Kissie var snabb med att göra ett inlägg efter Amir om att han har rätt om henne och att hon vart fösvånad men inte arg när hon såg Blondinbellas svar till henne. Kissie undrar vem fan hon tror att hon är som ställer en diagnos på henne när hon bara försökte vara snäll.

Vad tycker ni läsare om hela denna grej?Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dessie har nu visat sini aoutfit för ikväll då hon ska ut på krogen och hennes halloween klädsel är nog att gå övergränsen. Hon ska endast ha på sig en bh, kort kort rosa älv kjol och vingar, att Natacha går ut så i L.A är väl en sak men är det verkligen ok att gå ut så i Sverige även fast det är Halloween??Likes

Comments

Idag har Hugo och Paula vart inne på sjukhuset för att kolla hur bebisen mår då Paula har blödit både igår och idag. Allt var som tur var lugnt och det var tydligen vanligt att man kan blöda lite fram tills vecka 16.

Så jag är glad att det inte var något allvarligt med bebisen så dom nu kan fortsätta att njuta av graviditeten.

Likes

Comments

2010 så hade Tyra ett webbprogram ihop med Kenza som hette Kenza och Tyra show, nu har Tyra gått ut med att hon vill göra ett helt nytt webbprogram som handlar om hästar. Hon ska coachar ett ponnylagoch programmet ska vara både roligt och seriöst.

HÄR kan ni se alla avsnitt av Kenza och Tyra show om ni missat dom och längst ned i detta inlägg finns ett kort klipp.

Tror ni det skulle bli ett kul program att kolla på?
Likes

Comments

Nu har Amir gått ut och försvarat Kissie efter att Blondinbella gett svar till Kissie efter att hon skrev om hennes kropp.

Amir har nu tagit sig in i denna diskussion och skriver att Kissie faktiskt försökte vara snäll men eftersom hon är känd för att vara elak så blir allt fel. Amir skriver vidare om att Blondinbella hyllas för hennes mogna svar men han tycker att hon var väldigt elak som försökte ställa en diagnos om Kissie.

Tycker ni att Amir har rätt?Likes

Comments