det är nyårsafton men i morgon blir allt som vanligt igen efter jul och nyår.

Vill också säga att jag såg den kommentar angående att någon tror sig veta vem jag är, jag bor inte i kinna men var där en sväng i morse. Min mamma heter inte Larsson i efternamn så hoppas ni inte låter någon "oskyldig" får ta på sig att vara ägare av denna blogg.

Jag kommer komma ut med vem jag är när jag är redo och ni kommer inte behöva vänta länge :)

 

Mvh/SvenskaBloggare

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsCha cha bitches :)

 
Fick en förfrågan om en liten gästblogging och det gör jag med nöje! Skvallerbloggar som faktiskt sköter sig och levererar skvaller och håller familj, vänner etc utanför supportar jag mer än gärna, som denna! Och vilken grym uppdatering hen håller också. Väldigt roligt. För det är såhär skvaller ska vara, oskyldigt, kul och sen ska man ju också bli uppdaterad om bloggarna när man läser skvallerbloggar. Inte läsa om sånt som man får en klump i magen av, fy! Sen är det ju smart att ta in gästbloggare när det inte händer så mycket i bloggosfären. Känns som att alla verkligen vuxit upp nu och håller sig i skinnet! Kommer ihåg för några år sedan när bloggvärlden var helt bananas, panik!
 
Svenskabloggare är bra...Sen är det ju så jäkla knepigt det här med anonymitet, för visst vill man veta? I alla lägen, jag är sjukt nyfiken som person. Så jag tycker ni ska nominera den här bloggen till finest awards och sen rösta på henne och vinner hen kommer personen gå upp på scenen och ta emot sitt pris. Jag sitter dessutom i juryn så jag kommer att sitta på scenen och fasas tillsammans med er. Då är anonymiteten bruten en gång för alla :) wihoo!
 
Kram på er!
 
 
Daniel Paris

Likes

Comments

En tjej vid namn Jenny Karlsson har gjort ett inlägg på sin blogg om kissie där hon skriver om att hon tycker det är fel att folk är så elaka mot henne.

Hon skriver att man inte måste ha dåligt självförtroende bara för att man opererar sig och att hon tycker kissie har väldigt bra självförtroende som kan ta alla elaka kommentarer.

HÄR finns hennes blogg 

Likes

Comments

Dessie har färgat håret en gång till och denna gång blev det mörkare färg än innan.

Hiss eller Diss? 

 

Likes

Comments